Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

U.S. English Proofreading Skills Test (Chicago)

Here you will find Upwork U.S. English Proofreading skills Test (Chicago) Answers of English Language Category, please press Ctrl + F to find your desired answers of the test questions
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Which of the following sentences contains an error in punctuation?
Answers: • "You're nuts," said Brindel, "and we refuse to take any more orders from you.   or   • I read Nathan's manual, entitled "How to Raise Peaceful Chickens," from cover to cover.

2. Which of the following sentences correctly punctuates a run-in list?
Answers: • c and d

3. Identify the type of error contained in the following sentence.

Each of the choristers know when and how to warm up and get ready for a performance.
Answers: • Subject-verb agreement

4. Which of the following sentences does not contain an inconsistency?
Answers: • Maryann's Ice Cream Shoppe has just ordered 35 pounds of toppings: 10 pounds of miniature nonpareils, 10 pounds of crushed chocolate wafers, and 15 pounds of multicolored sprinkles.

5. Which of the following sentences contains an error in comma usage?
Answers: • Larry's recent investment left him fifty thousand dollars richer, and confirmed his financial prowess.

6. Which of the following sentences is most correct in terms of punctuation?
Answers: • My carpenter friend—did I already tell you this?—will look at the work tomorrow and give you an estimate.

7. Which of the following index entries is incorrect?
Answers: • Blumenthal, Dr., Richard, 105

8. Compare the following manuscript copy to the final proof copy and identify the line that contains an error.

MANUSCRIPT:

Darling, Helga L. Ext 2331 hdarling@millingscuff.nz.cc
Hilyam, Harper S. Ext 2535 hhily@millingscuff.nz.cc
OffHart, Nellie A. Ext 3323 noffha@millingscuff.nz.cc
Parvcel, Jerome M. Ext 3330 jparvc@millingscuff.nz.cc
Ralston, Lucrezia F. Ext 2393 lralsto@millingscuff.nz.cc

FINAL PROOF:
Answers: • Parvcel, Jerome M. Ext 3330 jparvc@milingscuff.nz.cc

9. Which of the following sentences contains an inconsistency?
Answers: • Today is Monday, August 15; the committee will not meet until Friday, August 20.

10. Which of the following sentences does not contain an error in comma usage?
Answers: • That gigantic balding man was easy to distinguish in the crowd.


11. Read the following passage and identify the type of error or inconsistency it contains.

Charlie has never learned to speak German very well; he still thinks in his mother tongue, which distracts him so much that he ended up making mistakes in even the simplest German sentences.
Answers: • Tense or verb shift

12. Which of the entries below does not follow best practice for indexing the names of titled persons?
Answers: • Elizabeth II (queen), 28

13. Which of the following is not a duty generally performed by a proofreader?
Answers: • Comparing a galley or first proof word for word against an edited manuscript

14. Compare the following manuscript copy to the final proof copy and identify the section that contains an error.

MANUSCRIPT:

Dr. A. Altobelli
draaltobelli@office.org
Confirmation #65E1ZT
Flight BA5648
Dep London 16:05 Arr Berlin 18:30
10/11/08
Ms. Eliza Bartholomew
16548-22 Pleasant Valley Drive
Almond Grove, NH 22578
858-942-7724


FINAL PROOF:
Answers: • Ms. Eliza Bartholomew 16548-22 Pleasant Valley Dr. Almond Grove, NH 22578 858-942-7724

15. Which of the following sentences is/are punctuated correctly?
Answers: • c and d

16. Which of the following author-date style text citations is incorrect?
Answers: • (2004 Keegan, sec. 7)

17. Compare the following manuscript copy to the final proof copy and identify the section that contains an error.

MANUSCRIPT:

Invoice #32158-65 10/08/06  22:15:30
Rcvd J. Cannaro, Dep 535
Ord#65998
50 Part#665LU @ $27.50
65 Part#805ZT-1 @ $32.35
25 Part#22232-X @ $102.40
Delivery: ManhattanTrucking
FOB New Brunswick
Tel 858-654-3323 x56427


FINAL PROOF:
Answers: • 50 Part#665LU @ $27.50 65 Part#805ZT-1 @ $32.35 25 Part#22322-X @ $102.40

18. Which of the following sentences contains an error or inconsistency?
Answers: • My birthday falls on a Monday this year, just two days before Thanksgiving.

19. Compare the following manuscript copy to the final proof copy and identify the line that contains an error.

MANUSCRIPT: One plane, eight yachts, sixteen luxury cars, numerous houses, villas, and apartments—my grandfather was disgustingly rich, but also disgustingly stingy. Upon his death, we discovered that, rather than divide his estate equally among his family members, Grandpa had decided to leave a tiny morsel to every person in town—total strangers!—so that none of us could, and I quote, "slip into the lap of luxury on the sweat of [his] brow."

FINAL PROOF:
Answers: • so that none of us, and I quote, "slip into the lap of luxury on the sweat of [his] brow."

20. Which of the following sentences contains an error in punctuation?
Answers: • b and c

21. Read the following passage and identify the type of error or inconsistency it contains.

The baby giraffe just loved to play with the puma cub. Their games came inevitably—and painfully—to an end, however, after the first few times the giraffe smashed his face against the low tree limbs under which the little puma lithely slipped.
Answers: • Pronoun reference

22. Which of the following sentences contains an error in grammar or usage?
Answers: • None of the above

23. Which of the following sentences contains an error in punctuation?
Answers: • The butler (I almost died laughing!) told the story of Millie's indiscretion to the whole staff.

24. Which of the following lists is punctuated correctly?
Answers:  • When compiling the mailing list, please be sure to check addresses for accuracy and consistency; verify titles, positions, and department names; and double check all phone numbers and extensions.

25. Which of the following sentences contains an error in the author-date style text citation?
Answers: • Harrison (Harrison 2007) contends that there is a direct link between the attitude of a company's employees and the company's level of success.

26. Read the following passage and select the line that contains an error in grammar or usage.
Answers: • our camp counselors: Loyalty, enthusiasm, and the desire to help

27. Which of the following represents a correct bibliographic entry?
Answers: • All of the above

28. Read the following passage and select the line that contains an error in punctuation.
Answers: • The amount of warmth received by the various regions of the globe and thus the

29. Which of the entries below does not follow best practice for indexing titles of publications?
Answers: • Bald Soprano, The (Ionesco), 67

30. Which of the following sentences contains an error in number usage, style, or consistency?
Answers: • The biggest lasagna in the world was forty-five M long and used one hundred and 22 KG of tomatoes.

31. Which of the following sentences uses correct punctuation?
Answers: • According to these records, the school years 1998 and 2001 were plagued by dwindling budgets.

32. Review the following examples of main headings for index entries. Which example does not follow best practice for creating main headings?
Answers: • yellow marigolds, 55

33. Which of the underlined parts of the following sentences contains an error or inconsistency?
Answers: • Were these fourteen zebras ordered by you and her or by Sam and Al?

34. Which of the following sentences contains an error in punctuation?
Answers: • Maria loved the production of Cymbeline: she went back to see it three times.

35. Which of the following sentences is correct in terms of number usage, style, or consistency?
Answers: • a and b

36. Which of the following sentences contains an agreement error?
Answers: • Each acrobat will have a chance to show their special skills to the judges.

37. Read the following passage and select the line that contains an error in punctuation.
Answers: • No error

38. Identify the type of error contained in the following sentence.

Because I have an extreme allergy to nuts, I only ate the cake and not the pecan pie.
Answers: • Diction or wrong word choice

39. Read the following passage and identify the line that contains an error or inconsistency.
Answers: • to remove it because it had always been there—has always belonged there. And who

40. Read the following options and select the line that contains an error in grammar or usage.
Answers: • Everyone in town, intent on sending that crook of a mayor to jail, testified

41. Read the following passage and identify the line that contains an error or inconsistency.
Answers: • call the numerous drooping plants that that huddle sadly on her

42. Read the following passage and identify the line that contains an error or inconsistency.
Answers: • after the hurricane; $10,000 upgrading the interior; and $5,000 to keep it docked

43. It is imperative to include the author's last access date when citing online sources.
Answers: • True

44. Which of the underlined sections in the following sentences contains an error in diction?
Answers: • The mysterious letter implied that my wife was having an affair with the butler.

45. Read the following passage and identify the line that contains an error or inconsistency.
Answers: • now when your next available so she can pencil me in—the sooner the better.

46. Which of the following sentences contains an error in apostrophe usage?
Answers: • Isabel had no intention of ridding the dog of it's fleas.

47. Which of the following sentences contains an error in number usage, style, or consistency?
Answers: • 4 of the girls live 15 kilometers away, while 2 of them live only six kilometers away.

48. Which of the following statements about typeset matter is correct?
Answers: • A single character space should follow any mark of punctuation that ends a sentence.

49. Read the following passage and select the line that contains an error in number usage, style, or consistency.
Answers: • 7 grandchildren, including a three-year-old, were counting on us!

50. Read the following passage and select the line that contains an error in punctuation.
Answers: • that awful man [her one-time lover.]" Indeed, that passage marks the

51. Which of the following represents the correct way to write the publication information for a cited work in a bibliography?
Answers: • Macmillan, New York, 1980

52. Read the following passage and select the line that contains an error in grammar or usage.
Answers: • To the Esteemed Members of the Partners in Crime Adventure Club:

53. Which of the following sentences contains an error in grammar or usage?
Answers: • Petra, an alumna of Harvard, has always engaged in good-natured rivalry with her brothers, alumni of Yale.

54. The following represents a complete bibliography for a scholarly paper. Review the entries and identify the line that contains an error.
Answers: • ———. "The Hiccup and Its Role in Digestion." In Neurobiology Now, edited by M. LaCrosse, 221-228. New York: Oxford University Press, 1995.

55. Which of the following sentences contains an error in punctuation?
Answers: • Colonel Parker lived in Saratoga from 1847 to 1859; for more about that period of his life, see chapters: 8 and 11.

56. Compare the following manuscript copy to the final proof copy and identify the line that contains an error.

MANUSCRIPT:

To Mr. Brian Brenner, Boxing and Labeling Department:
Please be advised that as of May 15 the company will discontinue
its use of clear packing tape. New packing tape products in red,
blue, and yellow have already been ordered for delivery on Friday.
Please clear inventory of old stock and advise your staff of the change.

FINAL PROOF:
Answers: • To Mr. Brain Brenner, Boxing and Labeling Department:

57. Which of the following sentences contains an error in sentence structure?
Answers: • I find, as a homeowner, that do-it-yourself projects have just become too expensive and time-consuming.

58. Which of the following sentences does not contain an error or inconsistency?

Answers: • This year I learned how to tune a piano, make old-fashioned taffy, and speak French.

No comments:

Post a Comment