Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

U.S. English Proofreading (Chicago) Upwork Test Answer 2015

1. Which of the following is the proofreader's mark to insert em dash?
Answers:
• mline
• -M
• Mline
• a capital M with a line underneath
2. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should flush something right?
Answers:
• the letters "slet", circled
• the letters "eq" with the "#" symbol, circled
• the letters "fr", circled
• the letters "hr" with a "#", circled
3. The Chicago Style is very specific with regards to proofreader's marks. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should move something up?
Answers:
• a square bracket on the top of the text line
• the letters "fr", circled
• the letters "eq" with the "#" symbol, circled
• the letters "hr" with a "#", circled

4. The school principle called me into his office. Is "principle" spelled correctly?
Answers:
• Yes
• No
5. The Chicago Style is very specific with in regards to proofreader's marks. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should move something down?
Answers:
• the letters "hr" with a "#", circled
• a square bracket on the bottom of the text line
• the letters "eq" with the "#" symbol, circled
• the letters "fl", circled
6. Which of the following is the proofreader's mark to indicate align horizontally?
Answers:
• two lines, longer than a dash, horizontal to the text line
• two lines, diagonal to the right and longer than a dash
• a double equal sign
7. The Chicago Style is very specific in regards to proofreader's marks. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a space is required?
Answers:
• []
• #
• ()
• ^
8. After initially introducing a citation, you may abbreviate the rest as:
Answers:
• Author last name, page reference
• title, page reference
• None of these
• Author last name, title, page reference
9. Which of the following is the proofreader's mark to indicate that a certain passage is in the wrong font?
Answers:
• the letters "caps", circled
• the letters "lc", circled
• the letters "wf", circled
• the letters "sc", circled
10. Which of the following is the proofreader's mark to insert an en dash?
Answers:
• -N
• a capital N with a line underneath
• Nline
• nline
11. According to the Chicago Style, which of the following is the proofreader's mark to indicate when something should be moved to center?
Answers:
• [ ]
• ]
• [
• ][
12. A book has five authors. Should you write out all of their names in the bibliography citation?
Answers:
• Yes
• No
• It depends
13. Which of the following sentences is correct?
Answers:
• Jim is Maggie's fianceé.
• Jim is Maggie's fiancé.
• Jim is Maggie's fiancée. She loves her fiancée very much.
• Maggie is Jim's fiancé. He loves his fiance very much.
14. Which spelling does CMS prefer?
Answers:
• archeology
• Any of these
• archayology
• archaeology
15. Which of the following is correct?
Answers:
• Acommodate
• Acomodait
• Accommodate
• Accomodate
16. Which of the following is not spelled correctly?
Answers:
• elegible
• lightning
• eighth
• champagne
17. True or false? Coordinate adjectives should be separated by commas.
Answers:
• False
• True
18. True or false? CMS treats scientific bibliographic citations differently than literature citations.
Answers:
• False
• True
19. A circle with a period inside, indicates that the writer should:
Answers:
• remove the period
• replace the period with a comma
• insert a period
• create a new paragraph
20. Spell the correct Answer
Answers:
• Hippopotomas,
• Hippopotamus
• Hipopotoamas,
• Hippopotoumas,
21. The king was attacked by an ______.
Answers:
• asasin
• assassin
• asassin
• assasin
22. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should flush something left?
Answers:
• the letters "hr" with a "#", circled
• the letters "slet", circled
• the letters "tr", circled
• the letters "fl", circled
23. The Chicago Style is very specific in regards to proofreader's marks. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when something should be aligned vertically?
Answers:
• ][
• ||
• *
• ^
24. Which uses the proper form of "you're" and "your"?
Answers:
• Your really pretty.
• You're the one who doesn't know the difference between "your" and "you're."
• You're fly is down.
• Your the one who doesn't know the difference between "your" and "you're."
25. Which word is spelled incorrectly in the following sentence: The team earned a berth in the upcoming tournement.
Answers:
• Upcoming
• Berth
• Tournement
• Team
26. Which of the following sentences is correct?
Answers:
• King Robert's firey drunkeness caused his death.
• King Robert's fiery drunkenness caused his death.
• King Robert's fierey drunkeness caused his death.
• King Robert's firey drunkenes caused his death.
27. Which statement is in passive voice?
Answers:
• The last good seat was taken by my friend.
• I saw that there were no good seats available.
• She would not save a seat.
• He would not stand up for himself.
28. The Chicago Style is very specific in regards to proofreader's marks. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when something should be moved to the right?
Answers:
• ]
• [
• ()
• ^
29. The Chicago Style is very specific in regards to proofreader's marks. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when something should be moved to the left?
Answers:
• ]
• (
• )
• [
30. Pick the word spelled correctly:
Answers:
• acrimonious
• acremonous
• acramonious
• acremonious
31. Which of the following is the proofreader's mark to insert parentheses?
Answers:
• )|(
• the letters "inspar", circled
• the letters "insparenth", circled
• (|)
32. Which of the following is the proofreader's mark to notate a delete?
Answers:
• a line curved up, from the left to the right, with an upwards loop
• a line with a downwards loop
• a line curved up, from the right to the left, with an upwards loop
• a line curved up, from the left to the right
33. Which sentence is correct?
Answers:
• All of these are correct
• He taught, writing in school, online, and coached the basketball team.
• He taught writing in school, online, and coached the basketball team.
• He taught writing in school and online and coached the basketball team.
34. Which of the following is in past subjunctive?
Answers:
• He had been running outside.
• He ran outside.
• He wished that he were running outside.
• He was running outside.
35. Author-date citations are primarily used in _____ writing.
Answers:
• scientific
• humanities
• historical
• literary
36. Which state is never abbreviated in a dateline or text?
Answers:
• Washington
• Hawaii
• Georgia
• New York
37. Which of the following is NOT a class of pronoun?
Answers:
• Interrogative
• Demonstrative
• Declarative
• Personal
• Relative
38. Which of the following is NOT a class of pronoun?
Answers:
• Indefinite
• Imperative
• Personal
• Adjective
39. Which of the following is in proper author-date format?
Answers:
• (Miller 1988)
• (Miller; 1988)
• (Miller 131-135, 1988)
• (Miller, 1988)
40. Which of the following is the proofreader's mark to indicate where one should insert quotation marks?
Answers:
• a circle with a period inside of it
• two separate down arrows with double quotation marks in the corners
• the letters "set", circled, followed by a question mark
• one (or two) down arrows, with apostrophes in the corners
41. Which of the following is the proofreader's mark to indicate where an apostrophe or single quotation mark should be inserted?
Answers:
• a circle with a period inside of it
• an up arrow with a comma in the corner of the up arrow
• one down arrow, with apostrophes in the corners
• the letters "set", circled, followed by a question mark
42. Pick the word spelled correctly:
Answers:
• licentious
• lisentous
• liscentious
• licentous
43. True or False? It is acceptable to use quotation marks for emphasis.
Answers:
• True
• False
44. Which of the following is a common noun?
Answers:
• She
• Tom
• river
• The Potomac river
45. Footnotes should be ____ spaced.
Answers:
• triple
• single
• double
• All of these options are plausible
46. If you cannot find a journal's publication date, you should use the abbreviation:
Answers:
• n.a.
• o.m.
• n.d.
• d.n.
47. What is the difference between "further" and "farther"?
Answers:
• Farther is incorrect grammar. Further is always correct.
• Further is an extension of time or degree. Farther refers to physical distance.
• Further refers to physical distance. Farther is an extension of time or degree.
• Further is incorrect grammer. Farther is always correct.
48. Choose the correct spelling:
Answers:
• Allegience
• Alegiance
• Alegence
• Allegiance
49. You would like to use an exceptionally long quotation in your paper, so you create a block quotation. Should the passage be double-spaced?
Answers:
• Yes
• No
50. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should include a letterspace?
Answers:
• the letters "hr" with a "#", circled
• the letters "tr", circled
• the letters "ls", circled
• the letters "eq" with the "#" symbol, circled
51. Fill in the blank: On the ___ day of Christmas, My true love gave to me, 12 drummers drumming...
Answers:
• twelveth
• twelfth
• twelfh
• twelevefth
52. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should insert here, or make subscript?
Answers:
• the letters"sprs", circled
• N
• X
• ^
53. Does the following sentence have correct spelling? There were alot of odd occurrences on Halloween.
Answers:
• Yes
• No
54. What size should the font typically be?
Answers:
• 11
• 10
• 9
• 12
55. Which of the following is the proofreader's mark to indicate where a comma should be inserted?
Answers:
• a circle with a period inside of it
• an up arrow with a comma in the corner of the up arrow
• one (or two) down arrows, with apostrophes in the corners
• two down arrows, with double quotation marks in the corners
56. I called my mentor for some advise. Which word in this sentence is spelled incorrectly?
Answers:
• Advise
• Called
• Everything is spelled correctly
• Mentor
57. Pick the word spelled correctly:
Answers:
• hygienic
• highgyenic
• higynic
• hygeinic
58. Choose the correct spelling:
Answers:
• Rhythm
• Rhythym
• Rhythmn
• Rythymn
59. Choose the INCORRECTLY spelled word:
Answers:
• Calendar
• Conscious
• Appropriate
• Calender
60. Choose the correct spelling:
Answers:
• Separate
• Sepereate
• Seperete
• Seperate
61. Choose the correct capitalization.
Answers:
• There is a copy of the Bible in each motel room.
• There is a copy of the Bible in each Motel Room.
• (none of these)
• There is a copy of the bible in each motel room.
62. Which of the following is the proofreader's mark to indicate where a period should be inserted?
Answers:
• one (or two) down arrows, with apostrophes in the corners
• two down arrows, with double quotation marks in the corners
• an up arrow with a comma in the corner of the up arrow
• a circle with a period inside of it
63. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should insert a hair space?
Answers:
• the letters "eq" with the "#" symbol, circled
• the letters "hr" with a "#", circled
• the letters "ls", circled
• the letters "tr", circled
64. Choose the correct spelling:
Answers:
• Medieval
• Mideval
• Medeival
• Medevil
65. Choose the correctly spelled word: I ate a delicious cake for_____.
Answers:
• dessert
• desert
• dizzert
• disert
66. Which of the following is an interrogative pronoun?
Answers:
• they
• whom
• he
• she
67. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should set something in roman type?
Answers:
• the letters "ital", circled
• the letters "caps", circled
• the letters "lc", circled
• the letters "rom", circled
68. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should set something in capital letters?
Answers:
• the letters "lc", circled
• the letters "rom", circled
• the letters "bf", circled
• the letters "caps", circled
69. Which is the correct use of "whom"?
Answers:
• Whom is going to the party with her?
• Whom will be the one to rescue the princess?
• Whom are you referring to?
• Whom has the right answer?
70. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should transpose something?
Answers:
• the letters "eq" with the "#" symbol, circled
• the letters "fr", circled
• the letters "tr", circled
• the letters "fl", circled
71. Choose the correct spelling:
Answers:
• Defenetley
• Definitely
• None of these are correct
• Defenitely
72. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should spell something out?
Answers:
• the letters "fr", circled
• the letters "eq" with the "#" symbol, circled
• the letters "hr" with a "#", circled
• the letters "sp", circled
73. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should set something in lower case?
Answers:
• the letters "caps", circled
• the letters "rom", circled
• the letters "lc", circled
• the letters "bf", circled
74. Choose the correct capitalization.
Answers:
• The nhl season starts in october
• The NHL season starts in October
• The nhl season starts in October
• The NHL season starts in october
75. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should set something in italic type?
Answers:
• the letters "ital", circled
• the letters "lc", circled
• the letters "rom", circled
• the letters "bf", circled
76. What's the word denoting rebirth?
Answers:
• Raneisaance
• renaissance
• rainessance
• Renassance
77. Could you pass me a ____ of pizza?
Answers:
• peice
• piece
• pease
• peace
78. Choose the correct spelling: He bought the chair at a church _____.
Answers:
• bazar
• bazaar
• bizzarre
• bizarre
79. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should set something in boldface type?
Answers:
• the letters "lc", circled
• the letters "ital", circled
• the letters "bf", circled
• the letters "rom", circled
80. Which of the following describes the proofreader's mark to indicate where to make the space between lines or words equal?
Answers:
• the letters "fl", circled
• the letters "eq" with the "#" symbol, circled
• the letters "hr" with a "#", circled
• the letters "ls", circled
81. Does the following sentence have correct spelling? The car's engine made a wierd noise.
Answers:
• No
• Yes
82. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should set something in small capitals?
Answers:
• the letters "sc", circled
• the letters "lc", circled
• the letters "caps", circled
• the letters "bf", circled
83. Which of the following is the proofreader's mark to insert a question mark?
Answers:
• one (or two) down arrows, with apostrophes in the corners
• an up arrow with a comma in the corner of the up arrow
• a circle with a period inside of it
• the letters "set", circled, followed by a question mark
84. Which editing mark signifies you are inserting a word?
Answers:
• *
• (word)
• <word>
• ^
85. Which of the following describes the proofreader's mark to indicate when a proofreader should "let it stand"?
Answers:
• the letters "lets", underlined
• just underlined the specified area
• the letters "stet," circled
• highlight the area with an orange highlighter
86. What does a circle around the letters "SP" mean?
Answers:
• None of these
• Spell out
• Silent p
• Simple parentheses
87. What is the CMS (Chicago Manual of Style) minimum margin size?
Answers:
• 1.5"
• 1"
• There is no official minimum
• .5"
88. What do you do to show a letter should be capitalized?
Answers:
• Circle the letter
• Underline it three Times
• Writes caps above the letter and circle it
89. What term is used in a footnote or endnote to provide a reference for a source cited in the immediately preceding note?
Answers:
• Ibid
• N.d.
• Sic
• Supra
90. Which of the following is the proofreader's mark to insert a semi colon?
Answers:
• |:
• ;|
• :|
• |;
91. Which of the following is the proofreader's mark to insert a semicolon?
Answers:
• ;|
• (;)
• |;
• |:
92. In CMS style, it's generally recommended that a citation appears in ___ places within your paper.
Answers:
• three (the subscript, footnotes, and bibliography)
• two (the notes and the bibliography)
• one (in the footnotes)
93. Which of the following describes the proofreader's mark to indicate when a space should be deleted?
Answers:
• this symbol is identical to the "move to center" symbol
• two parentheses: placed on the bottom of the text field, both arched away from the space to be removed
• [ ]
• < >
94. True or false? Footnotes must be kept to 1-3 sentences.
Answers:
• True
• False
95. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should remove a blemish or check the image type?
Answers:
• X
• N
• V
• circle the image/passage to change
96. True or false? It is grammatically incorrect to start a sentence with a conjunction.
Answers:
• False
• True
97. What is a serial comma?
Answers:
• The comma that separates each element in a series of three or more elements.
• The comma before the conjunction that joins the last two elements in a series of three or more elements.
• The comma that you never add before the last element in a series.
• The comma after a short introductory phrase.
• The comma between two independent clauses.
98. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should indent one em from left or right?
Answers:
• a square
• a triangle
• [ ]
• a long rectangle
99. Under CMS guidelines, you should spell out numbers from one to _____.
Answers:
• ten
• Always spell out numbers
• one hundred
• one thousand
100. True or false? Using documentary note citations, you should use parentheses to put citations directly in text.
Answers:
• True
• False

No comments:

Post a Comment