Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Upwork (formerly oDesk) U.S. English Basic Skills Test Answers 2015

Upwork U.S. English Basic Skills Test Answers - 2015-2016

oDesk U.S. English Basic Skills Test Answers 2015. If you want to make money online from your house or personal office room you can easily do this. You can easily likewise offer jobs in oDesk or elance.

Before getting started with others tests, this is the first one you’ll need to take! Easy enough with the answers!

oDesk U.S. English Basic Skills Test is a very important test. This is a oDesk helpful blog and the best source for informative and educative writing about oDesk test answers any subjects. It’s excellent process for all oDesk knowledge finders. It is very useful for freelancing. Share, Cheers and Go ahead, Best Luck……….

And Start now oDesk U.S. English Basic Skill Test.

Ques 1: Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.
_______ is the name of the opera, and ______ role did you say Maria would pay?
Ans: c (what, which)




Ques 2: Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.
Ans: a (No, because by the time I got there all the tickets had already been sold.)

Ques 3: Choose the phrase that best completes the sentence below without creating a run-on sentence.
It’s never too late to learn how to swim ______ you may fall off a boat!
Ans: b (you never know when)

Ques 4: Choose the series of verbs and phrases that best completes the following passage.
This dish ______ too spicy. Why _______ so much pepper?
Ans: e (a and c)

Ques 5: Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.
With can’t phone, on whenever always to the time spend I speak I my friend, him
Ans: e (Whenever I can’t spend time with my friend. I always speak to him on the phone.

Ques 6: Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.
Did you hear the weather report for tomorrow?
Ans: b (No, I wasn’t listening to the radio.)

Ques 7: Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.
Victor, who stole ______ ideas and used them to make ______ a millionaire, never once offered ______ a word of thanks.
Ans: d (our, himself, us)

Ques 8: Which of the following sentences illustrates correct verb and verb tense usage?
Ans: e (All of the above)

Ques 9: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentences.
While ______ of our relatives live on the _______ hill in the country, ______of our friends live in the ________ area of the valley.
Ans: c (many, windiest, most, protected)

Ques 10: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
Knowing that February was the ______ month of the year, Cheryl planned her vacation ________.
Ans: b (shortest, accordingly)

Ques 11: Choose the phrase that best completes the sentence below without creating a run-on sentence.
Mr. Peach has sent his four children to lvy league colleges _______ he has sacrificed his health working day and night dusty factory.
Ans: b (; however)

Ques 12: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentences.
I think Pamela deserves to be punished for her _______ stupid and ______ behavior.
Ans: c (total, irresponsible)

Ques 13: Choose the series of verbs that best completes the following sentences.
If Harry ________ to the party too early, don’t let him in; he ________ outside like everyone else.
Ans: a (gets, will have to wait)

Ques 14: Which of the following sentences illustrates the proper use of parallel construction?
Ans: b (Although Tommy was failing his biology class at college, he was passing his chemistry class)

Ques 15: Which of the following sentences illustrates the proper use of apostrophes?
Ans: a (Helga borrowed her friend’s skates for the day; however, she failed to return them.)

Ques 16: Change the following sentences from a question to indirect speech.
“I will be moving soon.” said Alma
Ans: d (Alma says she would move soon.)

Ques 17: Choose the series of verbs that best completes the following sentences.
Alison regrets _______ you with her remarks; she never meant ______ so.
Ans: b (to hurt, to do)

Ques 18: Choose the series of pronouns that best completes the following sentences.
Don’t ______ think Larry should call ________ wife if _______ is going to be late for dinner?
Ans: a (you, his, he)

Ques 19: Which of the following sentences illustrates correct pronoun usage?
Ans: e (None of the above)

Ques 20: Complete the following sentences by choosing the phrase with the best word order from the option given.
Only after they had completed an exhaustive study ________ how to adapt the technology to the needs of our company.
Ans: c (they did begin to understand)

Ques 21: Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.
days . for last has good weather few The been the not
Ans: d (The weather has not been good for the last few days)

Ques 22: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
I placed my notes ______ my desk and referred to them ______ the meeting.
Ans: b (beside, during)

Ques 23: Which of the following sentences illustrates correct pronoun usage?
Ans: e (all of the above)

Ques 24: Which of the following sentences illustrates proper sentence structure?
Ans: d (The queen had hardly finished her speech when the people began to disperse.

Ques 25: Which of the following sentences is punctuated correctly?
Ans: d (“Come here,” she said, “and let me get a good look at you.”)

Ques 26: Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the option given.
Those who are not wise _________.
Ans: d (does not need to be necessarily stupid)

Ques 27: Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.
Does Jack wear that furry hat often?
Ans: d (No, he only wears it when his ears are cold.)

Ques 28: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Charlotte knew ________ the secret investigation ________ her past, but she closed her eyes to it and pretended it happening.
Ans: a (of, about)

Ques 29: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
The archaeologists were ______ to discover such a ________ and _______ _________ artifact at that mostly uncovered site.
Ans: b (amazed, rare, incredibly, beautiful)

Ques 30: Choose the series of verbs that best completes the following sentence.
Everyone ________ too busy cooking and _______ the family of bears _______ from woods.
Ans: d (was, setting up, to notice, watching)

Ques 31: Choose the series of articles and conjunctions that best completes the following sentence.
Julia, who is studying to be ________ foreign correspondent, is currently doing ______ internship in ______ Middle East _____ will return before the end of _______ year.
Ans: a {(no article required), an, the, but, the}

Ques 32: Which of the following sentences is punctuated correctly?
Ans: b (We are expecting a hurricane this afternoon; therefore we have closed the school early.)

Ques 33: Which of the following sentences illustrates the proper use of commas?
Ans: e (a and b)

Ques 34: Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
Rhonda says, “I get to work early every day.”
Ans: c (Rhonda has said that she got to work early every day.)

Ques 35: Which of the following sentences does not illustrates correct pronoun usage?
Ans: e (all are correct)

Ques 36: Which of the following sentences illustrates correct verb and verb tense usage?
Ans: b, d {(We think the judge will have noticed something strange in her behavior.), (Somehow, all of the newspapers gotten hold the story.)}

Ques 37: Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentences.
Last what ! It’s did you night, over After
Ans: b (After what you did last night, it’s over!)

Ques 38: Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“It may snow tomorrow,” He said.
Ans: d (He said it might snow tomorrow.)

Ques 39:Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
The helium _______ balloon rose ________ into the air; the villagers knew then their _______ leader was off on another mission.
Ans: c (powered, powerfully, powerful)

Ques 40: Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentences.
Would I have it anything if had, I you known said would not bother
Ans: b (I would not have said anything if I had known it would bother you)

No comments:

Post a Comment