Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Upwork Data Warehousing Test Answer

1. Which of the following are the modes of OLAP?
Answers:
• MOLAP or • ROLAP

2. Metadata does not include:
Answers:
• The actual data

3. OLAP queries can be characterised as on-line transactions that do not:
Answers:
• Access small amounts of data

4. Normalisation is:
Answers:
• The process of organising data in accordance with the rules of a relational database

5. Which of the following would not be considered as a variable affecting the design of an OLAP system?
Answers:
• Source of data

6. A slice is:
Answers:
• A subset of a multi-dimensional array corresponding to a single value for one or more members of the dimensions not in the subset



7. Which of the following techniques can be used to improve query performance?
Answers:
• Denormalization

8. The term OLAP was coined by:
Answers:
• Date

9. The main objects used by OLAP programs are:
Answers:
• Multidimensional cubes

10. Granularity refers to the:
Answers:
• Validity of the data stored in a data warehouse

11. Which of the following queries would be correlated with a Data warehouse?
Answers:
• What is the current account balance of this customer?

12. Data Volatility describes:
Answers:
• The compactness of the data

13. A data warehouse is a "subject-oriented, integrated, time-variant, non-volatile collection of data in support of management's decision-making process". The term non-volatile means that:
Answers:
• The data is refreshed often

14. Which of the following is not true regarding an OLTP system?
Answers:
• OLTP is generally regarded as unsuitable for data warehousing

15. A data warehouse includes data from various sources including legacy systems. Legacy systems implies:
Answers:
• Systems that have been developed at different times by different people for a variety of purposes

16. A multi-dimensional data set is sparse if:
Answers:
• If a relatively high percentage of the possible combinations (intersections) of the members from the data set's dimensions contain missing data

17. A data warehouse is a "subject-oriented, integrated, time-variant, non-volatile collection of data in support of management's decision-making process". The data within the warehouse is integrated in that:
Answers:
• Data from various departments is collected into the warehouse

18. Normalization applied to the dimension tables of a star schema is known as:
Answers:
• Snowflaking

19. Replication refers to the:
Answers:
• Physical copying of data from one database to another

20. ROLAP stands for:
Answers:
• Recyclic On-line Analytical Processing

21. In a star schema, a table which contains data about one of the dimensions is called a:
Answers:
• Fact table

22. Which of the following would not be an application of Data Mining in the banking field?
Answers:
• Detect patterns of fraudulent credit card use

23. A Star Schema is a database design that consists of:
Answers:
• A fact table

24. HOLAP stands for:
Answers:
• Hierarchical On-line Analytical Processing

25. A structure that stores multi-dimensional information, having one cell for each possible combination of dimensions is known as:
Answers:
• Section

26. Which Data Mining function/technique is used to analyse a collection of records over a period of time?
Answers:
• Classification

27. Which technique of Data Mining involves developing mathematical structures with the ability to learn?
Answers:
• Neural Networks

28. A datawarehouse should be able to implement advanced query functionality. This means :
Answers:
• The RDBMS must provide a complete set of analytic operations including core sequential and statistical operations

29. The modification of data as it is moved into the data warehouse is:
Answers:
• Data Transformation

30. Which of the following statements is incorrect regarding Data Mining?
Answers:
• It is the process of turning data into information

31. Which of the following would be the only similarity between a datawarehouse and OLTP system?
Answers:
• Purpose

32. Which of the following is not true regarding the process of Data Mining?
Answers:
• Software techniques are used for finding patterns and regularities in sets of data

33. Data quality management refers to the fact that:
Answers:
• The warehouse must ensure local consistency, global consistency, and referential integrity

34. Which of the following stage is concerned with the extraction of patterns from the data?
Answers:
• Selection

35. The Metadata of the data warehouse should at least contain:
Answers:
• The structure of the data

36. Which of the following features are required by OLAP applications?
Answers:
• Multidimensional views of data

37. Data Mining is also known as
Answers:
• Data Cleansing
38. Given the following steps between raw data and extracted knowledge, arrange them in the correct order:

1 Data mining
2 Transformation
3 Selection
4 Pre-processing
5 Interpretation and Evaluation
Answers:
• 3,4,2,1,5

39. The data warehouse is typically a large database on a high performance SMP system. Here SMP stands for:
Answers:
• Symmetric Multi-Processing

40. The main impetus behind data warehousing was:
Answers:
• To discover means to reduce the data volumes

41. SQL stands for:
Answers:
• Structured Query Language

42. Changing the view of the data to a higher level of aggregation is known as:
Answers:
• Drill up

43. The movement of data from one environment to another is known as:
Answers:
• Data Migration

44. In which component of the enterprise is the data re-organised for analysis and information extracted from the data?
Answers:
• The Data Warehouse

45. A means of extending the data accessible to the end user beyond that which is stored in the OLAP server is know as :
Answers:
• Multi Dimensional Analysis

46. The logical organisation of data in a database is called:
Answers:
• Normalisation

47. Which of the following type of data is most likely to be stored on some form of mass storage ?
Answers:
• Metadata

48. The requirement that the datawarehouse RDBMS server must support hundreds and thousands of concurrent users while maintaining an acceptable query performance is known as:
Answers:
• Terabyte Scalability

49. The main objective of Data Mining is:
Answers:
• The safe storage of data

50. In the Discovery model of Data Mining, the emphasis is on which of the following?
Answers:
• The system automatically discovering important information hidden in the data

51. In a star schema, the central table which contains the individual facts being stored in the database is called a:
Answers:
• Fact table

52. Which of the following rules would be considered the central core of OLAP?
Answers:
• Multidimensional Conceptual View

53. Changing the view of the data to a greater level of detail is known as:
Answers:
• Drill up

54. A multidimensional cube records a set of data derived from:
Answers:
• Fact tables

55. Which Data Mining technique partitions the database so that each partition or group is similar according to some criteria or metric ?
Answers:
• Clustering and Segmentation

56. Which of the following is not associated with data warehousing?
Answers:
• Transaction processing

57. Which of the following is an architecture for OLAP?
Answers:
• MOLAP

58. Under OLAP terminology, slice and dice refers to:
Answers:
• The user-initiated process of navigating by calling for page displays interactively, through the specification of slices via rotations and drill down/up

59. In the Verification model of Data Mining, the emphasis is on which of the following?
Answers:
• The system automatically discovering important information hidden in the data

60. The applications of Data Mining would not include:
Answers:
• Discovering buying-patterns for cross selling

61. A data warehouse is a "subject-oriented, integrated, time-variant, non-volatile collection of data in support of management's decision-making process". The data within the warehouse is integrated in such a way that:
Answers:
• It contains the data of the enterprise in its entirety

No comments:

Post a Comment