Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

English Spelling Test (UK Version) - Part 2

Upwork (oDesk) English Spelling Test Answer (UK Version) 2015


 1. Identify the misspelt word in the list below.
 Answers: • Irresistable


 2. Choose the correct spelling of the word from the options below.
 Answers: • Reminiscence


 3. Choose the correct spelling of the word from the options below.
 Answers: • Bureaucracy


 4. Choose the correct spelling of the word from the options below.
 Answers: • Synonymous


 5. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

 The judge granted the reluctant witness complete ____________ from prosecution for his part in the crime.

 Answers: • amnesty

 6. Choose the correct spelling of the word from the options below.
 Answers: • Privilege


 7. Choose the correct spelling of the word from the options below.
 Answers: • Unanimous


 8. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 Arthur spent hours admiring the gothic ____________of all those French cathedrals.
 Answers: • architecture


 9. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 No one knew what devious experiments the scientist conducted in his ______________ .
 Answers: • laboratory


 10. Choose the correct spelling of the word from the options below.
 Answers: • Address


 11. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 The purpose of your report should be to ___________ the most relevant facts, not to obscure them.
 Answers: • illuminate


 12. Choose the correct spelling of the word from the options below.
 Answers: • Heinous


 13. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 Many would-be travellers were _____________ by the price of petrol last summer.
 Answers: • flabbergasted


 14. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 The clown’s performance was _______________, to say the least.
 Answers: • disappointing


 15. Choose the correct spelling of the word from the options below.
 Answers: • Legitimate


 16. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 On the ____________ day of Christmas, Lucy was annoyed to find her garden full of noisy drummers drumming.
 Answers: • twelfth


 17. Identify the misspelt word in the list below.
 Answers: • Resevoir


 18. Identify the misspelt word in the list below.
 Answers: • Managable


 19. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 He wrote __________on every topic from shoestrings to string theory.
 Answers: • prolifically


 20. Choose the correct spelling of the word from the options below.
 Answers: • Definitely


 21. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 Be sure to leave your travel __________with the secretary so he’ll know how to reach you whilst you’re away.
 Answers: • itinerary


 22. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 _________animals feed almost exclusively on meat.
 Answers: • Carnivorous


 23. Identify the misspelt word in the list below.
 Answers: • Yeilding


 24. Choose the correct spelling of the word from the options below.
 Answers: • Restaurateur


 25. Choose the correct spelling of the word from the options below.
 Answers: • Possess


 26. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 The savvy dancer acted as a __________ between the detective and the cabaret owner.
 Answers: • liaison


 27. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 Peter always makes such a _____________ of himself!
 Answers: • nuisance


 28. Choose the correct spelling of the word from the options below.
 Answers: • Efficiency


 29. Identify the misspelt word in the list below.
 Answers: • Accomodate


 30. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 The church members accused the cult of _______________ practices.
 Answers: • sacrilegious


 31. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 Emma has always been fascinated by the way the mind works, so she’s decided to get a degree in __________.
 Answers: • psychology


 32. Choose the correct spelling of the word from the options below.
 Answers: • Idiosyncrasy


 33. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 Their relationship was plagued by __________ problems.
 Answers: • perpetual


 34. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 Sally’s nervous __________ left her standing at the altar.
 Answers: • fiance


 35. Identify the misspelt word in the list below.
 Answers: • Wierd


 36. Identify the misspelt word in the list below.
 Answers: • Ecstacy


 37. Identify the misspelt word in the list below.
 Answers: • Fullfill


 38. Choose the correct spelling of the word from the options below.
 Answers: • Vacuum


 39. Choose the correct spelling of the word from the options below.
 Answers: • Pronunciation


 40. Identify the misspelt word in the list below.
 Answers: • Susceptable


 41. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 My father does not believe in ____________ , but my mother does.
 Answers: • reincarnation


 42. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 After my grandfather was diagnosed with chronic_________, he moved to Spain.
 Answers: • Pneumonia


 43. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 Hazel Dormouse is a _________ creature.
 Answers: • nocturnal


 44. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 The annual _____________ was ruined when a family of bears stole all the sausages.
 Answers: • barbecue


 45. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 The crowd ________________ me on my acceptance into Mensa.
 Answers: • congratulated


 46. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 Let me tie your mittens to your sleeves so you don’t ______________ them.
 Answers: • lose


 47. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 Helen was surprised by the __________ stature of her blind date.
 Answers: • diminutive


 48. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 The waitress brought me a plate of squid even though I _____________ asked for clams.
 Answers: • specifically


 49. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 The professor made it clear that ___________ would not be tolerated.
 Answers: • plagiarism


 50. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 The protesters hurled ___________ insults at us as we walked by.
 Answers: • vicious


 51. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.


 He __________ a summer home, an exercise bike and a hamster in the divorce settlement.
 Answers: • acquired


 52. Identify the misspelled word in the list below.
 Answers: • Occurence


 53. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
 Mrs. Baker took her ______________ class on a field trip to the zoo.
 Answers: • kindergarten