Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Microsoft Excel 2010 Test answers - Part 2

Here you will have all the Upwork Microsoft Excel 2010 Test Answers, please press CTRL + F to find your desired answers of the test questions.

1. Suppose you clone the slicer shown in the image above into another worksheet in Microsoft Excel 2010. Considering that you make changes to the tile selected, in one of the slicers, which of the following statements shall be true?
Answers: • All cloned copies of that slicer are also updated instantly.

2. How would you assign a macro to a graphic?
Answers: • On a worksheet, right-click on the graphic, then click on Assign Macro on the shortcut menu. In the Macro name box, click on the macro that you want to assign.

3. State whether following statement regarding cell references in Microsoft Excel 2010 is true or false:

A Relative cell reference consists of the column letter and row number surrounded by dollar signs ($).
Answers: • False

4. Slicers are filtering components which are used to filter the data in a PivotTable report or CUBE functions. Which of the following data sources is/are supported by Slicers in Microsoft Excel 2010?
Answers: • Online Analytical Processing (OLAP) Cube Files

5. Which of the following tools is used to format Excel worksheet data, as shown in the figure above?
Answers: • SmartArt

6. In the given screenshot, the letter X is pointing to an area between the first Row header, and the first Column header. What will happen when this particular area is selected?
Answers: • It will select the whole sheet.


7. Which of the following components of Excel Services enables the user to edit a published workbook inside a web browser?
Answers: • Excel Web Access (EWA)

8. What is the filename extension of Excel workbooks which are saved as 'Excel Templates'?
Answers: • .xltx

9. State whether following statement regarding images in Microsoft Excel 2010 is true or false:

Microsoft Excel 2010 supports 3D rotation of images.
Answers: • False

10. In the above given screenshot of a Microsoft Excel 2010 Worksheet, there are two columns B and D containing some integer data.
Considering that cell D9 is assigned the formula: =SUM(D3:D7), which of the following statements is true?
Answers: • The value of cell D9 will be 42

11. Which of the following statements are true regarding PowerPivot in Microsoft Excel 2010?
Answers: • PowerPivot streamlines the process of integrating data from multiple sources like databases, spreadsheets, reports and text files.

12. With reference to the screenshot given, which of the following formulae CANNOT be used to calculate the average of the column 'Marks' in the cell 'E17'?
Answers: • =AVERAGE(E6 to E15)

13. Which of the following statements is true regarding MS Excel Web Access on a SharePoint Foundation 2010 Server?
Answers: • It is not possible to use the CTRL+Enter keyboard combination on formulas entered in multiple cells in a worksheet.

14. State whether the following is true or false:

Excel Web App supports Undo/Redo but it is disabled when multiple users are collaborating on the same workbook
Answers: • False

15. What does the icon marked with a red square in the figure above signify?
Answers: • It signifies that the document contains digital signatures.

16. Excel keeps the changed history of a workbook for ________ days by default.
Answers: • 30 days

17. Which of the following is available as fill options while formatting cells of an Excel worksheet using the format style as Data Bar?
Answers: • Gradient Fill

18. Suppose you create a workbook in Microsoft Excel 2010 and run the 'Check Accessibility' option. This option is used to check the workbook for ____________.
Answers: • Both a and b

19. Which of the following axis settings are available for the appearance of data bars for negative values in Microsoft Excel 2010?
Answers: • Cell left

20. What is the purpose of time stamping a digital signature in Microsoft Excel 2010?
Answers: • It ensures that digital signatures remain valid and legally defensible even if the certificate that is used to sign the document expires.

21. Microsoft Excel Services is a component of:
Answers: • Microsoft SharePoint Technology

22. Which of the following statements is NOT true regarding import of data into PowerPivot?
Answers: • Data can be imported into PowerPivot by either selecting list of tables or by writing SQL query.

23. Which among the following settings is the default macro security setting?
Answers: • Disable all macros with notification.

24. Which of the following sorting options is NOT available under the Sort On option while sorting the data of a table in an Microsoft Excel 2010 worksheet?
Answers: • Font Style

25. State whether the following statement regarding cell references in Microsoft Excel 2010 is true or false:

An Absolute cell reference consists of the column letter and row number.
Answers: • True

26. In the given screenshot, the contents of the 'Name of User' column have been oriented at an angle. How is this done?
Answers: • By using the 'Orientation' button in the alignment group of the 'Home' tab.

27. Which of the following statements is not true regarding offline cube files in Microsoft Excel 2010?
Answers: • An offline cube file allows you to work with PivotTable and PivotChart reports even when the server is unavailable.

28. In the given screenshot, there are red triangles in the upper-right corner of each cell under the column titled 'Registrations'. What do these signify?
Answers: • The red triangles represent the comment associated.

29. When you double-click on a pivot report value of a PivotTable in Microsoft Excel 2010, Excel creates new ________ with data corresponding to the pivot report value.
Answers: • Worksheet

30. What are the benefits of digitally signing an e-mail in Microsoft Excel 2010?
Answers: • All of the above.

31. Deleting a PivotChart report automatically deletes the associated PivotTable report.
Answers: • False

32. You are a financial consultant to multiple clients and you made an investment model for them. Now you want to find out how investment rates change under different market conditions. Which of the following Microsoft Excel 2010 What-if analysis tools will you use to study such conditions?
Answers: • Scenarios

33. Which of the following axis settings are available for the appearance of data bars for negative values in Microsoft Excel 2010?
Answers: • Cell right

34. Which of the following areas in the Microsoft Excel 2010 PivotTable Field List, calculates the aggregates of columns?
Answers: • Values

35. Analyze the syntax of LOOKUP function when used in vector form?

LOOKUP(lookup_value, lookup_vector, result_vector)

The values in the lookup_vector must be placed in ________ order.
Answers: • Ascending

36. You are creating a new formatting rule which will be used to format a PivotTable report. Which of the following formatting styles is NOT available while formatting all cells of PivotTable report based on their values in an MS Excel 2010 worksheet?
Answers: • 4-Color Scale

37. Analyze the image shown. What would be the output when you use the following formula in an MS Excel 2010 worksheet?
=SUM(A2:CHOOSE(2,A3,A4,A5))
Answers: • 80

38. Analyze the syntax of LOOKUP function when used in vector form?

LOOKUP(lookup_value, lookup_vector, result_vector)

Which of the following arguments of the LOOKUP function is optional?
Answers: • result_vector

39. Which of the following statements is true regarding PowerPivot in Microsoft Excel 2010?
Answers: • Version control and tracking is supported by PowerPivot.

40. Suppose you have created a report in Excel named 'report.xlsx'. Now you want your team members to be able to see the report remotely on a web browser, and edit the report, as desired. Also it is required that the previous versions of the report are maintained to protect against any loss of data. Which of the following options is the most suitable one to deploy this report?
Answers: • Share 'report.xlsx' by saving it to a SharePoint site.

41. State whether the following statement regarding cell references in Microsoft Excel 2010 is true or false:

A Relative cell reference consists of the column letter and row number surrounded by dollar signs ($).
Answers: • False

No comments:

Post a Comment