Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Online Article Writing and Blogging Test (UK Version)

1. The removal of the copyright tag-line means the work is no longer protected by copyright.
 Answers: • True

 2. What are "Google alerts"?
 Answers: • A system where Google e-mails you the results of your pre-arranged search terms on a regular basis to stir your thoughts about writing blog content

 3. Why is it damaging not to have functional links on your website?
 Answers: • b and c

 4. Fooling the search engines with link farms, keyword stuffing, cloaking or alt text spamming is not a good idea because _____________________ .
 Answers: • All of the above

 5. Can you sell your copyright?
 Answers: • Yes, by licensing it according to territory and time

 6. Blog comments show up in Google searches in addition to the blog posts.
 Answers: • False

 7. How long does an author's copyright – whether in print or online - last?
 Answers: • For 40 years after he/she dies


 8. Why is it important to make regular postings – if not daily postings – to your blog?
 Answers: • To encourage a regular readership and return traffic so web robots may be able to see your blog is regularly active

 9. If you're writing an article about the automotive industry, which of the following would be the best way of promoting your article?
 Answers: • Adding highly specific keywords to your pages that reference aspects of the automotive industry

 10. If you write something libellous in a blog, you can still be sued for defamation despite the apparent freedom of expression on the internet.
 Answers: • True

 11. What does "'ping' your blog" mean?
 Answers: • An alert that notifies the original poster of a post when someone else writes an entry concerning the original post

 12. At what point does a work – whether an online blog or in print – come under copyright?
 Answers: • As soon as the author registers the copyright

 13. What are the websites "cheathouse.com" and "schoolsucks.com"?
 Answers: • Websites where students can obtain papers to wrongfully use as their own, often for free

 14. What is a "metablog"?
 Answers: • A blog about blogging

 15. Why is it sometimes a good idea to create a blog independently with a host other than a free blog hosting service such as the Blogger?
 Answers: • You will automatically get more traffic

 16. In terms of keywords for promoting a website about global money, which of the following groups would be the best choice?
 Answers: • Dollar, yen, pound sterling, exchange rate

 17. What is "podcasting"?
 Answers: • Distribution of audio and other media files for download to digital music or multimedia players such as iPods