Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Upwork(oDesk) Readiness Test for Agency Contractors 2015 - 2

Question 01: The oDesk Team application Time Tracker records which of the following
a.  Screenshot of the active screen once per billing segment
b. Number of keystrokes
c.  Number of mouse clicks
d.  Memo entered by the contractor
Answer: e.  All of the above

Question 02: Which of the following statements is FALSE about oDesk agencies?
Answer: d.  Payments made to agency contractors are automatically split by oDesk between the agency and the contractor

Question 03: Which of the following statements about oDesk fees is FALSE?
a.  The oDesk fee is 10% of the employer’s payment to oDesk
b.  oDesk is free to join
c.  oDesk is free for contractors to apply and work on jobs
Answer: d.  The oDesk fee is $2/hour for hourly contracts
e. All of the above

Question 04: Which of the following is TRUE about fixed-price contracts?
a. Employer billed automatically each week
Answer: b.  How much to pay and when to pay is at the employer’s discretion
c.  Hours worked will show on your profile
d.  Time-tracking required
e.  Qualify for the oDesk payment guarantee

Question 05: Can I start my own company on oDesk?
Answer: Yes! oDesk allows you to build and manage a team of workers, colleagues and collaborators. You can even subcontract other workers on oDesk to other customers oDesk (and take a cut).

Question 06: Which of the following are NOT permitted on oDesk?
a.  Sharing a single account between multiple people
b. Opening more than one account on oDesk
c. Using a logo or clip art as your profile portrait
d.  Using a fake name
Answer: e.  All of the above

Question 07: Which of the following actions are NOT allowed when applying to job
postings?
a. Misrepresenting your skills, experiences, portfolio, etc.
b. Submitting boilerplate, placeholder or generic bids or other spam
c. Disclosing direct contact information
d. Applying when you are not truly qualified
Answer: e.  All of the above

Question 08: Can I start my own agency on oDesk?
Answer: a.     Yes! You can create an agency and earn money by selling the services
of your agency contractors.

b.     No, oDesk is for independent contractors only

Question 09: Which of the following are required to qualify for guaranteed payment?
a. An hourly contract
b. Tracking your time with the oDesk Team application
c. Entering relevant memos
d. An employer with a verified payment method
Answer: e. All of the above

Question 10: Which of the following are TRUE about your oDesk Work Diary?
a.  Allows employers to see when and what their contractors are working on
b. Enables automatic billing for hourly contracts
c.The oDesk Team application auto-tracks time which can be reviewed in the Work Diary
d. Manual time can be added, but isn’t guaranteed payment
Answer: e.  All of the above

Question 11: If you have not done so please download and install the oDesk Team application. With the client running right click on the oDesk Team icon in the system tray (or doc for Mac users). Which of the following options is listed first? Note that you do NOT have to log into any actual Team Room to answer this question.
Answer: TeamRoom..

Question 12: What happens when a contract ends?
a. You lose access to the Work Diary
b. Both users can leave feedback
c. The feedback system is double blind, so your employer cannot see the feedback you
left them until after they have left feedback for you
d.  Hours will be billed (and disputes may be filed) according to the usual weekly payment schedule
Answer: e. All of the above

Question 13: Which of the following is FALSE about weekly limits on hourly contracts?
a.Hours in excess of the weekly limit will not be billed to the employer
b.You should discuss any need to work beyond your limit with your employer
Answer: c. The weekly limit can be changed by the contractor
d.The weekly limit can be changed by the employer
e. Hours in excess of the weekly limit are not guaranteedpayment

Question 14: Which of the following are TRUE about the oDesk dispute process?
a.The dispute process only applies to Hourly contracts
b. If you fail to respond, oDesk will refund the employer and suspend your account
c. If you reject the dispute, oDesk specialists will review your Work Diary and
evaluate it against the criteria of the payment guarantee
d.  Disputed hours ruled in the employers favor are refunded
Answer: e.All of the above

Question 15: The oDesk Team application ¬Time Tracker records which of the following
All of the above
11. Question: Staffing managers can apply to jobs for you.
Answer: a. True

Question 16: Which of the following actions are NOT allowed when applying   to job postings?
 a. Misrepresenting your skills, experiences, portfolio, etc.
 b. Submitting boilerplate, placeholder or generic bids or other spam
 c. Disclosing direct contact information
 d. Applying when you are not truly qualified
 Answer e. All of the above

Question 17: Which of the following are required to qualified for guaranteed payment.
 a. An hourly contract.
 b. Tracking your time with the oDesk team application.
 c. Entering relevant memos.
 d. An employer with a verified payment methods.
 Answer e. All of the above

No comments:

Post a Comment