Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Upwork PC Graphics test answers

In this post you will have 2 parts of Upwork PC Graphics Test Answers (80+) for Upwork Graphics Designing Category, please press Ctrl + F to find your desired answers of the Upwork PC Graphics Test.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Upwork PC Graphics Test Answers - Part - 2

1. Which of the following is/are basic phases of creating 3-D computer graphics?
Answers: • 3-D modeling or • 3-D rendering or • Computer animation

2. Which of the following are common shading models?
Answers: • flat or • Gouraud or • Phong

3. Which of the following statements about pixels are true? (Answer all that apply.)
Answers: • A pixel has a dimension. or • Pixels are visible. or • A pixel can have coordinates.

4. Which of the following colors belong to the most common three-color additive color model used in video displays or otherwise used to describe the physical concepts involved?
Answers: • Red or • Green

5. Which of the following is/are typical steps in a graphical pipeline that converts three-dimensional objects for two-dimensional display or printing?
Answers: • Rasterization or • Viewport mapping and clipping

6. Which of the following colors belong to the standard four-color subtractive color model used in color printing or otherwise used to describe the printing process?
Answers: • Magenta or • Yellow

7. Which of the following file formats are popular vector-graphics formats?
Answers: • EPS or • SVG

8. _________ adds appropriately colored pixels to an image to make it seem as though more colors were present in the original.
Answers: • Over print

9. What does the term "stroke weight" denote?
Answers: • A term that illustration software uses to specify the thickness of a line when drawing a path.

10. The effect that occurs when an object nearer to the viewport in 3-D space blocks (masks) another, more distant object from view is called:
Answers: • Depth


11. What is meant by the term projection?
Answers: • The process of mapping three dimensional images to two dimensions for display.

12. What is meant by the term rigging?
Answers: • The process of linking a 3-D object, such as modeling a character, to its bone structure (skeletal animation).

13. A technique for achieving higher quality in lower-quality images is called __________. It takes advantage of an optical illusion to simulate 24-bit quality with 8-bit or 16-bit images:
Answers: • Dithering

14. Which of the following raster graphics editors used to process digital graphics and photographs is/are open source, instead of being proprietary?
Answers: • GIMP

15. Which one of the following graphics standard specifications is the main competitor to Microsoft's Direct3D (the 3D graphics API within DirectX)?
Answers: • OpenGL

16. Which one of the following is a data structure used to organize objects within a space, which can be used in hidden-surface removal and in ray tracing?
Answers: • Binary space partitioning (BSP) tree

17. What does the term "constraint" imply?
Answers: • A rule or condition that must be followed regarding how the individual objects within an graphic can or cannot move, such as a wrist having to be attached to both a hand and an end of the lower arm.

18. What is meant by the term fog?
Answers: • The mixing of an image with a fixed color that thickens as the image's pixels get further away from the viewpoint.

19. What does the term "jaggies" imply?
Answers: • The stair-step effect seen along curves and edges in text or bit-mapped graphics.

20. The first procedure in the OpenGL pipeline is to transform a 3-D point that is defined in the object coordinate system into the world coordinate system. This step has three possible transformations: rotation, scaling, and translation. Which one of those below is typically the correct order for executing these three transformations?
Answers: • First rotation, then translation, and then scaling.

21. In computer animation, the entire frame is redrawn for each frame. What of the following would reduce flicker between frames?
Answers: • Double buffering

22. Bitmapped graphics are also known as:
Answers: • Raster graphics

23. Select from the following choices the one that most closely completes the Shannon sampling theorem: "The ideal samples of a continuous function contain all the information in the original function if and only if the continuous function is sampled at a frequency ________________ the highest frequency in the function."
Answers: • Equal to

24. In computer graphics, when a line or object is moved where one end or point stays fixed in position is termed as:
Answers: • Rubber banding

25. Which of the following best describes the term "vertex-vertex polygon mesh?"
Answers: • The simplest mathematical representation of a mesh, but which is not widely used due to the lack of explicit face and edge information.

26. Which of the following polygon meshes is most commonly used in mesh modelling because its input data are more readily acceptable to modern hardware?
Answers: • Vertex-face mesh

27. Which of the following rotation techniques gives the best results?
Answers: • Quaternions

28. What is meant by the term gradient?
Answers: • A color (or grayscale) fill that gradually blends from one color to another, perhaps from light to dark, for example.

29. The serial execution of the processes applied to geometric primitives (text, lines, polygons, curves, and surfaces) in a graphics package to produce two-dimensional output is called its:
Answers: • Rendering pipeline

30. What does the term "spline" imply?
Answers: • In computer-aided design, a smooth curve that runs through a series of given points.

31. Another term for the video output device for storing the graphic image as it is being formed and later used for displaying the image is:
Answers: • Frame buffer

32. A modeling technique based upon a formal grammar whereby complex shapes are recursively generated from relatively simpleprocedures is termed as:
Answers: • Graftal

33. The process of using an image described in a vector-graphics format and converting it into a bitmapped image as output on a display or printer, or as storage in a bitmapped file is known as
Answers: • Rasterization

34. Which one of the color parameters measures how far away the color is from gray?
Answers: • Hue

35. An image rendering process that builds images based upon the propagation of light rays and the effects of absorption, reflection, and refraction associated with the objects being scanned is termed as:
Answers: • Ray tracing

36. Images based upon geometric elements, such as points, curves, and surfaces, that follow mathematical equations are called:
Answers: • Vectors

37. Which of the following techniques reduces the appearance of jagged edges of lines and edges in raster graphics?
Answers: • Anti-aliasing

38. What does the term "depth sort" imply?
Answers: • An algorithm for creating a hidden-line drawing of polygon data sets by drawing the polygons from the most distant to the closest, in order.

39. What does the term "bezier" imply?
Answers: • The term that describes one way that illustration software may create curves and shapes by using control points and control handles.

40. In computer graphics, a technique in which irregularities in shading are created for simulating rough textures is called:
Answers: • Bump mapping

41. When considering illumination from light sources, which of the following types of light sources has the same intensity in all directions:
Answers: • Point source

42. Which of the following is the most commonly used lighting model?
Answers: • Phong

43. What does the term "flythrough" imply?
Answers: • A type of animation in which the camera moves around a scene, rather than objects moving in front of a stationary camera.

44. The number of bits per pixel typically used for the color depth to be described as being a truecolor format is:
Answers: • 24

45. In a 3-D graphics environment, the process of subdividing a surface into a mesh of smaller shapes that are easy to analyze is known as:
Answers: • Tessellation

46. Which of the following types of reflection transmits light in all direction with the same energy?
Answers: • Diffuse

47. The process whereby a specific key color (often blue or green) within an image is made transparent when that image is mixed with another image is known as:
Answers: • Chroma keying

48. Which of the following vector graphics editors used to process digital graphics is/are open source, instead of being proprietary?
Answers: • Inkscape

49. The rendering of three-dimensional computer graphics often employs one or more approaches to model a complex four-dimensional mathematical function that defines the physical behavior of light at an opaque surface. This fundamental radiometric concept is known as the:
Answers: • Bidirectional reflectance distribution function (BRDF)

50. Which of the following graphic formats allow for animation?
Answers: • GIF

51. A process in 2-D computer graphics whereby a closed vector path is used to mask (block) parts of an image is known as:
Answers: • Clipping path

52. What is meant by the term auto trace?
Answers: • A programmed function in illustration software that converts raster graphics into vector graphics whereby paths are created along the edges of a scanned image.

53. Which one of the following formats would provide the least amount of pixelation when its dimensions are scaled (magnified) in size?
Answers: • JPEG

54. What is meant by the term crop?
Answers: • Trimming or masking of photos, graphics, drawings, or illustrations.

55. What is meant by the term stroke?
Answers: • A term that illustration software uses to describe the width of a line in a path.

56. Which of the following graphical formats is/are always low-resolution (8-bit) bitmap graphics?
Answers: • GIF

57. The vector-graphics package that was developed by Microsoft is:
Answers: • Visio
58. Of the following, select all of the techniques that could be employed in anti-aliasing:
Answers:

• Sinc-function filtering
• Supersampling
• Z-buffering
• Flat shading

Upwork PC Graphics Test Answers - Part - 1

What is meant by the term fog?
a. The mixing of an image with a fixed color that thickens as the image's pixels get further away from the viewpoint.
b. A special type of channel used in graphics software for saving selections.
c. a technique of blending bitmap-based images and text to reduce the stair-stepping or jagged appearance.
d. The relationship of an image's width to height or its proportions.
In a 3-D graphics environment, the process of subdividing a surface into a mesh of smaller shapes that are easy to analyze is known as:
a. Anti-aliasing
b. Tessellation
c. Blending
d. Texture mapping
The serial execution of the processes applied to geometric primitives (text, lines, polygons, curves, and surfaces) in a graphics package to produce two-dimensional output is called its:
a. Execution LIFO stack
b. Graphical modeling
c. Transmogrification
d. Rendering pipeline
What is meant by the term auto trace?
a. A part of off-screen memory that holds the distance from the viewpoint for each pixel, the Z-value.
b. A programmed function in illustration software that converts raster graphics into vector graphics whereby paths are created along the edges of a scanned image.
c. A process of removing hidden surfaces by sorting polygons in back-to-front order prior to rendering.
d. Areas in an image with a blocky or blotchy appearance.
Which of the following is the most commonly used lighting model?
a. Xerxes
b. Z-buffering
c. Texture mapping
d. Phong
What does the term "flythrough" imply?
a. A series of mathematical operations that act on output primitives and geometric attributes to convert them from modeling coordinates to device coordinates.
b. A memory buffer used to hold one line of video.
c. Displayed representation of a scene or an object that appears to have three axes of reference: height, width, and depth (x, y, and z).
d. A type of animation in which the camera moves around a scene, rather than objects moving in front of a stationary camera.
Which of the following polygon meshes is most commonly used in mesh modelling because its input data are more readily acceptable to modern hardware?
a. Vertex-vertex mesh
b. Winged-edge mesh
c. Vertex-face mesh
d. Quad-edge mesh
Which of the following techniques reduces the appearance of jagged edges of lines and edges in raster graphics?
a. Warnock space subdivision
b. Depth sort
c. Gouraud shading
d. Anti-aliasing
The vector-graphics package that was developed by Microsoft is:
a. Draw
b. Inkscape
c. Illustrator
d. Visio


Which one of the following formats would provide the least amount of pixelation when its dimensions are scaled (magnified) in size?
a. JPEG
b. TIFF
c. PNG
d. EPS
What does the term "depth sort" imply?
a. To convert an image or signal into digital code by scanning, tracing on a graphics tablet, or using an analog to digital conversion device.
b. An algorithm for creating a hidden-line drawing of polygon data sets by drawing the polygons from the most distant to the closest, in order.
c. The simulation of a continuous-tone image (shaded drawing, photograph) with dots.
d. In computer graphics, a particular shade or tint of a given color.
Which of the following rotation techniques gives the best results?
a. Euler angles
b. Axis-angle
c. 3 by 3 matrix
d. Quaternions
Which one of the color parameters measures how far away the color is from gray?
a. Hue
b. Saturation
c. Brightness
d. Gamut
A process in 2-D computer graphics whereby a closed vector path is used to mask (block) parts of an image is known as:
a. Double path
b. Palletized path
c. Keying path
d. Clipping path
Which of the following is/are typical steps in a graphical pipeline that converts three-dimensional objects for two-dimensional display or printing?
a. Hidden line/hidden surface removal (HLHSR)
b. Rasterization
c. Viewport mapping and clipping
d. Writing to the framebuffer
In computer graphics, when a line or object is moved where one end or point stays fixed in position is termed as:
a. Perfect banding
b. Rubber banding
c. Print banding
d. Saddle banding