Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

U.S. Word Usage Test Answers - Part 2

 1. Which of the following words refers to a state of immobility?
Answers: • Stationary

2. Which of the following similar words is the better choice when referring to something that promotes health?
Answers: • Healthful

3. The word "______________" means to convey an additional, nuanced meaning of a word, whereas the word "______________" specifies the literal meaning of a word or phrase.
Answers: • connote / denote

4. From the options below, choose the correct preposition to complete the underlined prepositional idiom in the following sentence.

Josh is completely enamored ______ that puppy!
Answers: • of

5. Which of the following similar words is used to refer to a perennial disease of a region or population?
Answers: • Endemic

6. From the options below, choose the correct preposition to complete the underlined prepositional idiom in the following sentence.

The only way Amy will be allowed to stay in that apartment is if she promises not to infringe _____ the house rules ever again.
Answers: • on

7. Which of the following similar words refers to a strong criticism?
Answers: • Censure

8. Which of the following words is a verb meaning "to draw out or bring forth"?
Answers: • Elicit

9. Which of the following similar words expresses a stronger sense of duty?
Answers: • Should

10. Which of the following similar words is most commonly used to describe a feature that makes a person, place, or thing easy to pick out from others?
Answers: • Distinctive


11. Which of the following similar words refers to something that is lush and grows abundantly?
Answers: • Luxuriant

12. Which of the following words is most commonly used as a verb meaning "to produce a change in"?
Answers: • Affect

13. Select the correct meaning of the verb "condole."
Answers: • To express sympathy to

14. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.

I must warn you that Mr. Gladstone lost all of my money in bad investments, so I'd be ____________ of his financial advice if I were you.
Answers: • wary

15. Of the following similar words, which connotes feelings of resentment toward another person, particularly in reference to personal relationships?
Answers: • Jealousy

16. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.

Pauline will _____________ arrive late so she can make a grand entrance.
Answers: • doubtlessly

17. The article "an" is normally used before all of the following words except ________.
Answers: • eulogy

18. From the options below, choose the correct preposition to complete the underlined prepositional idiom in the following sentence.

Vincent's mastery _____ painting has put him in a league of his own at the conservatory.
Answers: • of

19. Select the correct meaning of the adjective "noisome."
Answers: • Noxious or offensive

20. Which of the following words means "once every two years"?
Answers: • Biennial

21. Complete the following sentence by choosing the correct sequence of words from the options below.

Sophia managed to ___________ Igor's crude advances; in a huff, the __________ little man ___________ down the castle wall and scooted off into the underbrush.
Answers: • repel / repulsive / rappelled

22. From the options below, choose the correct preposition to complete the underlined prepositional idiom in the following sentence.

Fred is always willing to help out, and that's something you can bank ____________.
Answers: • on

23. Which of the following similar words generally has a negative connotation?
Answers: • Childish

24. Which of the following words means "unconcerned, bored, not interested"?
Answers: • Uninterested

25. The word "______________" refers to something that is immoral, improper, or incorrect, whereas the word "______________" refers to something that is unjust, unfair, or unsanctioned by law.
Answers: • wrong / wrongful

26. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.

My parrot _____________ have won the talent contest if I had entered him in time.
Answers: • might

27. Complete the following sentence by choosing the correct phrase from the options below.

________________, I have enclosed our sales brochure and product information pamphlets.
Answers: • As you requested

28. Which of the following words would be most appropriate when referring to a vessel's ability to hold or contain something?
Answers: • Capacity

29. Which of the following statements regarding the use of "that" and "which" is CORRECT?
Answers: • "Which" is used to narrow a category or identify an item that is being talked about. "That" is used to indicate something that has already been mentioned.

30. Complete the following sentence by choosing the correct sequence of words from the options below.

Due to Alistair's ___________ nature, our weekend at his home wasn't as ____________ as we had hoped.
Answers: • restive / restful

31. Complete the following sentence by choosing the correct sequence of words from the options below.

Walter wears his _________________ clothes ________________, but saves his tuxedo for special occasions.
Answers: • everyday / every day

32. Which of the following similar words is used to describe one's negative feelings and antipathy for something?
Answers: • Averse

33. Complete the following sentence by choosing the correct sequence of words from the options below.

The astrologer advised Josephine to wear a five-____________ ruby set in 24-___________gold.
Answers: • carat / karat

34. Which of the following words means "to excite, arouse, or offend"?
Answers: • Pique

35. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.

Annabelle told no one but her long-time ______________ of her intention to join the circus.
Answers: • confidant

36. The word "____________" refers to feeling satisfied with one's life and not feeling the need to take any action for its betterment, whereas the word "____________" means to be easygoing and eager to please.
Answers: • complacent / complaisant

37. From the options below, choose the correct preposition to complete the underlined prepositional idiom in the following sentence.

Griffin swore up and down that his comment had been meant ____ a compliment.
Answers: • as

38. Which of the following sentences uses the word "impact" and/or its variations correctly?
Answers: • The recession has had a severe impact on our company's bottom line.

39. Which of the following words means "separate, unconnected, or distinct"?
Answers: • Discrete

40. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.

Abigail had just reached the ______________ scene of the play when the theater suddenly went dark.
Answers: • Climactic

41. Which of the following words is used to show uncertainty or a conditional statement?
Answers: • Could

42. The following related words have similar meanings but varying degrees of negative connotation. Which list from the options below best represents these words from least negative to most negative?

CRIMINAL                 ILLEGAL                     UNLAWFUL                      ILLICIT
Answers: • Illicit / Unlawful / Illegal / Criminal

43. Which of the following words is often associated with money?
Answers: • Disburse

44. From the options below, choose the correct preposition to complete the underlined prepositional idiom in the following sentence.

The chef has decided that his lobster bisque will be accompanied ______ a puff pastry for dipping.
Answers: • by

45. Choose the option below that correctly matches the following similar words to their meanings.

i)Credible       A)gullible; willing to believe or trust too readily
ii)Credulous     B)bringing or deserving honor, credit, or esteem
iii)Creditable    C)believable; worthy of being believed
Answers: • iC, iiA, iiiB

46. From the options below, choose the correct sequence of prepositions to complete the underlined prepositional idioms in the following sentence.

Martin couldn't tell if Maude was shivering _____ the cold or shivering _____ the thought of walking home alone through the cemetery.
Answers: • from / at

47. From the options below, choose the correct sequence of prepositions to complete the underlined prepositional idioms in the following sentence.
You may differ _____ me, but I think this golf course differs _____ our usual course.
Answers: • with / from

48. Complete the following sentence by choosing the correct sequence of words from the options below.

Harold buried his ___________ change in a shoebox so he wouldn't _____________ it.
Answers: • loose / lose

49. Which of the following similar words expresses a sense of tediousness?
Answers: • Repetitious

50. From the options below, choose the correct sequence of prepositions to complete the underlined prepositional idioms in the following sentence.

My supervisor cannot abide _____ anyone who comes in late or who doesn't abide _____ his rules.
Answers: • No preposition needed / by

51. From the options below, choose the correct preposition to complete the underlined prepositional idiom in the following sentence.

The CEO's decision to step down is based ______ his need to take care of personal matters.
Answers: • on

52. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.

The herd of gazelles successfully ____________ the wild cheetahs.
Answers: • eluded

53. Which of the following similar words refers to something that is well-known or momentous in history?
Answers: • Historic

54. Of the following similar words, which implies a movement?
Answers: • Onto

55. From the options below, choose the correct preposition to complete the underlined prepositional idiom in the following sentence.

We've noticed that the new horse has a predilection ______ jumping over bales of hay.
Answers: • for

56. Complete the following sentence by choosing the correct sequence of words from the options below.

Horace knew he'd walked into a ____________ trap when he opened the door to nothing but a ___________ silence.
Answers: • deadly / deathly

57. Complete the following three sentences by choosing the correct sequence of words from the options below.

1)____________ Vernon and Veronica, Veronica is the more astute.
2)The alarms went off, and the thief escaped ___________ the chaos and confusion.
3)Victor is the most intelligent ___________ the five friends.
Answers: • Between / amid / among

58. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.

Amanda was adamant about having no ____________ than three hundred people at her wedding, but also insisted on having much _____________ space for silly dances.
Answers: • less / fewer

59. Which of the following options best defines the word "friendly"?
Answers: • Both words mean "friendly," but "amiable" refers to people and "amicable" refers to relationships.

60. Which of the following words means "to inform or notify"?
Answers: • Apprise

61. Which of the following statements is CORRECT?
Answers: • The word "continuous" refers to something that occurs constantly, uninterrupted, or without a break, whereas the word "continual" refers to something that is frequently repeated.

62. From the options below, choose the correct sequence of prepositions to complete the underlined prepositional idioms in the following sentence.

We simply cannot decide whether to trade _____ our car for a new model or, as our neighbors suggested, trade it _____ their houseboat.
Answers: • in / for

63. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.

By carefully studying the clues, the detective  ________ that the minister's son was the culprit.
Answers: • deduced

64. Which of the following similar words is more commonly associated with secretly working together to plot a misdeed?
Answers: • Conspire

65. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.

Martha has a real ______________ for writing ballads and odes.
Answers: • flair

66. Which of the following similar words is more commonly associated with a physical reliance on something?
Answers: • Dependence

67. Which of the following similar words is more associated with influencing beliefs or understandings?
Answers: • Persuade

68. When referring to two distinct things, which of the following words means "the second of the two"?
Answers: • Latter

69. The word "____________" refers to feeling satisfied with one's life, whereas the word "____________" means to be easygoing and eager to please.
Answers: • complacent / complaisant

70. From the options below, choose the correct preposition to complete the underlined prepositional idiom in the following sentence.

A sunny day at the beach is certainly preferable ______ a rainy day in town.
Answers:
• with
• than
• for
• to
• No preposition is needed.

71. Which of the following words means "difficult to comprehend"?
Answers: • Abstruse

72. Of the similar words below, the word "________________" is most commonly used to express a formal request.
Answers: • may

73. From the options below, choose the correct sequence of prepositions to complete the underlined prepositional idioms in the following sentence.

Agatha and her daughter argue _____ the neighbors constantly, but none of them seems to realize how silly it is to argue _____ whose grass is greener.
Answers: • with / about

74. The word "____________" refers to an agreement made between two or more parties, whereas the word "____________" refers to conformity, as to someone's rules or wishes.
Answers: • accordance / accordant

75. Complete the following sentence by choosing the correct sequence of words from the options below.

Not only was Marlon's handwriting practically _____________, but the story was so dull and convoluted that I also found it ____________.
Answers: • illegible / unreadable

76. Which of the following similar prefixes generally means "half"?

Answers: • Semi

No comments:

Post a Comment