Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

ASP.Net 3.5 using C# Test Answers

1. Which of the following does using Initializer Syntax with a collection as shown below require?

CollectionClass<int> numbers = new CollectionClass<int> { 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 };
Answers: • Collection Class must implement System.Collections.Generic.ICollection<T>
or
• Each of the Items in the Initializer List will be passed to the Add<T>(T item) method

2. Which of the following types guarantee atomic reads and writes?
Answers: • int or • float

3. Which of the following accurately describes the class structure when implementing an ASP.Net page which uses the CodeFile attribute?
Answers: • The actual instantiated class is dynamically created and has a base class defined in the CodeFile.

4. Which of the following does Event Bubbling allow composite controls to perform?
Answers: • Translate control unhandled control events into exceptions.

5. With which of the following are Declarative Databinding expressions delimited?
Answers: • <%# %>

6. Which of the following are true of using ADO.NET DataSets and DataTables?
Answers: • The DataSets and DataTables objects requires continuous connection to the database



7. Which of the following controls allows the use of XSL to transform XML content into formatted content?
Answers: • System.Web.UI.WebControls.Transform

8. The following are the two statements regarding the DataRow from the DataRowCollection of a DataTable

Statement X: Use the DataRowCollection.Remove method to immediately delete the row.
Statement Y: Use the DataRow.Delete method to mark the row for deletion when DataRow.AcceptChanges is called.
Answers: • Both Statements X, Y are correct

9. Which of the following can be used to preserve application state information?
Answers:
• ApplicationState

10. When using asynchronous partial updates with an UpdatePanel, which of the following are true?
Answers: • Only the UpdatePanel which initiated the Postback and its child controls can provide updated information.

11. Which of the following are required to be true by objects which are going to be used as keys in a System.Collections.HashTable?
Answers: • All of the above

12. Which of the following are true regarding the System.Collections.Generic.HashSet<T> class?
Answers: • HashSet is an unordered collection.

13. Which of the following is not a characteristic, that a Query expression should have?
Answers: • It can end with a group clause

14. Which of the following is false about declarative attributes?
Answers: • Attribute classes may be restricted to be applied only to application element types.

15. When using a JavaScript timer control in conjunction with UpdatePanels, which of the following statements are true?
Answers: • The timer must always be specified as a trigger for the updatepanel which is to be update when the interval expires.

16. What is the proper declaration of a method which will handle the following event?

Class MyClass
{
      public event EventHandler<MyArgs> MyEvent;
}
Answers: • public void A_MyEvent(object sender, EventArgs e) { }

17. Which of the following is/are applicable while using Secure Socket Level communications?
Answers: • All of the above

18. Which of the following is false about System.GC under version 3.5 of the .NET Framework?
Answers: • You can control the intrusiveness of the garbage collector (how often it performs collections) while your program is running

19. Where should an instance of an object which provides services to all users be stored?
Answers:
• ApplicationState

20. When using an automatic property, which of the following statements is true?
Answers: • The compiler generates a code that will store the information separately from the instance to ensure its security.

21. The output generated by the following code will be:

string t = @"This\Is\a\Test";
Response.Write(t);
Answers: • It will give a compilation error: Unrecognized escape sequence

22. Which of the following statements are applicable in LINQ to SQL?
Answers:
• It is pure Object Relational (O/R) model.

23. Which of the following attributes of the ProcessModel element of the Machine.Config file, is used to specify the level of authentication for DCOM security?
Answers: • comAuthenticationLevel

24. With which class is the task of mapping a specific point in time into units such as weeks, months, and years accomplished?
Answers:
• System.Globalization.Calendar

25. Which of the following are common methods of supplying "Help" information to an ASP.NET application?
Answers: • All of the above

26. By which of the following can the .NET class methods be included in .aspx files?
Answers: • Including .Net code using the @code directive on the page

27. Which of the following is not an unboxing conversion?
Answers: • class C { public int Value { get; set; } } void Sample1(C vt) { int i = vt.Value; }

28. Which of the following can be used to control caching within an ASP.NET application?
Answers: • Using the @OutputCache directive in the .aspx file.

29. What will be the impact of using implicitly typed local variables as in the following example?

var sample = "Hello World";
Answers: • The actual type is determined at compilation time, and has no impact on the runtime

30. The earliest event in which all viewstate information has been restored is:
Answers: • Init

31. Which of the following items are recommended when using XML comments to generate documentation?
Answers: • <summary>

32. Which of the following conditions can trigger the automatic recycling of an ASP.NET application hosted in IIS?
Answers: • All of the above

33. To which of the following do automatic properties refer?
Answers:
• You declare (explicitly or implicitly) the accessibility of the property and get and set accessors, but do not provide any implementation or backing field

34. Which of the following are true regarding System.Web.Mail and System.Net.Mail namespaces?
Answers: • System.Web.Mail is deprecated under version 3.5 of the Framework, and it is officially recommended that System.Net.Mail be used.

35. Which of the following differentiates a UserControl from a Custom Server control?
Answers:
• UserControl can directly express rendering information via markup; a Custom Server control can not.

36. Which of the following is/are true regarding validation in an ASP.NET application?
Answers: • All of the above

37. When using Cascading Style Sheets (CSS) to format output, which of the following is/are true?
Answers: • All of the above

38. The following are two statements related to System.DateTimeOffset namespace.

Statement X: DateTimeOffset values can be converted to DateTime values and vice versa.
Statement Y: DateTimeOffset does not supports arithmetical operations
Answers: • Statement X is correct and Statement Y is incorrect

39. Which of the following statements is false about Passport Authentication?
Answers: • The Passport SDK must be installed.

40. When using a DataReader to access the results of a Database operation, which of the following is true?
Answers: • The DataReader provides a cursor that can be used to move forward and backwards through the result.

41. In which file are Predefined Client Side Validation Scripts defined?
Answers: • ClientValidation.js

42. Which directive allows the utilization of  a custom web control in an ASP.NET page?
Answers: • @Register

43. Which of the following are true about System.Security.Cryptography under version 3.5 of the framework?
Answers: • Cryptography Next Generation (CNG) classes are supported on XP and Vista systems.

44. In order to enable AJAX Functionality, which control is placed on the page?
Answers:
• asp:ScriptManager

45. Determining the availability of sufficient memory for an operation can be accomplished by:
Answers: • There is no supported application level means to determine if a specific amount of memory is available.

46. Custom non-fatal exceptions should be derived from:
Answers: • ApplicationException

47. Which of the following events should be used for assigning a Theme dynamically to a page?
Answers: • PreInit

48. Which of the following are performed to fully debug an ASP.NET Application running on the same machine as the debugger?
Answers: • Setting the debug attribute of the compilation element to true in the web.config file.

49. Which of the following is true about C# generics?
Answers: • C# allows the type parameter to be used as the base class for the generic type

50. Which of the following are the goals of the Windows Communciation Foundation?
Answers: • All of the above

51. The rights of which Windows Account does anonymous Web Site access use by default?
Answers: • IUSER_MachineName (where the MachineName is the actual computer name)

52. Which of the following can one use to detect the user's current language?
Answers:
• Examining the CurrentCulture property of the current Request object.

53. Which of the following are included in the advantages of Lambda Expressions over Anonymous methods?
Answers: • All of the above

54. Which of the following is/are true regarding the use of Authentication to control access to the HTML file (.htm or .html)?
Answers: • ASP.NET authentication cannot be used for this purpose

55. Which of the following are true about Nullable types?
Answers: • A predefined conversion from the nullable type S? to the nullable type T? exists if there is a predefined conversion from the non-nullable type S to the non-nullable type T

56. The default number of threads per processor in the System.Threading.ThreadPool class under version 3.5 of the Framwork is:
Answers: • 1

57. Where should information about a control created at design time be stored?
Answers: • ApplicationState

58. Given the code below, which items will cause a compilation error?
static void F1(params int [] y)
{
}

static void Sample()
{
   int [] j = new Int32[3];
List k = new List();
// ANSWER GOES HERE
}
Answers: • F1(k);

59. In which of the following events, the final changes to the contents of the page or its controls could be made.
Answers: • PreRender

60. Which of the following is used to remove a cookie from a client machine?
Answers: • Remove the cookie from the System.Web.UI.Page.Request.Browser.Cookies collection.

61. When Windows Communication Foundation is used to develop a Web Service, which of the following are supported?
Answers: • All of the above

62. To which contract is the SessionMode property to disallow, require, or permit applied when Windows Communication Foundation is used?
Answers: • ServiceContract

63. Via which of the following is ViewState maintained by default?
Answers: • A hidden variable within the page that is included with each round tip.

64. Which of the following are true about Extension methods.
Answers: • Extension methods can be used to override existing instance methods

65. In order to use the AJAX AuthenticationService class, which of the following must be true?
Answers: • Forms Authentication must be enabled in the web.config of the ASP.Net Application

No comments:

Post a Comment