Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Windows XP Test Answer - 5

1. Which of the following descriptions about the Windows Task Scheduler is most accurate?
Answers: • It is a tool that enables you to schedule programs and other utilities to run regularly, when it is most convenient for you.

2. By hovering the mouse pointer over the clock, what happens?
Answers: • It will display the current day of the week and the date.

3. You can automatically rearrange desktop icons in Windows XP. Which of the following statements in the above regard is/are correct.
Answers: • All of the above

4. Which of the following statements about the Stand By option while shutting down your computer is correct?
Answers: • Stand By will save your desktop and all open files to a special Windows file called hiberfil.sys. This file usually resides in the computer's root folder (C:\hiberfil.sys).

5. A common name given to the bitmapped desktop image (usually a picture) that serves as a background for the entire desktop is:
Answers: • Wallpaper

6. An icon with an arrow in its lower-left corner, which can be clicked for quick access to the object it represents, is a(n):
Answers: • Shortcut icon

7. Which of the following statements about the file security levels while browsing is/are correct?
Answers: • All of the above



8. Can you edit a .html File using Notepad?
Answers: • Yes

9. Which statement(s) about the Recycle Bin is/are correct?
Answers: • You can restore any selected files from the Recycle Bin folder by right clicking and then selecting Restore.

10. Windows XP has a new user system. Its new user system:
Answers: • Was not inherited from any prior Windows O/S.

11. The left side of the Start menu contains two parts, separated by a thin horizontal line. The Windows XP term for manually inserting a shortcut to one of your chosen applications into the top part of the left side (by using the right-context menu of the application in Windows Explorer) is called:
Answers: • Pinning an application to the Start menu.

12. In addition to the Start button, the taskbar in Windows XP is further divided into sections for:
Answers: • Shortcuts to various applications

13. Which of the following features is/are new in the Windows XP Start menu?
Answers: • The pinned list (at the top of the Start menu) will be automatically loaded with the user's default Web browser and e-mail program.

14. Some computers in your local area network (LAN) have Windows XP Home Edition installed, whereas the others use Windows XP Professional. Is it possible to utilize the NTFS Encrypting File System (EFS) security feature on those computers in the LAN that have Windows XP Home Edition installed?
Answers: • Yes

15. Starting with Windows 95, the File Manager tool for organizing and controlling the files and folders of the computer's storage systems, such as the hard drive(s) and disk drive(s) has been called:
Answers: • Windows Explorer

16. There is a better method to enable or disable services on your computer than using msconfig and hardware profiles. When using msconfig, you might disable some services that are necessary to boot the system. Which of the following should be used to enable or disable services.
Answers: • Event Viewer

17. Which of the following would be a System Restore feature in Windows XP?
Answers: • It allows you to restore your computer to a previous state in case of a system problem.

18. What is the main purpose of mapping network drives?
Answers: • It provides a convenient way of accessing a shared resource such as a folder, file, or printer.

19. Which of the following features is/are available in Windows XP?
Answers: • Windows Media Player

20. Which Windows XP feature allows users to compare and update their offline files and folders with those on the network?
Answers: • Offline Viewing

21. Which of the following statements is/are correct regarding the grouping of Windows tabs?
Answers: • There is no option to group tabs in Windows XP.

22. Which of the following activities can you accomplish with the Remote Desktop feature in Windows XP?
Answers: • You can get a miniature view of your desktop by clicking on the Desktop icon.

23. Which of the following is/are valid Window's file names?
Answers: • expert*rating

24. Windows XP has several command-line utility tools for troubleshooting the computer. Suppose that your computer seems to have a problem with connecting to the Internet. Before reporting your connectivity problems to your ISP, which tool could you use to display the current TCP/IP network configuration values and to refresh the Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) and Domain Name System (DNS) settings?
Answers: • Ipconfig

25. What happens when you hold down the Windows button key and press the E key?
Answers: • It opens the Windows Explorer.

26. Which of the following statements about Windows XP features is/are correct?
Answers: • Windows XP can automatically download updates.

27. With Windows XP, the default display resolution is 800x600 in 32-bit true color. With some computers 32-bit video tends to slow down screen redraws. How could you drop the screen depth to 16 bits instead of 32 bits in order to speed up the display in older PCs, especially laptops?
Answers: • In the Display Properties dialog box, on the Settings page, set the Color quality option to Medium (16 bits).

28. Windows XP usually retains copies of old drivers when newer versions of them are installed or upated. If the new drivers have problems, the user can return to the previous version. Does this new Windows XP feature work with printer drivers?
Answers: • No

29. A set of instructions that tells Windows XP which devices to start when you boot your computer, or which settings to use for each device, is called a ____________. Several different sets can be created and are especially useful if you have a laptop computer because you can have the computer preset when the computer is operating at different physical locations.
Answers: • Hardware profile

30. The Windows XP installs its search function that, by default, has an animated dog character, Rover. Which of the following is/are true?
Answers: • Rover could be replaced by another character, but another animated character must be used (instead of having no character at all).

31. Which key combination would you use to flip between open windows?
Answers: • Alt + Tab

32. Which of the following statements is true if you open an existing file, make changes to it, and save it with a new name?
Answers: • The changes will be saved in the original file.

33. What type of icons are displayed in the system tray?
Answers: • All of the above

34. What does the Desktop Cleanup Wizard do?
Answers: • It removes suspected virus shortcuts from the desktop.

35. While viewing file names through the Windows Explorer, what happens if you drag and drop a file named letter1.txt on top of another file named letter2.txt lying in the same folder?
Answers: • Nothing will happen.

36. What is the key combination to Quit a program through Task Manager that is not responding?
Answers: • Ctrl + Alt + Del

37. You are logged in as an administrator to the computers on your small local network and you want to change the names of those computers and the workgroup so that their names are more informative. One way to change the names would be to:
Answers: • Open the Performance and Maintenance control panel. Select the Computer Name tab and then click Change. Enter the desired name for the computer and click OK.

38. Which of the following statements about icons on the desktop is correct?
Answers: • You can rename an icon by right-clicking the mouse button and selecting Rename.

39. A new function of Windows XP that allows two or more users in a local network to use only one Internet connection by routing all the Internet traffic through one computer is called __________________.
Answers: • Internet Connection Sharing (ICS)

40. The Microsoft file format that contains the bitmapped graphics and metadata for the skins used in the three preinstalled Windows XP visual themes is:
Answers: • .msskins

41. What should you type on the command prompt to return back to Windows?
Answers: • Exit

42. Which of the following statements about Windows XP Internet Connection Sharing (ICS) is true?
Answers: • Using ICS, a single computer can connect to a dial-up and DSL connection simultaneously.

43. What happens when you choose ClearType for your screen fonts in Windows XP?
Answers: • The font size will automatically adjust to the screen area of the monitor.

44. Windows XP has an On-Screen Keyboard function that could be used by a pointer device in case the keyboard is not functioning. (True or false?)
Answers: • True

45. You have created a directory called TEST that includes the files test1.txt, test2.txt, test3.txt, test4.txt, test5.txt, and test6.txt. How can you select test2.txt, text3.txt, and test6.txt from the list of files visible in the Windows Explorer?
Answers: • Press&Hold Shift and click on the three required files, one by one.

46. How does Windows File Protection (WFP) in Windows XP work?
Answers: • It protects Windows XP from viruses that damage important files.

47. Accelerator (hot) keys: Several menu commands, such as File, Edit, Table, or Tools, have one underlined letter as shown. The command associated with the underlined character can be Quickly executed if that character is entered on the keyboard immediately after the _____ key is pressed.
Answers: • Alt

48. Which of the following statements regarding Windows XP user access is/are correct?
Answers: • Multiple users can switch between accounts without restarting the computer.

49. Windows XP includes a new type of view for folders that contain graphics files. This folder view is called _________ and displays small images of all the graphics in the folder in the bottom right-hand pane of Windows Explorer and a large image of a selected picture in the top right-hand pane.
Answers: • Gallery

50. Which Windows XP feature provides an underlying service that allows Windows and applications to determine when a machine has changed network locations?
Answers: • Network Location Awareness (NLA)

51. The _____________ is a large hidden file where Windows XP finds information about all of the hardware, software, and various settings and user options.
Answers: • Windows Registry

52. How can you customize Advanced Start menu options in windows XP operating system.
Answers: • Right click on the Taskbar, choose Properties, click on Start Menu, and click the Customize button.

53. Which of the following type of objects can you search on your computer and on the network, using Windows XP Search Companion?
Answers: • All of the above

54. A new feature introduced in Windows XP that allows another user to log in and use the system without having to log out the previous user and Quit any running applications is known in Windows XP as:
Answers: • Fast user switching

55. The hard-drive utility tool in Windows XP for automatically fixing file system errors or for searching for and attempted recovery of bad sectors is:
Answers: • CheckDisk (CHKDSK)

56. The new feature of Windows XP that can edit films, add sound and titles, and delete scenes is:
Answers: • Windows Movie Maker

57. State whether the following statement is true or false.

With Windows XP, you cannot specify that files with certain file name extensions should always open in the same program.
Answers: • False

58. The older version of the Windows XP Desktop is called the "Windows Classic" look. One way to get the Windows Classic Desktop from the new default Windows XP Desktop is to:
Answers: • Right-click on the desktop and choose Themes. Select the Desktops tab and click on the Desktop pull-down list and select Windows Classic. Click OK.

59. Windows XP tracks whatever files that load during every boot and application launches, and the operating system uses that information to prefetch files into RAM. These prefetch data are parsed into a file named __________ located in the Windows\Prefetch folder on the boot drive. Every three days, a limited defragmentation operation automatically occurs in the background during idle for only those files in that file to further speed up the computer's file access.
Answers: • Prefetch.sys

60. Microsoft makes available a tool called the _____________________ for checking computers with a Windows operating system. This tool helps remove infections left by third-party software installed on the computer and displays a report describing the outcome in a log file named mrt.log in the %WINDIR%\debug folder.

Answers: • Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool

No comments:

Post a Comment