Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

English Sentence Structure Test Answer

1. All of the following prepositions could complete the sentence EXCEPT: "We finally found him sitting ____ the house."
 Answers: • upon
 2. "The woman smiled sadly." What part of speech is "sadly"?
 Answers: • adverb

 3. Indentify the object in the following sentence: "He threw the ball across the field."
 Answers: • the ball

 4. Which sentence appears to contain a misplaced modifier?
 Answers: • (All of these)

 5. Which is an example of a subordinating conjunction?
 Answers: • if

 6. What is a coordinating conjunction?
 Answers: • (All of these)

 7. Which part of the following sentence is incorrect– "Because of she got the job, they moved to London, in spite of the weather."
 Answers: • The first preposition

 8. "Jennifer, not her brothers, are at fault." What type of error is present in this sentence?
 Answers: • subject-verb agreement

 9. Identify the direct object in the following sentence: "Did he send you a letter?"
 Answers: • a letter

 10. "Avery liked peaches, but Jason liked plums." Based on its structure, what type of sentence is this?
 Answers: • compound


 11. What is a predicate?
 Answers: • what the subject of a sentence does

 12. "Wind whistled through the trees." What part of speech is "through"?
 Answers: • preposition

 13. Identify the subject in the following sentence: "Did you send him a letter?"
 Answers: • you

 14. "Be more careful." Based on its purpose, what type of sentence is this?
 Answers: • imperative

 15. An imperative sentence:
 Answers: • states a demand or order, or gives instructions

 16. True or false: the adverbs "better" and "best" can correctly be used to extremify both the adjective "good" and the adjective "well."
 Answers: • True

 17. "Because this situation needs to change as soon as possible." Which best describes this example?
 Answers: • fragment

 18. "He is the very model of a diplomat." What part of speech is "is"?
 Answers: • verb

 19. "While we were gone, Jason cleaned the house." Which best describes this example?
 Answers: • sentence

 20. "I missed my train!" Based on its purpose, what type of sentence is this?
 Answers: • exclamatory

 21. Correct the following sentence: "First thing in the morning, Joe likes to make coffee, to exercise, and then taking a shower."
 Answers: • First thing in the morning, Joe likes to make coffee, exercise, and then take a shower.

 22. Which is a way of correcting a comma splice?
 Answers: • (All of these)

 23. True or false: A compound sentence is always longer than a complex sentence.
 Answers: • False

 24. "The abandoned puppy climbed out of the box." What part of speech is "abandoned"?
 Answers: • adjective

 25. A complex sentence requires an independent clause and one or more ...
 Answers: • dependent clauses

 26. "Hey, where'd you get that dress?" What part of speech is "Hey"?
 Answers: • interjection

 27. "Isabelle was very angry." Based on its purpose, what type of sentence is this?
 Answers: • declarative

 28. Which sentence implies that Kate is the only person who cares about Jason?
 Answers: • Only Kate cares about Jason.

 29. Which sentence implies that the only thing Kate does is care about Jason?
 Answers: • Kate only cares about Jason.

 30. True or false: A complex sentence always contains a dependent clause.
 Answers: • True

 31. "Choose me! He may be more handsome, but my love for you is greater than ____"
 Answers: • his

 32. Which type of clause can stand by itself?
 Answers: • an independent clause

 33. "The day was bright and cold." What part of speech is "and"?
 Answers: • conjunction

 34. Which of the following is a complex sentence
 Answers: • Students study in the morning because it gives them free time in the afternoon.

 35. True or false: A compound sentence is always longer than a compound-complex sentence.
 Answers: • False

 36. What is a subordinating conjunction?
 Answers: • a word that joins a dependent clause to an independent clause

 37. "Which of these three possible explanations is ___ likely?"
 Answers: • the least

 38. What is a subject?
 Answers: • who or what a sentence is about

 39. "My boyfriend ____ attacked by a group of hooligans."
 Answers: • was

 40. A sentence that ends in a question mark is most likely:
 Answers: • an interrogative sentence

 41. What is the following an example of? "George goes to the gym."
 Answers: • Simple sentence

 42. "Who wants to know?" Based on its purpose, what type of sentence is this?
 Answers: • interrogative

 43. Choose the correct word order:
 Answers: • Steve is almost never late.

 44. "If I only had a brain." is an example of:
 Answers: • sentence fragment

 45. Which part of the following sentence is incorrect– "I have been thinking on my parents ever since I received their letter."
 Answers: • preposition

 46. What is a comma splice?
 Answers: • (All of these)

 47. Identify the dependent clause in the following sentence: "Since Jim lost his job, he has taken up painting."
 Answers: • Since Jim lost his job

 48. "It's over, let's go home." Which best describes this example?
 Answers: • run-on

 49. What is a clause?
 Answers: • a group of words containing a subject and a predicate

 50. "The music is playing, it's time to dance." is an example of:
 Answers: • run-on sentence

 51. "George went to the bookstore and the laundromat." Based on its structure, what type of sentence is this?
 Answers: • simple

 52. "Andrea had gone to France; George was dumbfounded." Based on its structure, what type of sentence is this?
 Answers: • compound

 53. The 'comma splice' is a kind of:
 Answers: • run-on sentence

 54. Which part of this sentence is incorrect: "Only one of the seven countries that participate have any objections."
 Answers: • have

 55. Which is an example of a noun phrase?
 Answers: • The long and arduous journey

 56. Identify the indirect object in the following sentence: "Did he send you a letter?"
 Answers: • you

 57. "She did not take his concern that seriously." What part of speech is "that"?
 Answers: • adverb

 58. Which part of the following declarative sentence is incorrect? "That horses refuses to be saddled."
 Answers: • noun number

 59. "She accepted the punishment with dignity." What part of speech is "dignity"?
 Answers: • noun

 60. "We looked in the mailbox, the garden, the shed, and behind a tree." What type of error is present in this sentence?
 Answers: • parallel structure

 61. A dependent clause:
 Answers: • is a sentence fragment without an independent clause.

 62. Identify the predicate in the following sentence: "Jim is going to the store to buy eggs."
 Answers: • is going to the store

 63. Identify the dependent clause: "Should we clean up together, are you going to do it yourself, or do you expect me to do it for you?
 Answers: • sentence does not contain a dependent clause

 64. Which sentence contains an error of subject-verb agreement?
 Answers: • Either the senators or the president were responsible.

 65. "He had no comment concerning the scandal." What part of speech is "concerning"?

 Answers: • preposition

 66. Which of the following CANNOT correctly be used between two independent clauses?
 Answers: • a comma

 67. A compound-complex sentence always contains:
 Answers: • two or more independent clauses and one or more dependent clauses

 68. "Each piece of data should be recorded, so the scientists can learn from them." What type of error is present in this sentence?
 Answers: • pronoun-antecedent agreement

 69. "Having fallen in the sink, John found his phone no longer worked." What type of error is present in this sentence?
 Answers: • modifier placement

 70. "While I was at work, Jack cleaned the bathroom." Based on its structure, what type of sentence is this?
 Answers: • complex

 71. Which is an example of a coordinating conjunction?
 Answers: • yet

 72. "Which shoes did she wear yesterday?" What part of speech is "Which"?
 Answers: • adjective

 73. "He adored the kitten that Jane had rescued." Based on its structure, what type of sentence is this?
 Answers: • complex

 74. Is this question grammatically correct? "If my sister can come too, I'll go to the party."
 Answers: • Yes

 75. Which sentence contains an error of pronoun-antecedent agreement?
 Answers: • Every hiker should watch their step.

 76. "He loved the gift that his mother sent us, but I abhorred it." Based on its structure, what type of sentence is this?
 Answers: • compound-complex

 77. A predicate adjective:
 Answers: • modifies a sentence's subject

 78. True or false– In English, an interrogative sentence will always begin with either a verb or with one of the following words: where, why, how, who, what, where, when.
 Answers: • False

 79. "His boss can be overbearing: she sometimes makes him come in on weekends, and he thinks he should be compensated for the extra hours of work." This is an example of:
 Answers: • Compound sentence

 80. Identify the predicate adjective in the following sentence: "The thankless, arduous task left him feeling miserably tired.
 Answers: • tired

No comments:

Post a Comment