Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Social Media Marketing Test (part 2)

Upwork(formerly oDesk) Social Media Marketing Test 2015
1. How can a company create a forum for dialogue on LinkedIn?
Answers: • Use of Groups

2. How can a company convert posts on Twitter to sales?
Answers: • Creating posts which drive followers to their site

3. What should a company post on Twitter?
Answers: • All of the above

4. What should be the length of an effective blog post?
Answers: • A few paragraphs

5. How can a company place itself as an expert in a certain area of expertise?
Answers: • Actively answer questions in the Q&A section of the site


6. What should a company do for commercial advertisements on YouTube in order to maximize their effectiveness?
Answers: • Ask the watcher to visit the company site at the end of the video

7. What non financial measure of marketing is important to track?
Answers: • Number of impressions

8. What place does Pricing have in marketing?
Answers: • Different pricing levels can be tested to see what elicits the best consumer response

9. What methods of social network marketing should a company always use?
Answers: • Depends on the company, their product, their audience

10. What type of status updates would drive visitors to the company site?
Answers:• A link to a new press release hosted on the company site

11. What is meant by A/B testing in marketing?
Answers: • Testing 2 versions of an advertisement to see which elicits the best response

12. Using which of the following two methods can a company ensure that the proper audience finds their YouTube videos?
Answers: • Post links on the company blog to the YouTube videos

13. How does a blog directly impact sales of a company?
Answers:
• It is typically used as the way to disperse company coupons

14. What is meant by "micro-blogging"?
Answers: • Blogs with limited individual posts, limited by character count typically

15. What do Connections on LinkedIn effectively represent?
Answers: • People and other companies the user is connected to directly

16. What is the term adopted for updates posted by Twitter users?
Answers: • Tweets

17. Which of the following is an easy way to track the website hits of a specific marketing campaign with a link to the company website?
Answers: • Creating landing pages specific for each campaign

18. What feature does LinkedIn offer for pay accounts?
Answers: • Increased abilities to connect directly and send messages to people

19. What is meant by Brand Management?
Answers: • Creating a consistent image for the company

20. What traditional marketing technique is YouTube closest to?
Answers:• Television advertising

21. Why is it important to have a company blog hosted on the company web domain versus a third party blogging site?
Answers: • Search engine rankings will include hits on the blog as part of the overall website hits

22. What is the general purpose of posting a video blog routinely to YouTube?
Answers: • It allows the company to drive website traffic to its blog

23. What is the ultimate goal of a social network marketing plan?
Answers: • Drive potential customers to the company and give them an action item to perform

24. What is "guerilla marketing"?
Answers:• Marketing which relies on time and energy rather than a large dollar budget

25. How does YouTube serve a dual purpose in social media marketing?
Answers:  • It can be used as the forum for dispersing company videos, as well as a host when embedding videos in sites outside of YouTube

26. What is a "wiki"?
Answers: • Interconnected and user generated knowledge management systems

27. What is the overall goal of social media marketing for companies?
Answers: • Generate sales

28. What is one measure a company can use to validate the usefulness of its video posts on YouTube?
Answers: • The amount of views of the video

29. How is site traffic useful in evaluating marketing?
Answers: • Ads can send receivers to a specific landing page, which can be tracked
30. Why is there no specific definition of what is social media marketing?
Answers: • The concept is relatively new compared to traditional marketing and is still being defined

31. How do ebooks represent a form of marketing?
Answers: • They are often free, include useful information, and direct the reader onto the company which created the ebook for further information

32. Which of the following is an important aspect of creating blogs and posting content?
Answers:• Posting at least once a month to the blog

33. What style of videos can a company post on YouTube?
Answers:• All of the above

34. Which of the following would be leveraging both social network and traditional marketing?
Answers: • A print advertisement in a magazine which drives people to a website where there is a free trial offer

35. How does creating a social network marketing plan differ from a traditional marketing plan?
Answers: • The staff requirements and skill sets for social marketing are different

36. What is a "vlog"?
Answers: • Video Blog

37. What are the four P's of marketing?
Answers: • Product, Price, Place, Promotion

38. What would the marketing budget section of a marketing plan consist of?
Answers:
• The expected costs for each ad campaign based on the delivery method

39. What is the method for being linked to other users on LinkedIn?
Answers: • Connections

40. How often should a marketing plan be revisited?
Answers: • As often as needed in order to revisit the plan of action and revise any new actions

41. Why is it important to post to a blog regularly?
Answers: • Keep readers engaged and also gives search engines content to index

42. What is meant by the concept of "viral" in social media?
Answers: • Social media which is spread to viewers by the consumer, growing in popularity

43. How can LinkedIn serve the company aside from social network marketing?
Answers: • Job openings can easily be dispersed to qualified candidates on LinkedIn

44. What is a "call to action"?
Answers: • Giving an advertisement's receiver a specific direction such as 'visit the site'

45. How far into the future should a company plan its marketing activities?
Answers:
• Up to 1 year

46. What is the main reason traditional marketing will never completely go away?
Answers: • It's proven to work time and again

47. What style of blogging would be most effective for building relationships with customers?
Answers: • Writing posts about the company and its ups and downs from inside, personalized approach

48. What can a company do to offset the cost of running a blog?
Answers: • Place ads on the blog which generate pay per click income

49. What is a contingency plan?
Answers: • A set of actions to be taken if the original plan does not perform as anticipated

50. How can a company use the same material for both traditional and social network marketing?
Answers: • Utilizing a television ad campaign online as well on their site and sites such as YouTube

51. What is "social media optimization"?
Answers: • Creating content which easily creates publicity via social networks

52. What is meant by the "blogosphere"?
Answers: • The interconnected community of blogs via linking to each other

53. What is the character limit for posts on Twitter?
Answers: • 140 characters

54. Which type of marketing would a company blog be considered?
Answers:
• Social Network Marketing

55. What is a method of marketing on Facebook which can reach several users by spending money?
Answers: • Facebook Pay Per Click placed advertisements

56. What can a company do on Facebook apart from their page to create a following?
Answers: • Use Groups, both company originated and posting to other groups

57. What do updates to Facebook status resemble most closely?
Answers: • Posts on Twitter

58. What is another term for "social media"?
Answers: • Consumer Generated Media

59. What is meant by "Marketing Creative"?
Answers: • The content for marketing and its creative aspect

60. What is the term used for a person who is receiving updates of another Twitter user's updates?
Answers: • Follower

61. What does the product portion of the 4 P's of marketing focus on?

Answers: • The product or service being marketed to consumers

No comments:

Post a Comment