Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Business Writing Test Answers

New Test Answers for Upwork's Business Writing Test - Updated on October 2015:


1. What should you not do in sales writing?
Answers: • Bend the truth

2. In order to ensure that your words will be interpreted correctly you need:
Answers: • Appropriate tone

3. What does it mean when you write "enc." in a letter?
Answers: • There are additional documents included with the letter.

4. Which of these fonts are appropriate to use?
Answers: • Times New Roman and Arial

5. Revising letters and documents is unnecessary as it takes too much time and slows the pace of the business project.
Answers: • False

6. Which of these are ways of using memoranda?
Answers: • All of these

7. In business email communication, it is correct to use such terms as LOL or BTW.
Answers: • False

8. In business communications, it is okay to use an abbreviation in the body of the communication if you have spelled out the abbreviation in an earlier place (e.g. People for the Ethical Treatment of Animals (PETA))
Answers: • True

9. What should you do before submitting a business draft?
Answers: • Proof-read and make sure it applies to the audience

10. What should longer reports and documents include?
Answers: • Executive summary, table of contents, and clearly labelled sections and subsections


11. “Clear”, “formal” and “professional” writing means that you should avoid:
Answers: • (All of these choices)

12. What is the proper salutation for males?
Answers: • Mr

13. What is an appropriate font size?
Answers: • 12 font size

14. What should you include in the signature of a business e-mail from your company?
Answers: • Name, company link, phone number and e-mail address

15. In a business memorandum the letters RE mean Real Executive
Answers: • False

16. What does a letterhead usually consist of?
Answers: • Corporate design, name and address

17. When sending a mass e-mail, what should be in your subject line?
Answers: • A descriptive subject

18. What is a company's mission statement?
Answers: • A statement of purpose.

19. Which of the following is included in a business letter?
Answers: • All of these

20. If you are sending a mass e-mail and do not require input from everyone, in which field should you put the majority of names?
Answers: • Cc:

21. What does NNTR stand for?
Answers: • No need to respond

22. Which of the following sections would you find in a business plan?
Answers: • All of these

23. How do you reach clarity in your writing?
Answers: • Concise information

24. The recipient's address should go before the salutation.
Answers: • True

25. What should you not do with your cover letter?
Answers: • Write more than one page

26. When writing a report, more is always better.
Answers: • False

27. True or False, it is always appropriate to "reply to all" when answering an e-mail.
Answers: • False

28. True or False? The use of emoticons in any business writing is appropriate.
Answers: • False

29. Which one of these should you be whilst writing a business letter?
Answers: • Direct

30. Should there be one space after a colon or two?
Answers: • One

31. What is the correct way to write the date for an American based business letter?
Answers: • September 5, 1999

32. Which of the following is an example of an infographic?
Answers: • A pie chart

33. Unless specifically requested, you should always use which salutations for females?
Answers: • Ms

34. "Irregardless of the facts, he made the right decision." Is this statement grammatically correct?
Answers: • No

35. Which is an acceptable way of starting a letter?
Answers: • (all of these answers are correct)

36. Which of these are tools when "chunking" your paragraphs?
Answers: • All of these

37. What does a good closing in sales writing do?
Answers: • All of these

38. As a rule, sentences in business letters should use which voice?
Answers: • Active voice

39. What does EOM stand for?
Answers: • End of message

40. Which of the following is not a primary document of Business Writing?
Answers: • User Manual

41. True or false? An executive summary is often multiple pages long.
Answers: • False

42. Entry level job seekers should keep their resume to _________ in length.
Answers: • 1 page

43. The use of exhibits is intended for:
Answers: • All of these

44. A memo is different than a memorandum.
Answers: • False

45. True or False? Memorandums are formal pieces of writing.
Answers: • True

46. Which of the following is grammatically INCORRECT?
Answers: • They have alot of customers, except in the southern stores.

47. True or False? It is unacceptable to have a paragraph that is only one sentence.
Answers: • False

48. It is appropriate to use an abbreviation like ASAP when writing a memo.
Answers: • It depends on the audience.

49. When should you spell out numbers?
Answers: • When a number begins a sentence or is ten and below

50. You should begin a memo with ________.
Answers: • The context

51. When implying a virtual guarantee, which word should you use?
Answers: • Ensure

52. What is an inside address?
Answers: • Recipient's address

53. Can an "enclosure” go at the top of a letter?
Answers: • Yes, but it's not advisable

54. What does HATS stand for?
Answers: • Heading, Access, Typography, Space

No comments:

Post a Comment