Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Blogging Best Practices Test Answer

New Test Answers for Blogging Best Practices Test of Upwork - Updated on October 2015:


1. The title of a blog post should
 Answers: • All of these

 2. Which of the following is a micro-blogging site?
 Answers: • Twitter

 3. Which of the following is an example of an effective call to action?
 Answers: • Click here to download a whitepaper

 4. True or False? Video blogs are best posted WITHOUT a typed blurb above or below the player.
 Answers: • False

 5. A favicon (the graphic that appears in the address bar of a browser) should
 Answers: • include your blog's logo

 6. True or False? Blog comments contribute to SEO.
 Answers: • True

 7. True or False: It is NEVER a good idea to write a post with controversial content.
 Answers: • False

 8. What is a CTA?
 Answers: • Call To Action

 9. Which of the following elements should utilize the focus keyword of the blog post?
 Answers: • All of these

 10. True or False? A professional blog should be hosted using its own domain name.
 Answers: • True


 11. True or False? Companies that blog have over 50% more website visitors
 Answers: • True

 12. What is the blogosphere?
 Answers: • The collective community of bloggers and blogs on the Internet

 13. Which of the following topics is appropriate for a B2B blog?
 Answers: • All of these

 14. Blogging best practices include the following:
 Answers: • All of these

 15. What is a tag?
 Answers: • A word that helps define what the post is about

 16. True or False? Blogs with photos are more likely to be shared socially.
 Answers: • True

 17. Blog posts should contain which of the following?
 Answers: • All of these

 18. Which of the following is an effective way to encourage readers to comment on posts?
 Answers: • Include a call to action at the end of the post asking readers to comment

 19. What is a widget?
 Answers: • A small application on a page that has a useful function

 20. What is an SEO best practice for a post's permalink?
 Answers: • The permalink should include the focus keyword

 21. True or false? Blogger is owned by Google.
 Answers: • True

 22. True or False? You should NEVER link back to other posts from your blog to avoid taking the focus on your current post.
 Answers: • False

 23. True or False? Guest posting on other blogs compromise the credibility of your own blog.
 Answers: • False

 24. In order to inspire a reader to perform an act after reading, the post should include a:
 Answers: • Call to action

 25. ___ is programming code that can be read, viewed, modified, and distributed, by anyone who desires.
 Answers: • Open Source

 26. What metric refers to the number of times a reader clicks your CTA?
 Answers: • Click Through Rate

 27. True or False: Alt Text describes an image to search engines.
 Answers: • True

 28. Which of the following RSS tools is the standard among bloggers to become indexed?
 Answers: • FeedBurner

 29. When blogging for business purposes, it is important to do what?
 Answers: • Include a call-to-action that allows you to capture lead information

 30. What is anchor text used for?
 Answers: • To anchor a URL to some text on a web page

 31. What Internet coding language is used to style a layout of a blog
 Answers: • CSS

 32. What term describes a list of links to various blogs or news sites?
 Answers: • Blogroll

 33. What is most telling metric of a blog's success on social media?
 Answers: • Shares

 34. What is the term for a globally recognized avatar?
 Answers: • Gravatar

 35. Sub-headers can be created using which of the following HTML tags?
 Answers: • <h2>

 36. How are blog posts shared on Tumblr?
 Answers: • Reblogs

 37. Which blogging platform has especially great integration with Google AdWords?
 Answers: • Blogger

 38. What is the HTML tag to denote header text?
 Answers: • <h1>

 39. How does the page title of a post differ from the meta title?
 Answers: • The page title is visible to readers

 40. Which of the following is a proper format for a company's blog URL ?
 Answers: • http://www.blog.company.com

 41. Which of the following displays a blog as a sub-domain?
 Answers: • blog.smarterer.com

 42. Which of the following social networks will generate the highest ranking SEO for a blog post:
 Answers: • GooglePlus

 43. What is an SEO best practice for including images in a post?
 Answers: • Defining the alt text

 44. Which of the following is a tool commonly used for scheduling out and assigning blog content for writers?
 Answers: • Editorial Calendar

 45. Typically, what is the primary goal of a business blog?
 Answers: • Lead Generation

 46. How long should the title of your blog post be?
 Answers: • No longer than 70 characters

 47. What is the most important item to have in a post for SEO?
 Answers: • link

 48. Of the following, which is the best way to analyze the 'visits' metric?
 Answers: • Total blog traffic

 49. What term refers to quoting thought leaders in attempt that they share your blog with their own networks?
 Answers: • Ego Trapping

 50. Specific keywords with small search volume are called:
 Answers: • Long-Tail Keywords

 51. According to Matt Cutts of Google, the optimal keyword density for blog posts is:
 Answers: • Below the point where the language ceases to make sense

 52. How many different blogs can you create under one Blogger account?
 Answers: • 100

 53. What is the peak time for link sharing among blog readers?
 Answers: • 7am EST

 54. What is the peak time for blog commenting?
 Answers: • 8am

 55. True or False? A blog with poor visit numbers will also have poor lead numbers.
 Answers: • False

 56. True or False: Meta keywords are one of the most effective elements to boost the SEO of a post.
 Answers: • False

 57. According to Hubspot, how much more inbound links do companies who blog typically have?
 Answers: • 97%

 58. True or False: Hubspot recommends that businesses primarily use branded keywords in blog content.
 Answers: • False

No comments:

Post a Comment