Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

English Spelling Test Answer (U.S. Version) - 2015

1. Identify the misspelled word in the list below.
Answers: • Plummage

2. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers: • Pursue

3. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The judge granted the reluctant witness complete ____________ from prosecution for his part in the crime.

Answers: • amnesty

4. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers: • Vacuum

5. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Arthur spent hours admiring the gothic ____________of all those French cathedrals.

Answers: • architecture

6. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:  • Forfeit

7. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The waitress brought me a plate of squid even though I _____________ asked for clams.
Answers: • specifically

8. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers: • Possess

9. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers: • Idiosyncrasy

10. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers: • Maneuver

11. Identify the misspelled word in the list below.
Answers: • Councelor

12. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sam _________ a successful political campaign.
Answers: • orchestrated

13. Identify the misspelled word in the list below.
Answers: • Resevoir

14. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers: • Reminiscence

15. Identify the misspelled word in the list below.
Answers: • Yeilding

16. Identify the misspelled word in the list below.
Answers: • Wierd

17. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers: • Embarrassment

18. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He __________ a summer house, an exercise bike, and a hamster in the divorce settlement.
Answers: • acquired

19. Identify the misspelled word in the list below.
Answers: • Charateristic

20. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers: • Address

21. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers: • Temperamental

22. Identify the misspelled word in the list below.
Answers: • Accomodate

23. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers: • Heinous

24. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The protesters hurled ___________ insults at us as we walked by.
Answers: • vicious

25. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers: • Gauge

26. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Their relationship was plagued by __________ problems.
Answers: • perpetual

27. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers: • Excessive

28. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers: • Privilege

29. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The purpose of your report should be to ___________ the most relevant facts, not to obscure them.
Answers: • illuminate

30. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
On the ____________ day of Christmas, Lucy was annoyed to find her yard full of noisy drummers drumming.
Answers: • twelfth

31. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers: • Exhilarate

32. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers: • Bureaucracy

33. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Hazel Dormouse is a _________ creature.
Answers: • nocturnal

34. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The church members accused the cult of _______________ practices.
Answers: • sacrilegious

35. Identify the misspelled word in the list below.
Answers: • Hankerchief

36. Identify the misspelled word in the list below.
Answers: • Susceptable

37. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers: • Conscientious

38. Identify the misspelled word in the list below.
Answers: • Enegma

39. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
No one knew what devious experiments the scientist conducted in his ______________ .
Answers: • laboratory

40. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Emma has always been fascinated by the way the mind works, so she’s decided to get a degree in __________.
Answers: • psychology

41. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Helen was surprised by the __________ stature of her blind date.
Answers: • diminutive

42. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Peter always makes such a _____________ of himself!
Answers: • nuisance

43. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Mrs. Baker took her ______________ class on a field trip to the zoo.
Answers: • kindergarten

44. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The crowd ________________ me on my acceptance into Mensa.
Answers: • congratulated

45. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The annual _____________ was ruined when a family of bears stole all the hotdogs.
Answers: • barbecue

46. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sally’s nervous __________ left her standing at the altar.
Answers: • fiancĂ©

47. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Clara the cat simply chose to ignore the ______________ of our dog.
Answers: • existence

48. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
My father does not believe in ____________ , but my mother does.
Answers: • reincarnation

49. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The savvy dancer acted as a __________ between the detective and the cabaret owner.
Answers: • liaison

50. Which of the following options means, "the owner or manager of a restaurant"?
Answers: • Restaurateur

51. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Be sure to leave your travel __________with the secretary so he'll know how to reach you while you're away.
Answers: • itinerary

52. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The clown’s performance was _______________, to say the least.
Answers: • disappointing

53. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
_________animals feed almost exclusively on meat.
Answers: • Carnivorous

54. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
After my grandfather was diagnosed with chronic_________, he moved to Arizona.
Answers: • Pneumonia

55. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He wrote __________on every topic from shoestrings to string theory.
Answers: • prolifically

56. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Let me tie your mittens to your sleeves so you don't ______________ them.
Answers: • lose

57. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Many would-be travelers were _____________ by the price of gas last summer.
Answers: • flabbergasted

58. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The professor made it clear that ___________ would not be tolerated.

Answers: • plagiarism

No comments:

Post a Comment