Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

English Vocabulary Test (U.S. Version) - Part 3

You will find here all updated answers of English Vocabulary Test (U.S. Version) Answers - 2015

1. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.

The soldier’s EXEMPLARY conduct did not go unnoticed by his sergeant.
Answers: • Admirable

2. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.

PRETENTIOUS
Answers: • Modest

3. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

adj. Similar to something else in certain respects, as in form, function, or meaning
Answers: • Analogous

4. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.

MITIGATE
Answers: • Intensify

5. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

adj. Sluggish; apathetic; dull
Answers: • Torpid

6. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

adj. Hardhearted; unmoved by pity
Answers: • Obdurate


7. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.

Agatha RUMINATED for weeks about the consequences of telling Arthur about the affair.
Answers: • Pondered

8. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.

LASSITUDE
Answers: • Vigor

9. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

v. To issue a vehement verbal attack; to denounce explosively
Answers: • Fulminate

10. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

Now that the festivities have ended, perhaps we can return to some SEMBLANCE of normality.
Answers: • Outward appearance

11. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.

The only ________________ difference between the twins is the shape of their noses.
Answers: • distinctive

12. Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.

Mr. Winkle was dismayed to discover that his willful young wife __________ her wealth and __________ the law at every opportunity.
Answers: • flaunted/flouted

13. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

adj. Easily provoked to anger; irritable
Answers: • Irascible

14. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.

It seems we’ve reached an IMPASSE in our negotiations.
Answers: • Stalemate

15. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.

We expected the waiter to show us out of that snooty restaurant in a hurry, but he turned out to be quite jolly and __________.
Answers: • complaisant

16. Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.

If you insist on eating more cotton candy _________ a kid at a carnival, __________ don’t come crying to me when you’ve gained a few pounds!
Answers: • than/then

17. Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.

This experiment was designed to  ___________ certain behaviors from the test subjects.
Answers: • elicit

18. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

The despot’s MINIONS were only too eager to tout his edicts and report any unrest among his subjects.
Answers: • Sycophants; servile followers

19. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

Dan was a nice guy, but he was far too GARRULOUS and tended to monopolize people at parties.
Answers: • Excessively talkative about trivial topics

20. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

Maude managed to sweep up the broken dishes without a word of REPROOF to her children.
Answers: • Expression of disapproval or blame

21. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

The journalist denied that he had any PRURIENT interest in the politician’s private life, but his titillating articles seemed to indicate otherwise.
Answers: • Overly curious about the sexual behavior of others

22. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.

ADVERSE
Answers: • Favorable

23. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

These artists really IMBUE their work with a spirit of profound freedom.
Answers: • Fill or permeate with a particular feeling or quality

24. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.

His son’s group of friends had a DELETERIOUS effect on his schoolwork.
Answers: • Harmful

25. Complete the following sentence by choosing the correct set of homophones from the options below.

Rachel knew that she'd soon be living in ___________ circumstances unless she got her financial problems ____________ out immediately.
Answers: • straitened/straightened

26. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

Poverty is RIFE in the rural areas of our county, where one in three families receives some state assistance.
Answers: • Prevalent

27. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.

AVARICE
Answers: • Generosity

28. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

adj. Tending to create ill will or give offense
Answers: • Invidious

29. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

The diplomats, who have been accused of DUPLICITY by their respective countries, have been removed from their posts.
Answers: • Deceitfulness; double-dealing

30. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.

I screamed as the monstrous presence snaked toward me on the dark and __________ path.
Answers: • tortuous

31. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

The community theater troupe faced one problem after another, so it was no surprise that their season ended in a DEBACLE.
Answers: • Complete failure; breaking up

32. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.

RILE
Answers: • Placate

33. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

n. A position that entails little work but provides a salary
Answers: • Sinecure

34. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.

Though he didn't win the advertising account, Sal made a __________ presentation that he can be proud of.
Answers: • creditable

35. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

The publicist was surprised by the INUNDATION of fan letters for her top client.
Answers: • Deluge

36. Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.

We all remarked on how well the spray of begonias _____________ her hair color.
Answers: • complemented

37. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

adj. Understood by or intended for only a select few or a particular group
Answers: • Esoteric

38. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

The recent shenanigans in the town square went against all PRECEPTS of decency.
Answers: • Rules for action or behavior

39. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

It would BEHOOVE you to show a little more respect to the judge and jury who are deciding your case.
Answers: • Be worthwhile or proper for; be incumbent upon

40. Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.

That grueling competition really tested the _____________ of the gymnastics team.
Answers: • mettle

41. Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.

Oscar, who did not possess a discerning __________, preferred hotdogs to steak.
Answers: • palate
42. Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.

She hastened to _________ me that she intends to pay the bill, and that she will _________ that the check is mailed today.
Answers: • assure/ensure
43. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym of the word below.

NONCHALANT
Answers: • Unperturbed
44. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

v. To impose with authority; urge strongly
Answers: • Enjoin
45. Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.

Although _________ wanted to keep the boat all to _________, I knew it would be used extensively by both Susan and _________.
Answers: • I/myself/me
46. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

Marilyn conveyed a BLITHE indifference to the troubles that mounted around her.
Answers: • Carefree; heedless
47. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

n. A mass or crowd; multitude
Answers: • Horde
48. Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.

The workers were allowed to ___________ down once they’d ________ the brick, but the foreman himself has not yet ___________ down.
Answers: • lie/laid/lain
49. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.

REFUTE
Answers: • Support
50. Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.

I can _________ all the terms of the apartment lease _________ the one about not allowing pets.
Answers: • accept/except
51. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

We fully expect Elizabeth to FOIST her work on us and disappear for the weekend as usual.
Answers: • Force upon; palm off
52. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.

The crafty spy gave a ____________ name to the hotel clerk.
Answers: • fictitious
53. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

The mysterious message Claude received could be a HARBINGER of what’s in store for him and his family.
Answers: • Downfall
• Omen; forerunner
54. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.

The WIZENED old woman gave Jack a handful of beans and some good advice.
Answers: • Shriveled
55. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

The plots of all her novels just seem to MEANDER along, to the point where I can’t follow the storyline or figure out who’s who.
Answers: • Take a winding or indirect course
56. Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.

The company is __________ committed to developing educational television programs for children.
Answers: • wholly
57. Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.

It’s a good thing you’re so _________ at paperwork, because you’ll need to fill out hundreds of forms to __________ a child.
Answers: • adept/adopt
58. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.

She entered the ballroom on the arm of a DEBONAIR young man.
Answers: • Charming and elegant
59. Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.

Our lawyers have informed us that while the new tax laws will not __________ our business directly, they may have an adverse _________ on the spending power of our customers.
Answers: • affect/effect
60. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

n. The act or fact of lessening; reduction
Answers: • Diminution
61. Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.

Sally was greatly __________ when I said I didn't like redheads.
Answers: • piqued
62. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

n. Flair; style; a flamboyant manner
Answers: • Panache
63. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

Running around barefoot in the snow will only EXACERBATE your flu symptoms.
Answers: • Aggravate; worsen
64. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.

She launched her new line of handbags _________ a fanfare of publicity.
Answers: • amid

65. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

adj. Narrow-minded; limited in scope
Answers: • Sectarian
66. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.

The proposed after-school tutoring program promises _______________ benefits to the students and the community.
Answers: • innumerable
67. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.

The coach was absolutely disgusted by his team’s INDOLENCE and nasty attitude.
Answers: • Laziness

68. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.

Alec has always been CONTEMPTUOUS of his fellow writers.
Answers: • Disdainful
69. Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.

Who has the power to _________ out justice to the citizens of this country?
Answers: • mete
70. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

Her MELLIFLUOUS voice is perfectly suited to lullabies and never fails to put us all to sleep.
Answers: • Smoothly flowing; sweet-sounding

71. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

The exchange student was disheartened by the rather BRUSQUE welcome she received from her host family.
Answers: • Blunt or rude in manner of speech
72. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.

Roger might be more AMENABLE to your ideas if you presented them without sneering.
Answers: • Willing to accept
73. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.

ITINERANT
Answers: • Permanent
74. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

n. Capacity for producing a desired result; effectiveness
Answers: • Efficacy
75. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.

She always got a VICARIOUS thrill from watching her father skydive.
Answers: • Empathetic
76. Complete the following sentence by choosing the correct set of homophones from the options below.

The _________ poet, knowing his death was _________, struggled to finish his final ode.
Answers: • eminent/imminent
77. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.

INORDINATE
Answers: • Reasonable
• On a waiting list
• Unprepared
• Immense

78. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

n. Local or provincial dialect
Answers: • Patois

79. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.

Alicia, who loved both men equally and wanted to hurt neither, found herself in quite a QUANDARY over which one she should choose.

Answers: • Puzzling predicament

No comments:

Post a Comment