Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

DotNet 2.0 using C# Test Answer

 1. Which of the following  is a primary characteristic of System.Xml.XmlDataDocument?

Answers: • It provides the basic abilities to allow DataSets to be loaded from or exported to XML files.

2. Which of the following can Interfaces contain?
Answers: • Conversion operators

3. Which of the following are true about operator precedence?
Answers: • The Conditional Operator (?:) has the lowest precedence.

4. What will be the output generated by the following code?
string  t = "This Is a Test";

t.Replace("T", "?");

Console.WriteLine(t);
Answers: • This Is a Test

5. What output will be generated by the following code?

StringBuilder sb = new StringBuilder(10);
sb.AppendFormat("1234567890123");
Console.WriteLine(sb.Capacity);
Answers: • 20


6. The term Encapsulation is most commonly used to mean:
Answers: • separating an item's public interface from the actual implementation

7. Which of the following are true about namespaces and assemblies?
Answers: • All of the above

8. The framework provides three different timer classes. Select the answer that properly matches the class with the listed characteristic.
Answers: • All of the above

9. Transactions initiated in which of the following are supported by System.Transactions infrastructure?
Answers: • All of the above

10. Which of the following are required to be true by objects which are going to be used as keys in a System.Collections.HashTable?
Answers: • All of the above

11. When developing a managed client to be used with an existing COM Component, __________.
Answers: • you should modify the COM component to enable CLR functionallity.

12. Which of the following are true about anonymous methods?
Answers: • Anonymous methods have access to the local state of the containing function member.

13. Elements in a System.Collections.Specialized.OrderedDictionary are:
Answers: • not sorted

14. class Sample
{
public Sample(int x) { }
}

In the above code, which of the following other class constructors can directly access the provided constructor?
Answers: • public Sample() : this(1) { }

15. Which of the following code samples will cause a compilation error?
Answers: • class SampleClass<T> where T : class { } class SampleClass<T> where T : struct { }

16. Which of the following are true about statements?
Answers: • A while statement will always execute its body at least once.

17. If two assemblies contain the same fully qualified class, which of the following will be true?
Answers: • It is impossible to add a reference to both assemblies to any given assembly

18. Which of the following are true about delegates?
Answers: • A delegate instance may encapsulate only one method

19. When Deleting a DataRow from the DataRowCollection of a DataTable, you can:
Answers: • use the DataRowCollection.Remove method to immediately delete the row.

20. Which access limitation does a class member declared protected internal have?
Answers: • Access is limited to the containing class plus any classes derived from the containing class that are also in the current assembly

21. In which of the following ways do structs differ from classes?
Answers: • Structs cannot inherit from a base struct

22. Which of the following are true about enums?
Answers: • Enums are always equated to an integral constant value

23. Which of the following are characteristics of the System.Threading.Timer class?
Answers: • The method provided by the TimerCallback delegate will always be invoked on the thread which created the timer.

24. Custom non-fatal exceptions should be derived from:
Answers: • ApplicationException

25. Which of the following are defined as a "token"?
Answers: • Identifier

26. Of which elements does Generics allow parameterization by type?
Answers: • Classes

27. To which of the following can System.IO.IsolatedStorage not be scoped?
Answers: • Restricted to a specific Physical Media

28. When using the Demand method of System.Security.IPermission, which of the following will occur?
Answers: • For permissions which do a stack walk, an exception will occur if ANY of the calling codes does not have the required permission

29. Which of the following are true about event handling?
Answers: • A single event can be handled by multiple methods

30. Which of the following conditions are true regarding System.Diagnostics.Trace?
Answers: • Trace is enabled for both Release and Debug initial configurations

31. Parameterized Properties in C# are__________.
Answers: • not supported except for implementing an indexer.

32. Determining the availability of sufficient memory for an operation can be accomplished by?
Answers: • creating an instance of System.Runtime.MemoryFailPoint and monitoring for an InsufficientMemoryException

33. Which of the following are true about declarative attributes?
Answers: • They must be inherited from the System.Attribute.
• By default, a given attribute may be applied multiple times to the same application element.

34. Which of the following are true about Nullable types?
Answers: • A Nullable type is a reference type.
• An implicit conversion exists from any non-nullable value type to a nullable form of that type.

35. Which of the following are true about using ADO.NET DataSets and DataTables?
Answers: • Changes made to multiple tables within a DataSet can easily be extracted to a new DataSet which contains only the changes
• Content from multiple DataSets can easily be combined into a single DataSet that contains the net result of all changes.

36. Which of the following applies to interface inheritance?
Answers: • If a class implements an interface, the implementation can be provided by a public member of a base class.
• Since interface implementation methods can not be declared private,protected, or internal, they are always accessible from any point in an application

No comments:

Post a Comment