Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

English Vocabulary Test (UK Version) Answer

Here you will find all the English Vocabulary Test (UK Version) Answer of Upwork Language Category, please press Ctrl + F to find your desired answers of the test questions.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.

It seems we've reached an IMPASSE in our negotiations.
Answers: • Stalemate

2. Complete the following sentence by choosing the correct set of homophones from the options below.
The _________ poet, knowing his death was _________, struggled to finish his final ode.
Answers: • eminent/imminent

3. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.
The only ________________ difference between the twins is the shape of their noses.
Answers: • distinguishable

4. Complete the following sentence by choosing the correct set of homophones from the options below.
The skilful candidate's ____________ speech was delightful to listen to, but failed to explain how he would achieve the ___________ goals of peace and prosperity.
Answers: • illusive/elusive

5. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

Marilyn conveyed a BLITHE indifference to the troubles that mounted around her.
Answers: • Carefree; heedless

6. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.


She entered the ballroom on the arm of a DEBONAIR young man.
Answers: • Charming and elegant

7. Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.

Although _________ wanted to keep the boat all to _________, I knew it would be used extensively by both Susan and _________.
Answers: • I/myself/me

8. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.

RILE
Answers: • Placate

9. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.

MITIGATE
Answers: • Intensify

10. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

The publicist was surprised by the INUNDATION of fan letters for her top client.
Answers: • Deluge

11. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

The plots of all her novels just seem to MEANDER along, to the point where I can't follow the storyline or figure out who's who.
Answers: • Take a winding or indirect course

12. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.

ITINERANT
Answers: • Permanent

13. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

The despot's MINIONS were only too eager to tout his edicts and report any unrest among his subjects.
Answers: • Sycophants; servile followers

14. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.

She always got a VICARIOUS thrill from watching her father skydive.
Answers: • Empathetic

15. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

v. To impose with authority; urge strongly
Answers: • Enjoin

16. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

Now that the festivities have ended, perhaps we can return to some SEMBLANCE of normality.
Answers: • Outward appearance

17. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.

INORDINATE
Answers: • Reasonable

18. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.

ADVERSE
Answers: • Favourable

19. Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.
If you insist on eating more candy floss _________ a kid at a carnival, __________ don't come crying to me when you've gained two stone!
Answers: • than/then

20. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.

Agatha RUMINATED for weeks about the consequences of telling Arthur about the affair.
Answers: • Pondered

21. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

The mysterious message Claude received could be a HARBINGER of what's in store for him and his family.
Answers: • Omen; forerunner
22. Complete the following sentence by choosing the correct set of homophones from the options below.
Rachel knew that she'd soon be living in ___________ circumstances unless she got her financial problems ____________ out immediately.
Answers: • straitened/straightened
23. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

The journalist denied that he had any PRURIENT interest in the politician's private life, but his titillating articles seemed to indicate otherwise.
Answers: • Overly curious about the sexual behaviour of others
24. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

Her MELLIFLUOUS voice is perfectly suited to lullabies and never fails to put us all to sleep.
Answers: • Smoothly flowing; sweet-sounding
25. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

adj. Similar to something else in certain respects, as in form, function, or meaning
Answers: • Analogous
26. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

The exchange student was disheartened by the rather BRUSQUE welcome she received from her host family.
Answers: • Blunt or rude in manner of speech
27. Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.
Who has the power to _________ out justice to the citizens of this country?
Answers: • mete
28. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.

Roger might be more AMENABLE to your ideas if you presented them without sneering.
Answers: • Willing to accept
29. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

These artists really IMBUE their work with a spirit of profound freedom.
Answers: • Fill or permeate with a particular feeling or quality
30. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

n. Flair; style; a flamboyant manner
Answers: • Panache
31. Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.

The workers were allowed to ___________ down once they'd ________ the brick, but the foreman himself has not yet ___________ down.
Answers: • lie/laid/lain
32. Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.
That gruelling competition really tested the _____________ of the gymnastics team.
Answers: • mettle
33. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

n. A position that entails little work but provides a salary
Answers: • Sinecure
34. Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.
Our solicitors have informed us that whilst the new tax laws will not __________ our business directly, they may have an adverse _________ on the spending power of our clients.
Answers: • affect/effect
35. Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.

Mr Winthrop was dismayed to discover that his wilful young wife __________ her wealth and __________ the law at every opportunity.
Answers: • flaunted/flouted
36. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.

PRETENTIOUS
Answers: • Modest

37. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.

I screamed as the monstrous presence snaked towards me on the dark and __________ path.
Answers: • tortuous
38. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

adj. Narrow-minded; limited in scope
Answers: • Sectarian
39. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

adj. Sluggish; apathetic; dull
Answers: • Torpid
40. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.

LASSITUDE
Answers: • Vigour
41. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.

The WIZENED old woman gave Jack a handful of beans and some good advice.
Answers: • Shrivelled
42. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

v. To issue a vehement verbal attack; to denounce explosively
Answers: • Fulminate
43. Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.

It's a good thing you're so _________ at paperwork, because you'll need to fill out hundreds of forms to __________ a child.
Answers: • adept/adopt
44. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

n. The act or fact of lessening; reduction
Answers: • Diminution
45. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

Poverty is RIFE in the rural areas of our county, where one in three families receives some assistance.
Answers: • Prevalent
46. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

n. A mass or crowd; multitude
Answers: • Horde
47. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

n. Local or provincial dialect
Answers: • Patois
48. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.

The crafty spy gave a ____________ name to the hotel clerk.
Answers:
• fictitious
49. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

Dan was a nice bloke, but he was far too GARRULOUS and tended to monopolize people at parties.
Answers: • Excessively talkative about trivial topics
50. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.

The soldier's EXEMPLARY conduct did not go unnoticed by his sergeant.
Answers: • Admirable

51. Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.
Oscar, who did not possess a discerning __________, preferred hotdogs to steak.
Answers: • palate
52. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.
The proposed after-school tutoring programme promises _______________ benefits to the students and the community.
Answers: • innumerable

53. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.

NONCHALANT
Answers: • Unnerved
54. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

adj. Tending to create ill will or give offense
Answers: • Invidious
55. Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.

We all remarked on how well the spray of begonias _____________ her hair colour.
Answers: • complemented
56. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

adj. Understood by or intended for only a select few or a particular group
Answers: • Esoteric
57. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

n. Capacity for producing a desired result; effectiveness
Answers: • Efficacy
58. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

Maude managed to sweep up the broken dishes without a word of REPROOF to her children.
Answers: • Expression of disapproval or blame
59. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

adj. Hardhearted; unmoved by pity
Answers: • Obdurate
60. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

We fully expect Elizabeth to FOIST her work on us and disappear for the weekend as usual.
Answers: • Force upon; palm off
61. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

adj. Easily provoked to anger; irritable
Answers: • Irascible
62. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.

REFUTE
Answers: • Support
63. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.

Though he didn't win the advertising account, Sal made a __________ presentation that he can be proud of.
Answers: • creditable
64. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

The diplomats, who have been accused of DUPLICITY by their respective countries, have been removed from their posts.
Answers: • Deceitfulness; double-dealing
65. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

Running around barefoot in the snow will only EXACERBATE your flu symptoms.
Answers: • Aggravate; worsen

66. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

It would BEHOVE you to show a little more respect to the judge and jury who are deciding your case.
Answers: • Be worthwhile or proper for; be incumbent upon
67. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.

She launched her new line of handbags _________ a fanfare of publicity.
Answers: • amid
68. Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.

She hastened to _________ me that she intends to pay the bill, and that she will _________ that the cheque is posted today.
Answers: • assure/ensure

69. Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.

This experiment was designed to  ___________ certain behaviours from the test subjects.
Answers: • elicit
70. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

Alicia, who loved both men equally and wanted to hurt neither, found herself in quite a QUANDARY over which one she should choose.
Answers: • Puzzling predicament

71. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.

The coach was absolutely disgusted by his team's INDOLENCE and nasty attitude.
Answers: • Laziness

72. Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.

I can _________ all the terms of the lease for the flat _________ the one about not allowing pets.
Answers: • accept/except

73. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.

His son's group of friends had a DELETERIOUS effect on his schoolwork.
Answers: • Harmful

74. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.

AVARICE
Answers: • Generosity

75. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.

Alec has always been CONTEMPTUOUS of his fellow writers.
Answers: • Disdainful

76. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

The recent shenanigans in the town square went against all PRECEPTS of decency.
Answers: • Rules for action or behavior

77. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

The community theatre troupe faced one problem after another, so it was no surprise that their season ended in a DEBACLE.
Answers: • Complete failure; breaking up

78. Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.

Sally was greatly  __________ when I said I didn't like redheads.
Answers: • piqued


2 comments: