Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

English Spelling Test (US version) Upwork - 2015

Question: 01.   Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Many would-be travelers were by the price of gas last summer.
a.   flabergasted
b.   flabberghasted
Answer c.   flabbergasted
d.   flabbergashted

Question: 02  Choose the correct spelling of the word from the options below
a. Persue
b. Parsue
c. Persou
d. Pursue (Answer)

Question: 03  Choose the correct spelling of the word from the options below
a.   Exhilirate
Answer b.    Exhilarate
c.    Exhilireat
d.    Exhilrate

Question: 04 Identify the misspelled word in the list below
Answer a.    Councelor
b.      Condescend
c.      Camouflage
d.      Criticize

Question: 05  Choose the correct spelling of the word from the options below
a.    Conscentiuos
b.    Consentious
c.    Conscientous
Answer d.    Conscientious

Question: 06  Identify the misspelled word in the list below
a.  Pageant
b.  Poignant
Answers: c.  Plummage
d.  Priggish



Question: 07  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Emma has always been fascinated by the way the mind works, so she’s decided to get a degree in __________.
a.         pshycology
b.         psycology
c.         psyhcology
Answer: d. psychology

Question: 08  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He __________ a summer house, an exercise bike, and a hamster in the divorce settlement.
a.     accquired
b.     ecquired
Ans: c.     acquired
d.     akquire

Question: 09  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Forfiet
Answers: b.         Forfeit
c.         Forefeit
d.         Fourfit

Question: 10.  Identify the misspelled word in the list below.
a. Indivisible
ans: b. irresistable
c. Indispensable
d. Irresponsible

Question: 11.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers: a.         Gauge
b.         Gaje
c.         Guage
d.         Gaige

Question: 12.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The professor made it clear that ___________ would not be tolerated.
Ans: a.     plagiarism
b.     plagiarizm
c.     plagerism
d.     plagirism

Question: 13.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers: a.         Temperamental
b.         Tempermental
c.         Temperamentle
d.         Temparamental

Question: 14.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.     Goverment
b.     Governmant
Answer: c.     Government
d.     Govermant

Question: 15.  Identify the misspelled word in the list below.
a.     Occasion
b.     Occurrence
c.     Orangutan
Answer: d. Opponant     

Question: 16.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The waitress brought me a plate of squid even though I _____________ asked for clams.
a.         specificaly
Answer: b.         specifically
c.         specifycally
d.         specificly

Question: 17.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He wrote __________on every topic from shoestrings to string theory.
a.         prollifically
b.         prolificaly
c.         prollificaly
Answers: d.   prolifically

Question: 18.  Identify the misspelled word in the list below.
Answer: a.     Managable
b.     Millennium
c.     Minuscule
d.     Miscellaneous

Question: 19.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Clara the cat simply chose to ignore the ______________ of our dog.
Answers: a.         existence
b.         existance
c.         existense
d.         existanse

Question: 20.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Persue
b.         Parsue
c.         Persou
ans: d.         Pursue

Question: 21.  Choose the correct spelling of the word from the option below.
a. exhilirate
ans: b. Exhilarate
c. exhilireat
d. exhilrate

Question: 22.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.     Pronounciation
b.     Pronuciation
c.     Pronuncitation
Answer: d.     Pronunciation

Question: 23.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answer: a.     Heinous
b.     Henous
c.     Heinus

Question: 24.  Identify the misspelled word in the list below.
a.         Enhancement
b.         Elicit
Answers: c.         Enegma
d.         Ecstasy

Question: 25.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The judge granted the reluctant witness complete ____________ from prosecution for his part in the crime.
Answer: a.     amnesty
b.     amnasty
c.     anmesty
d.     emnesty

Question: 26.  Identify the misspelled word in the list below
Answers: a.    Councelor
b.      Condescend
c.      Camouflage
d.      Criticize

Question: 27.  Identify the misspelled word in the list below.
a.  Stationery
b.  Statutory
c.  Sincerely
Answers: d.  Sanctuery

Question: 28.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.     Adress
b.     Addrress
c.     Addres
Answer: d. Address      

Question: 29.  Choose the correct spelling of the word from the options below
a.    Conscentiuos
b.    Consentious
c.    Conscientous
Answers: d.    Conscientious

Question: 30.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Many would-be travelers were-------- by the price of gas last summer.
a. flabergasted
b. flabberghasted
ans: c. Flabbergasted
d. flabbergashted

2 comments: