Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

English Spelling Test (U.S. Version) Answers - 2015

1. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Cachet

• Connoisseur

• Charateristic (Ans)

• Catastrophe

2. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Clara the cat simply chose to ignore the ______________ of our dog.

Answers:

• existence (Ans)

• existance

• existense

• existanse

3. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Pageant

• Poignant

• Plummage (Ans)

• Priggish



4. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Arthur spent hours admiring the gothic ____________of all those French cathedrals.

Answers:

• architecture (Ans)

• arkhitecture

• arcitecture

• arckitecture

5. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The waitress brought me a plate of squid even though I _____________ asked for clams.

Answers:

• specificaly

• specifically (Ans)

• specifycally

• specificly

6. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Councelor (Ans)

• Condescend

• Camouflage

• Criticize

7. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Rhythmical

• Reminiscence

• Rheumatism

• Resevoir (Ans)

8. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Yacht

• Youthful

• Yeilding (Ans)

• Yesterday

9. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Wierd (Ans)

• Wired

• Whined

• Willful

10. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Accomodate

• Analyze

• Acknowledgment

• Asterisk

11. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Their relationship was plagued by __________ problems.

Answers:

• perpetual (Ans)

• perpechual

• purpetual

• perptual

12. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The purpose of your report should be to ___________ the most relevant facts, not to obscure them.

Answers:

• illumenate

• iluminate

• illuminate (Ans)

• elluminate

13. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Emma has always been fascinated by the way the mind works, so she’s decided to get a degree in __________.

Answers:

• pshycology

• psycology

• psyhcology

• psychology (Ans)

14. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The savvy dancer acted as a __________ between the detective and the cabaret owner.

Answers:

• liasion

• liaison (Ans)

• liasone

• leason

15. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Be sure to leave your travel __________with the secretary so he'll know how to reach you while you're away.

Answers:

• itenreray

• itinerary (Ans)

• iteneray

• itinirary

16. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

_________animals feed almost exclusively on meat.

Answers:

• Carnivorus

• Carnivorous (Ans)

• Carnivoures

• Carnivoreus

17. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

After my grandfather was diagnosed with chronic_________, he moved to Arizona.

Answers:

• Neumonia

• Penumonia

• Pneumonia (Ans)

• Pnuemonia

18. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Persue

• Parsue

• Persou

• Pursue (Ans)

19. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The judge granted the reluctant witness complete ____________ from prosecution for his part in the crime.

Answers:

• amnesty (Ans)

• amnasty

• anmesty

• emnesty

20. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Vacuum (Ans)

• Vaccuum

• Vacumm

• Vaccum

21. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Forfiet

• Forfeit (Ans)

• Forefeit

• Fourfit

22. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Posess

• Poesess

• Possess (Ans)

• Pozess

23. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Idiosyncracy

• Idiosincrasy

• Idiosyncrasy (Ans)

• Ideosyncracy

24. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Manoeuvar

• Manouver

• Maneuver (Ans)

• Manuver

25. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Sam _________ a successful political campaign.

Answers:

• orchestraited

• orchestrated (Ans)

• orchestreated

• orcestrated

26. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Reminiscience

• Reminiscence (Ans)

• Reminescence

• Reminisense

27. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Embarassment

• Embrassement

• Embarrasment

• Embarrassment (Ans)

28. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

He __________ a summer house, an exercise bike, and a hamster in the divorce settlement.

Answers:

• accquired

• ecquired

• acquired (Ans)

• akquired

29. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Adress

• Addrress

• Addres

• Address (Ans)

30. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Temperamental (Ans)

• Tempermental

• Temperamentle

• Temparamental

31. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Heinous (Ans)

• Henous

• Heinus

32. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The protesters hurled ___________ insults at us as we walked by.

Answers:

• vicous

• vicious (Ans)

• vicoius

• vicius

33. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Gauge (Ans)

• Gaje

• Guage

• Gaige

34. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Excesive

• Exccesive

• Excessive (Ans)

• Exceesive

35. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Priveledge

• Privilage

• Privilege (Ans)

• Privelege

36. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

On the ____________ day of Christmas, Lucy was annoyed to find her yard full of noisy drummers drumming.

Answers:

• twelvth

• twelfth (Ans)

• twelfeth

• twelth

37. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Exhilirate

• Exhilarate (Ans)

• Exhilireat

• Exhilrate

38. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Bureaucrasy

• Buroucracy

• Bureaucracy (Ans)

• Beuraucracy

39. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Hazel Dormouse is a _________ creature.

Answers:

• nocternal

• nocturnal (Ans)

• noctarnal

• nacturnal

40. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The church members accused the cult of _______________ practices.

Answers:

• sacreligious

• sacrelegious

• sacrilegious (Ans)

• sacrilgious

41. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Hemorrhage

• Harass

• Hankerchief (Ans)

• Hypocrisy

42. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Sophomore

• Supersede

• Susceptable (Ans)

• Spontaneous

43. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Conscentiuos

• Consentious

• Conscientous

• Conscientious (Ans)

44. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Enhancement

• Elicit

• Enegma (Ans)

• Ecstasy

45. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

No one knew what devious experiments the scientist conducted in his ______________ .

Answers:

• labretory

• laboratary

• laboratory (Ans)

• labratory

46. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Helen was surprised by the __________ stature of her blind date.

Answers:

• diminutive (Ans)

• diminuative

• deminutive

• dimminutive

47. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Peter always makes such a _____________ of himself!

Answers:

• nuisance (Ans)

• nuisents

• newsanse

• nuisince

48. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Mrs. Baker took her ______________ class on a field trip to the zoo.

Answers:

• kindergarden

• kindegarten

• kindergarten (Ans)

• kindegarden

49. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The crowd ________________ me on my acceptance into Mensa.

Answers:

• congradulated

• congrachulated

• congratulated (Ans)

• congratilated

50. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The annual _____________ was ruined when a family of bears stole all the hotdogs.

Answers:

• barbecue (Ans)

• barbequeue

• barbycue

• barbcue

51. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Sally’s nervous __________ left her standing at the altar.

Answers:

• fiancĂ© (Ans)

• finance

• feancĂ©

• fience

52. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

My father does not believe in ____________ , but my mother does.

Answers:

• reincanation

• reincarenation

• reincarnation (Ans)

• reincantation

53. Which of the following options means, "the owner or manager of a restaurant"?

Answers:

• Restaureter

• Restaurater

• Restaurateur (Ans)

• Restourateur

54. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The clown’s performance was _______________, to say the least.

Answers:

• dissapointing

• dissappointing

• disapointing

• disappointing (Ans)

55. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

He wrote __________on every topic from shoestrings to string theory.

Answers:

• prollifically

• prolificaly

• prollificaly

• prolifically (Ans)

56. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Let me tie your mittens to your sleeves so you don't ______________ them.

Answers:

• loose

• looze

• lose (Ans)

• louse

57. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Many would-be travelers were _____________ by the price of gas last summer.

Answers:

• flabergasted

• flabberghasted

• flabbergasted (Ans)

• flabbergashted

58. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The professor made it clear that ___________ would not be tolerated.

Answers:

• plagiarism

• plagiarizm (Ans)

• plagerism

• plagirism

No comments:

Post a Comment