Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

U.S. English Basic Skills Test Answers 2015

New test answers for Upwork's U.S. English Basic Skills Test updated on October, 2015:


1. Which of the following sentences illustrates correct usage of articles and conjunctions?
 Answers: • Celine lives on Arthur Street; however, she works on Beatrice Boulevard.

 2. Choose the series of verbs and phrases that best completes the following passage.

 This dish _________ too spicy. Why __________ so much pepper?
 Answers: • is, did the chef use

 3. Choose the series of articles and conjunctions that best completes the following sentence.

 Neither we ________ Sal, our neighbor, could understand ________ it had been our dog Rover or Sal's cat's kittens _________ had destroyed all the flower beds in the middle of _______ night.
 Answers: • nor, whether, that, the

 4. Choose the series of verbs that best completes the following sentence.

 Alison regrets _________ you with her remarks; she never meant _________ so.
 Answers: • hurting, to do

 5. Which of the following sentences is NOT punctuated correctly?
 Answers: • I need you to pick up several boxes of paperclips, pens, and pencils; three pounds each of potatoes, carrots, and peas; and my dry cleaning.

 6. Which of the following sentences illustrates the proper use of apostrophes?
 Answers: • Helga borrowed her friend's skates for the day; however, she failed to return them.

 7. Which of the following sentences does NOT illustrate correct verb and verb tense usage?
 Answers: • Clarabelle's mother absolutely hated nicknames and always calls her daughter by her full name.

 8. Which of the following sentences illustrates incorrect pronoun usage?
 Answers: • None of the above

 9. Which of the following sentences illustrate(s) the proper use of commas?
 Answers: • a and b


 10. Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.

 Victor, who stole _______ ideas and used them to make _______ a millionaire, never once offered _______ a word of thanks.
 Answers: • our, himself, us

 11. Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.

 Although the issue was very serious, the committee disposed ______ it in a few minutes and moved _______ to other business.
 Answers: • of, away

 12. Choose the series of prepositions that best completes the following passage.

 Although Marvin said he had hidden the keys _______ the flower pot, we were unable to find them _______ the dark. In the end, we waited for him at the coffee shop ___________ the corner.
 Answers: • under, in, around

 13. Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.

 work . is always to brother willing not My
 Answers: • My brother is not always willing to work.

 14. Change the following sentence from a quotation to indirect speech.

 "I'm not feeling well," Agatha said.
 Answers: • Agatha said she wasn't feeling well.

 15. Which of the following sentences illustrates proper sentence structure?
 Answers: • The queen had hardly finished her speech when the people began to disperse.

 16. Choose the verb that best completes the following sentence.

 Do you know if Harlon ____________Japanese before moving to Japan?
 Answers: • has studied

 17. Which of the following sentences is NOT punctuated correctly?
 Answers: • All of the apple's at the grocer's were rotten, so I bought oranges instead.

 18. Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.

 Jeremy drove his motorcycle _______ the bridge, _______ the hill, and _______ the diner before finally parking it _______ two police cars.
 Answers: • across, down, past, between

 19. Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.

 The deer ran quickly _______ the trees, its hooves pounding _______ the forest floor.
 Answers: • through, on

 20. Which of the following sentences illustrates correct verb and verb tense usage?
 Answers: • Until the snow melts, the train will not be able to move.

 21. Choose the series of articles and conjunctions that best completes the following sentence.
 I think Fran could be ______ great public speaker, _______ she is still too shy to try it.
 Answers: • a, but

 22. Which of the following sentences illustrates proper sentence structure?
 Answers: • The man in the black cape mounted his powerful stallion and rode away.

 23. Which of the following sentences illustrates the proper use of parallel construction?
 Answers: • Tatiana declared that the people in her office are smarter than the people who work in Tad's office.

 24. Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.

 After realizing that our hosts hadn't actually invited ______ to ______ party, ______ excused ______ from the table and slipped out the back door.
 Answers: • us, their, we, ourselves

 25. Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.

 Does Jack wear that furry hat often?
 Answers: • No, he only wears it when his ears are cold.

 26. Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.

 The excited children, who had run toward the loud _____________ .
 Answers: • music, told the others about the ice cream truck outside

 27. Choose the series of verbs that best completes the following passage.

 I find it very hard to remember _________ letters that are entrusted to me. In fact, I remember _________ to do so dozens of times!
 Answers: • mailing, forgetting

 28. Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.

 Charlotte knew ___________ the secret investigation _________ her past, but she closed her eyes to it and pretended it wasn't happening.
 Answers: • of, about

 29. Which of the following sentences illustrates correct verb and verb tense usage?
 Answers: • Did Annabel knowingly lie on the witness stand?

 30. Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.

 I think Pamela deserves to be punished for her __________ stupid and __________ behavior.
 Answers: • totally, irresponsible

 31. Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.

 with can't phone . on Whenever always to the time spend I speak I my friend , him
 Answers: • Whenever I can't spend time with my friend, I always speak to him on the phone.

 32. Choose the series of articles and conjunctions that best completes the following sentence.

 _______ she was feeling ill, Teresa wanted to eat only _____ apple _____ some soup.
 Answers: • Because, an, or

 33. Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.

 That house used to be ______ , but ______ have given it to ______.
 Answers: • mine, I, her

 34. Change the following sentence from a quotation to indirect speech.

 "It may snow tomorrow," he said.
 Answers: • He said it might snow the next day.

 35. Which of the following sentences illustrates correct usage of articles and conjunctions?
 Answers: • For my birthday, I would like a book, an hourglass, and the keys to a new boat.

 36. Change the following sentence from a quotation to indirect speech.

 Rhonda says, "I get to work early every day."
 Answers: • Rhonda says she gets to work early every day.

 37. Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.

 Did you see the show last night?
 Answers: • No, because by the time I got there all the tickets had already been sold.

 38. Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.

 While __________ of our relatives live on the __________ hill in the county, __________ of our friends live in the __________ __________ areas of the valley.
 Answers: • many, windiest, most, more, protected

 39. Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.

 last what ! it's did you night, over After
 Answers: • After what you did last night, it's over!

 40. Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.

 _______ is the name of the opera, and _______ role did you say Maria would play?
 Answers: • What, which

 41. Which of the following sentences does NOT illustrate proper use of articles and conjunctions?
 Answers: • Bertha decided to change a locks of her house after burglars stole a computer or an oil painting.

 42. Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.

 The helium-__________ balloon rose __________ into the air; the villagers knew then that their __________ leader was off on another mission.
 Answers: • powered, powerfully, powerful

 43. Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.

 days . for last has good weather few The been the not
 Answers: • The weather has not been good for the last few days.

 44. Which of the following sentences is punctuated correctly?
 Answers: • "Come here," she said, "and let me get a good look at you."

 45. Change the following sentence from a quotation to indirect speech.

 Carol has said, "I am responsible for this project."
 Answers: • Carol has said that she is responsible for this project.

 46. Choose the phrase that best completes the sentence below without creating a run-on sentence.

 Mr. Peach has sent his four children to Ivy League colleges __________ he has sacrificed his health working day and night in that dusty factory.
 Answers: • , however

 47. Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.

 Don't ________ think Larry should call ________ wife if ________ is going to be late for dinner?
 Answers: • you, his, he

 48. Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.

 Knowing that February was the _________ month of the year, Cheryl planned her vacation ___________.
 Answers: • shortest, accordingly

 49. Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.

 I placed my notes _______ my desk and referred to them _______ the meeting.

 Answers: • beside, during

 50. Which of the following sentences illustrates correct pronoun usage?
 Answers: • None of the above

 51. Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.

 Jack, leaning casually ________ the tree, watched as Sally walked slowly ________ him.
 Answers: • against, toward

 52. Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.

 Will you be going to the company picnic this year?
 Answers: • Yes, and I plan on swimming, fishing, and eating all day!

 53. Choose the series of verbs that best completes the following sentence.

 Everyone __________ too busy cooking and __________ the campsite __________ the family of bears __________ from the woods.
 Answers: • was, setting up, to notice, watching

 54. Change the following sentence from a quotation to indirect speech.

 "I can meet with you at noon," said Peter.
 Answers: • Peter said he could meet with me at noon.

 55. Choose the phrase that best completes the sentence below without creating a run-on sentence.

 It's never too late to learn how to swim ________________ you may fall off a boat!
 Answers: • , you never know when

 56. Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.

 Only after they had completed an exhaustive study __________ how to adapt the technology to the needs of our company.
 Answers: • they did begin to understand

 57. Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.

 Of the two books, Sam's is definitely the __________ ; however, even though Sandra's didn't turn out as __________ as expected, she still did a __________ job of writing it.
 Answers: • better, well, good

 58. Change the following sentence from a quotation to indirect speech.

 "I will be moving soon," said Alma.
 Answers: • Alma said she would be moving soon.

 59. Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.

 The archaeologists were ________ to discover such a __________ and __________ _________ artifact at that mostly uncovered site.
 Answers: • amazed, rare, incredibly, beautiful

 60. Read the original sentence below and then choose the rewritten sentence that illustrates proper sentence structure.

 ORIGINAL SENTENCE:
 It is easy to carry solid objects, but the same cannot be said of liquids.

 REWRITTEN SENTENCES:
 Answers: • Unlike liquids; solid objects can easily be carried.

 61. Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.

 Those who are not wise ____________ .
 Answers: • need not to be necessarily stupid

 62. Change the following sentence from a quotation to indirect speech.

 Jerry said, "I saw my cousin at the fair."
 Answers: • Jerry said he had seen his cousin at the fair.

 63. Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.

 The _______ , _______ odor was ________ coming from the chemistry lab up the street.
 Answers: • nasty, pungent, clearly

 64. Choose the series of verbs that best completes the following sentence.

 If Harry __________ to the party too early, don't let him in; he __________ outside like everyone else.
 Answers: • gets, will have to wait

 65. Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.

 Whiskey, my pet squirrel, jumped ________ my head and ________ the windowsill.
 Answers: • over, onto

 66. Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.

 sleeping likes the . midday Katie until on weekends
 Answers: • Katie likes sleeping until midday on the weekends.

 67. Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.

 We were surprised when the ________ parade ________ turned into a ________ party!
 Answers: • dull, suddenly, wild

 68. Choose the option that correctly changes the original sentence from active voice to passive voice.

 ORIGINAL SENTENCE:
 That tall man is carrying a lot of lumber.

 REWRITTEN SENTENCES:
 Answers: • A lot of lumber is being carried by that tall man.

 69. Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.

 would I have it anything if had . I you known said would not bother
 Answers: • I would not have said anything if I had known it would bother you.

 70. Change the following sentence from a quotation to indirect speech.

 "Sharon must go to the bank today," said Albert.
 Answers: • Albert said Sharon had to go to the bank that day.

 71. Choose the series of articles and conjunctions that best completes the following sentence.

 Lilacs ______ violets are usually purple, ______ I have seen some ______ are white.
 Answers: • and, however, that

 72. Choose the series of articles and conjunctions that best completes the following sentence.

 Julia, who is studying to be _______foreign correspondent, is currently doing _______ internship in _______ Middle East _______ will return before the end of _______ year.
 Answers: • a, an, the, but, the

 73. Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.

 your company name ? of What the is
 Answers: • What is the name of your company?


Previous test answers:

Question 1: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Charlotte knew ________ the secret investigation ________ her past, but she closed her eyes to it and pretended it happening.
Ans: a. of, about
b. about, into
c. about, on
d. of, after

Question 2: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
I think Pamela deserves to be punished for her________stupid and________behavior.
Answer: b. totally, irresponsible

Question 3: Which of the following sentences punctuated correctly?
a. Tracy bought three suits; seven scarves; and ten pairs of shoes.
Answer: b. We are expecting a hurricane this afternoon, therefore we have closed the school early.

Question 4: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
While __________ of our relatives live on the __________ hill in the county, __________ of our friends live in the __________ __________ areas of the valley.
a.     more, windy, many, most, protection
ans :  b.     most, windier, more, most, protective
ans:   c.     many, windiest, most, more, protected
d.     many, winding, more, most, protected


Question 5: Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.
Don't ________ think Larry should call ________ wife if ________ is going to be late for dinner?
Ans:    a.     you, his, he
b.     we, your, his
c.     he, his, he
d.     you, his, himself

Question 6: Question 24: Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.
days . for last has good weather few The been the not
a.         weather for The last few good has not been the days.
b.         The good days has not been for the last few weather.
c.         The few days has not been good for the last weather.
Answers:  d.         The weather has not been good for the last few days.

Question 7: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence. Knowing that February was the___________month of the year, Cheryl planned her vacation____________.

a.     short, in accordance
Answers:    b.     shortest, accordingly
Ans: c.     shorter, according
d.     shortness, accordion

Question 8: Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
Answer: e. Whenever I can’t spend time with my friend, I always speak to him on the phone.
Which of the following sentence does NOT illustrates correct verb and tense usage?
Answer: b. Clarabelle’s mother absolutely hated nicknames and always calls her daughter by her full name.

Question 9: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Victor, who stole ____________ ideas and used them to make _________ a millionaire, never once offered ______________ a world of thanks.
Answer: d. our, himself, us

Question 10: Which of the following sentence uses correct pronoun usage?
a. to whom are your employees going to report while you’re gone?
Answer: e. All of the above

Question 11: Choose the series of verbs that best completes the following sentence.
If Harry _____to the party too early, don't let him in; he _____ outside like everyone else.
Ans: a.     gets, will have to wait
b.     got, waitsc.     gets, is waiting
 d.     has gotten, must be waiting

Question 12: Choose the phrase that best completes the sentence below without creating a run-on sentence.
Mr. Peach has sent his four children to Ivy League colleges __________ he has sacrificed his health working day and night in that dusty factory.
a.     however
Ans: b.     ; however,
c.     , however
d.     however,

Question 13: Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.
Those who are not wise ____________  .
Ans: a.     do not need be necessarily stupid
b.     need not necessarily be stupid
c.     need not to be necessarily stupid
d.     does not need to be necessarily stupid

Question 14: Which of the following sentences illustrates correct pronoun usage?
Answer: e (None of the above)

Question 15: Complete the following sentences by choosing the phrase with the best word order from the option given.
Only after they had completed an exhaustive study ________ how to adapt the technology to the needs of our company.
Answer: c (they did begin to understand)

Question 16: Which of the following sentences illustrates the proper use of commas?
Answer: e (a and b)

Question 17: Which of the following sentence illustrates correct pronoun usage?
Answer:  e. None of the above

Question 18: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
________ is the name of the opera, and ________ role did you say Maria would play?
a.     This, which
b.     Who, that
Answers: c.     What, which
d.     Which, what

Question 19: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
The deer ran quickly ______  the trees, its hooves pounding ______  the forest floor.
Answers: a.     amid, from
b.     over, at
c.     through, on
d.     throughout, on

Question 20: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Jeremy drove his motorcycle _______ the bridge, _______ the hill, and _______ the diner before finally parking it _______ two police cars.
a. beside, among, behind, near
b. beneath, over, under, on
Answers: c. across, down, past, between
d. under, around, through, into

Question 21: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Jack, leaning casually ________ the tree, watched as Sally walked slowly ________ him.
Answers: a.) against, towards
b.) toward, against
Answers: c.) upon, past
d.) off, beside
e.) against, toward

Question 22: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Although the issue was very serious, the committee disposed ______ it in a few minutes and moved _______ to other business.
a.     onto, off
Answers:   b.     of, away
c.     on, out
d.     of, on

Question 23: Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.
That house used to be ______ , but ______ have given it to ______.
a.     my, I, her
b.     mine, me, her
Answers:    c.     mine, I, her
d.     myself, she, her

Question 24: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
Of the two books, Sam’s is definitely the __________ ; however, even though Sandra’s didn’t turn out as __________ as expected, she still did a __________ job of writing it.
Answers: a.         better, well, good
b.         best, good, good
c.         better, good, better
d.         best, well, well
Question 25: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
The helium _______ balloon rose ________ into the air; the villagers knew then their _______ leader was off on another mission.
Ans: c (powered, powerfully, powerful)

Question 26: Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
your company name? of what the is
a.     What is the company of your name?
b.     your company What is the name of?
Answers: c.     What is the name of your company?
d.     The name of your company What is?

Question 27: Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
Sleeping likes the Midday Katie until on weekends
a. sleeping Katie likes until midday on the weekends.
b. Katie likes sleeping until weekends on the midday.
c. Katie likes on sleeping until the midday weekends.
d. Katie likes sleeping on midday until the weekends.
Answers: e. Katie likes sleeping until midday on the weekends.

Question 28: Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.
Does Jack wear that furry hat often?
a.         No, he just liked to wear it for fun sometimes.
b.         Yes, but don’t said anything about it to him.
c.         Yes, and it can so annoying!
Ans: d.         No, he only wears it when his ears are cold.

Question 29: Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.
Did you see the show last night?
Answers: a. No, because by the time I got there all the tickets had already been sold.
b. Yes, and it was one of the best shows I had ever seen.
c. Yes, but my seat was behind a pole so I couldn't barely see anything.
d. No, but I am hope to see it tonight.

Question 30: Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.
Did you hear the weather report for tomorrow?
a. Yes, it will to clear up by noon.
Answers: b. No, I wasn't listening to the radio.
c. Yes, they have said it will have snowed.
d. No, but I think it had snowed.

Question 31: Which of the following sentence illustrates correct pronoun usage?
a. is those the set of plates the bride wanted, or did she want this set?
d. Whose book is that-his or our?
Answers: e. None of the above

Question 32: Which of the following sentences illustrates proper sentence structure?
a. Everyone knows that a mango is much sweeter to an orange.
b. I saw the girl with my own eyes who said she had been abducted by aliens.
c. Either one of you should try and to fix their broken fence.
Answers:  d. The queen had hardly finished her speech when the people began to disperse.

Question 33: Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
Rhonda says, "I get to work early every day."
Answers:     a.     Rhonda says she gets to work early every day.
b.     Rhonda said she gets to work early every day.
c.     Rhonda has said that she got to work early every day.
d.     Rhonda says she had gotten to work early every day.

Question 34: Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
Jerry said, “I saw my cousin at the fair.”
a.         Jerry had said he’d seen his cousin at the fair.
Answers:  b.         Jerry said he had seen his cousin at the fair.
c.         Jerry said he’d saw his cousin at the fair.
Ans: d.         Jerry says he saw his cousin at the fair.

Question 35: Change the following sentences from a question to indirect speech.
“I will be moving soon.” said Alma
Answers:  a. Alma said she would be moving soon.
b. Alma said she will move soon.
c. Alma says she'll be moving soon.
d. Alma says she would move soon.

Question 36: Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“I’m not feeling well,” Agatha said.
a.     Agatha has said that she doesn't feel well.
b.     According to Agatha, she isn't feeling well.
Answers:     c.     Agatha said she wasn't feeling well.
d.     Agatha says she isn't feeling well.

Question 37: Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“Sharon must go to the bank today.” said Albert.
a.     Albert says Sharon will have to go to the bank today.
b.     Albert said Sharon has to go to the bank today.
Ans: c.     Albert says Sharon must go to the bank today.
Answers: d.     Albert said Sharon had to go to the bank today.

Question 38: Choose the option that correctly changes the original sentence from active voice to passive voice.
ORIGINAL SENTENCE:
That tall man is carrying a lot of lumber.
REWRITTEN SENTENCES:
a.     The tall man carries a lot of lumber.
b.     Is being carried by that tall man, the lumber.
Ans: c. the lumber is carried by the tall man.
Answers:     d. a lot of lumber is being carried by that tall man.

Question 39: Choose the series of verbs that best completes the following sentence.
Everyone ____________too busy cooking and __________ the campsite ____________ the family _________ from the woods.
a. were, setting up, to notice, watch
b. was, set up, noticing, to watch
c. is, setting, to notice, watching
Answers:  d. was, setting up, to notice, watching

Question 40: Choose the series of verbs that best completes the following sentence.
I find it very hard to remember _____ letters that are entrusted to me. In fact, I remember_____to do so dozens of times!
a.     to mail, forgetting
b.     mailing, to forget
c.     to mail, to forget
Answers:  d. mailing, forgetting

Question 41: Choose the series of articles and conjunctions that best completes the following sentence.
Lilacs ___________ violets are usually purple; I have seen some _________ are white.
a. and, however, that
Answers:  b. or, yet, which
c. and, although, that
d. or, but, and

Question 42: Which of the following sentences does not illustrates correct pronoun usage?
Ans: e (all are correct)

Question 43: Which of the following sentences illustrates correct usage of articles and conjunctions?
Answers:  a.         Celine lives on Arthur Street; however, she works on Beatrice Boulevard.
b. I would eat a peach every day if I could, nor the doctor told me I couldn’t.
c. Will Gertrude play the piano or an harp at the concert?
d. Although she is angry at them, neither her son and her father will be at the party.

Question 44: Choose the series of articles and conjunctions that best completes the following sentence.
_______ she was feeling ill, Teresa wanted to eat only _____ apple _____ some soup.
a.     Yet, the, or
b.     After, an, and
Answers:     c.     Because, an, or
d.     If, a, and

Question 45: opt for the series of verbs that best completes the subsequent sentences.
If Harry certain to the party too early, don’t let him in; he's outside like everybody else.
Answers:    a.     gets, will have to wait
or = Ans: a (gets, can have to be compelled to wait)
b.     got, waits
c.     gets, is waiting
d.     has gotten, must be waiting

Question 46: Choose the series of articles and conjunctions that best completes the following sentence.
I think Fran could be _____ great public speaker, ______ she is still too shy to try it.
a.     the, although
Answers:     b.     a, but
c.     an, however
d.     a, and

Question 47: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
We were surprised when the ________ parade ________ turned into a ________ party!
Answers: a.) dull, suddenly, wild
b.) duller, all of a sudden, wilder
c.) dullest, suddenly, wildest
d.) dull, sudden, wild

Question 48: amendment the subsequent sentence from a quotation to indirect speech.
 “It might snow tomorrow,” He said.
 Ans: d (He said it would snow tomorrow.)

4 comments:

  1. Thank you. very helpful blog.

    ReplyDelete
  2. thank you! I passed!

    ReplyDelete
  3. work this questions for wpwork????????

    ReplyDelete
  4. Hi Sir, Thanks for your awesome guideline. i am really happy for your Upwork test answer. waiting for your next updates!

    ReplyDelete