Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

English Spelling and Grammar Test Answer

1. Which of the following is NOT spelled correctly?
 Answers: • agralogist

 2. Which of the following is NOT spelled correctly?
 Answers: • antethesis

 3. Which is the proper spelling?
 Answers: • a lot

 4. How old are you?
 Answers: • I am 27 years old.

 5. That was intense; I need to ___ down for a second.
 Answers: • lie

 6. Choose the correct spelling:
 Answers: • He had an expansive, variegated wardrobe.

 7. Identify the misspelled word in the list below
 Answers: • Irresistable

 8. Pick the word spelled correctly:
 Answers: • inviolability


 9. Which sentence is written correctly?
 Answers: • We leave tomorrow on a Caribbean cruise.

 10. Which sentence is written correctly?
 Answers: • Your grammar may embarrass you.

 11. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • Mom taught my sister and me how to sew.

 12. Find the correct usage of the word.
 Answers: • Although in the principal's office, the students still flout authority.

 13. Did you find out if you can come to the movies with __________?
 Answers: • Sam and me

 14. Choose the correctly spelled word:
 Answers: • pallid

 15. Which of the following is the correct spelling?
 Answers: • stuporous

 16. Which of the following is the correct spelling?
 Answers: • demagogue

 17. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • Everyone knew that this press release was just a feint.

 18. Which of these commonly misspelled words is spelled correctly?
 Answers: • acquire

 19. Which of the following is the correct spelling?
 Answers: • resorption

 20. "Running" and "swimming" are what?
 Answers: • Gerunds

 21. "I called my mentor for some advise." Which word is used incorrectly?
 Answers: • Advise

 22. Pick the word spelled correctly:
 Answers: • promenade

 23. Choose the correct spelling: He was _____ that he get a fair interview.
 Answers: • adamant

 24. Choose the correct spelling: He bought the chair at a church _____.
 Answers: • bazaar

 25. Choose the sentence with the correct grammar and spelling.
 Answers: • Grandmother, who lives in Vermont most of the year, milks her cows religiously.

 26. Which sentence is correct?
 Answers: • The man whose car was stolen is nowhere in sight.

 27. By this time next year, I ______ all my exams.
 Answers: • will have taken

 28. If only I _____ richer.
 Answers: • were

 29. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • There is definitely no effect of the treatment in this patient.

 30. You cannot drive a car ____ you turn eighteen.
 Answers: • until

 31. _____ early for our appointment, we still had to wait.
 Answers: • Despite being

 32. Which sentence is written correctly?
 Answers: • I flipped my calendar to the month of February.

 33. Which of the following spelled correctly?
 Answers: • anesthesia

 34. Choose the sentence with correct spelling:
 Answers: • He led the group through the house.

 35. How long have you been studying in London?
 Answers: • for 5 years

 36. Choose the correct spelling:
 Answers: • Privilege

 37. Carla is ______ focus on what she is good at.
 Answers: • losing

 38. When Sarah ______ back tonight, she'll cook dinner.
 Answers: • comes

 39. My life experiences _____ been, for me, an amazing journey
 Answers: • have

 40. I come ____ England.
 Answers: • from

 41. Which sentence is correct?
 Answers: • Jane and I earned five dollars this week.

 42. ____ car is parked in our space?
 Answers: • Whose

 43. Pick the word spelled correctly:
 Answers: • erudition

 44. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • She sold their seashells by the seashore.

 45. The school principle called me into his office. Is "principle" spelled correctly?
 Answers: • No

 46. There is ___ coffee in your cup. Shall I give you some more?
 Answers: • little

 47. Which of these is correct?
 Answers: • I will take their powers for my own.

 48. Jane _______ her special recipe for last night's dinner.
 Answers: • cooked

 49. Choose the INCORRECTLY spelled word:
 Answers: • Calender

 50. Choose the correct spelling:
 Answers: • Disappear

 51. Pick the word spelled correctly:
 Answers: • vaporous

 52. Which sentence is spelled correctly?
 Answers: • The sentence had proper grammar.

 53. Manny Pacquiao _____ deserve to be the subject of booing.
 Answers: • doesn't

 54. Since I started my new job, it seems like I have very ____ time to do the things I enjoy.
 Answers: • little

 55. I live my life _____ words
 Answers: • by these

 56. The product offered a 30-day _____.
 Answers: • guarantee

 57. Choose the correct spelling:
 Answers: • benign

 58. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • There is always a way to break into the Major Leagues.

 59. What time _____ ?
 Answers: • does the train leave

 60. Choose the proper spelling.
 Answers: • sophistication

 61. If you want to be the ______ of this school, you must stick to your ______.
 Answers: • principal; principles

 62. She _______ time for breakfast this morning.
 Answers: • didn't have

 63. Choose the correct spelling:
 Answers: • Tendency

 64. Choose the correct spelling:
 Answers: • abbreviate

 65. Choose the correctly spelled word: I ate a delicious cake for_____.
 Answers: • dessert

 66. Which sentence is correct?
 Answers: • You're going to do your homework, aren't you?

 67. The late arrival was ____ traffic.
 Answers: • due to

 68. He ______ work tomorrow.
 Answers: • isn't going to

 69. They cannot decide. They cannot make up ____ minds.
 Answers: • their

 70. Little ______ little, the clouds dispersed and the sun shone through again.
 Answers: • by

 71. The best way to get there is _____ the train.
 Answers: • by taking

 72. Choose the correct spelling:
 Answers: • They decided to work separately.

 73. Choose the correct spelling:
 Answers: • Precede

 74. They are interested ____ learning French.
 Answers: • in

 75. Choose the correct spelling:
 Answers: • Excessive

 76. You should concentrate ______ the teacher says.
 Answers: • on what

 77. They ______  to have a drink after work.
 Answers: • might like

 78. Omar owns a large _____ of cows.
 Answers: • herd

 79. She must ______ her homework.
 Answers: • do

 80. Which one is correct?
 Answers: • If I were you

 81. Choose the correct spelling:
 Answers: • Accommodate

 82. Their office is on the second _____ of the building.
 Answers: • floor

 83. She was wearing a skirt. She was _____-legged.
 Answers: • bare

 84. Sam wants to be a fireman when he _____ .
 Answers: • grows up

 85. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • He can see their house at night.

 86. Choose the correct sentence.
 Answers: • I know you're in there.

 87. I'm going to the store, says Sally. Tim replies, "Oh, please get napkins while ____ out."
 Answers: • you're

 88. He went to the store _____ a newspaper.
 Answers: • to buy

 89. What's the correct Grammar
 Answers: • It hurts!

 90. Choose the correct spelling:
 Answers: • Definitely

 91. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • They're coming over after your game.

 92. Choose the one word that would best keep the meaning of the original sentence. Peter was an agile and athletic youth.
 Answers: • active

 93. Which sentence has the correct spelling?
 Answers: • The dinner was delicious.

 94. Choose the correctly spelled word:
 Answers: • communicative

 95. He went to the station ______.
 Answers: • by taxi

 96. Can't is a contraction for:
 Answers: • Can not

 97. What is a noun?
 Answers: • a person, place, thing or idea

 98. Could you pass me a ____ of pizza?
 Answers: • piece

 99. Put the money ____________.
 Answers: • there

 100. What is the opposite of poor?
 Answers: • wealthy

 101. Which one of these sentences is correct:
 Answers: • She was in the house yesterday.

 102. Is Jill _____ Jane?
 Answers: • older than

 103. I can't reach my phone because it is ____ far away.
 Answers: • too

 104. Choose the correct spelling: The defendant was clearly _______.
 Answers: • lying

 105. I want to go with her ___.
 Answers: • too

 106. Which punctuation mark indicates excitement and emphasis?
 Answers: • exclamation point

 107. Choose the correct spelling:
 Answers: • secretive

 108. If you answer questions ---------- fast you will have ---- suffer the consequences!
 Answers: • too, to

 109. Which word is spelled correctly?
 Answers: • biscuit

 110. Lou and I _____the house on Monday.
 Answers: • will clean

 111. Which is the correct sentence?
 Answers: • We walked too far today.

 112. Choose the correct spelling:
 Answers: • differential

 113. It is time to do ____ homework.
 Answers: • your

 114. What is the proper format?
 Answers: • Mr. John Smith

 115. Which sentence is correct?
 Answers: • She's walking down the street.

 116. Irritated means the same as ________ .
 Answers: • annoyed

 117. Choose the correctly spelled word:
 Answers: • allocation

 118. Which sentence is correct?
 Answers: • You are not qualified for this job.

 119. Where's the _____ post office, please?
 Answers: • nearest

 120. Choose the correctly spelled word:
 Answers: • collector

 121. We'd like ______ information, please.
 Answers: • some

 122. Choose the correct spelling:
 Answers: • Soil

 123. Choose the correct spelling:
 Answers: • Chief

 124. Choose the misspelt word
 Answers: • siginature

 125. ---------- has to be a reason for -------- inability to do well on this short test.
 Answers: • There, their

 126. How long ______ Spanish?
 Answers: • have you been learning

 127. Correct this sentence: "When I will arrive, I will call you."
 Answers: • When I arrive, I will call you.

 128. Choose correct spelling.
 Answers: • Communicate

 129. Which of the following sentences is grammatically correct?
 Answers: • I will be thirty minutes late.

 130. Choose the correct spelling:
 Answers: • Weird

 131. My mother _______ television all day yesterday.
 Answers: • watched

 132. Choose the correct spelling:
 Answers: • Receive

 133. I'm tired ______ this exercice.
 Answers: • of doing

 134. Choose the correct spelling:
 Answers: • February

 135. Choose the proper spelling.
 Answers: • anatomy

 136. which of the following is the correct spelling
 Answers: • services

 137. Pattni owns a _________ of vehicles
 Answers: • fleet

 138. Which is spelled correctly?
 Answers: • acquaintance

 139. Choose the correctly spelled word:
 Answers: • conference

 140. Which word is correctly spelled?
 Answers: • muddy

 141. Which is the proper spelling?
 Answers: • I am definitely sure I left the keys there.

 142. Choose the correctly spelt word
 Answers: • success

 143. Pick the word spelled correctly:
 Answers: • trafficker

 144. Which word is spelled correctly?
 Answers: • calendar

 145. Which word is spelled incorrectly in the following sentence: The team earned a berth in the upcoming tournement.
 Answers: • Tournement

 146. Pick the word spelled correctly:
 Answers: • nautical

 147. Choose the correct spelling:
 Answers: • Separate

 148. Choose the correct spelling:
 Answers: • Medieval

 149. You need an expert. It is not easy to find _______ .
 Answers: • such a person

 150. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • I did my part. It's up to you to do the rest.

 151. I ____ ever see him at work.
 Answers: • hardly

 152. Choose the correct spelling:
 Answers: • Twelfth

 153. He doesn't like spinach.  _____ do I.
 Answers: • Neither

 154. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • Though he thought that they were through playing, he threw the ball back to them anyway.

 155. They are not going to _______ this game.
 Answers: • lose

 156. Choose the correct sentence.
 Answers: • To whom did you give my apples?

 157. I can't go right now because I still have ..... orders to fill by 5 o'clock.
 Answers: • a few

 158. Which sentence is correct?
 Answers: • I sent him to the store for bread, milk, and butter.

 159. The business owner was a great _______.
 Answers: • entrepreneur

 160. ______ going to drive me to the airport?
 Answers: • Who's

 161. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • He should have taken your car to the mechanic to get its brakes fixed.

 162. Choose the correct spelling:
 Answers: • Aggressive

 163. Would you mind _____ the door?
 Answers: • closing

 164. Which of the following is the correct spelling?
 Answers: • reiterate

 165. Choose the correct spelling:
 Answers: • peculiarity

 166. Pick the correctly spelled word:
 Answers: • hygienic

 167. Who is _____, Keshi or Lhiandra?
 Answers: • prettier

 168. Choose the correct spelling: He just started practicing and considered himself an ________.
 Answers: • amateur

 169. He looks _____ he isn't very happy.
 Answers: • as if

 170. I ______ down the street, taking in all of the incredible sights.
 Answers: • wandered

 171. Choose the correct spelling:
 Answers: • Rhythm

 172. Fill in the blank: I'm not sure if ___ still blue or if they changed its color.
 Answers: • it's

 173. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word. The clown’s performance was _______________, to say the least.
 Answers: • disappointing

 174. ______ to work yesterday?
 Answers: • Did you walk

 175. That's Jeremy's and ____ favorite movie.
 Answers: • my

 176. Fill in the blank: I'm going to wring ___ neck!
 Answers: • its

 177. The dog ______ the boy yesterday.
 Answers: • bit

 178. Choose the correct spelling:
 Answers: • Phlegm

 179. He ____ me to be quick.
 Answers: • told

 180. Which word is spelled correctly?
 Answers: • barbecue

 181. Does this sentence use active or passive voice? "The pumps were destroyed by a surge of power."
 Answers: • Passive

 182. The king was attacked by an ______.
 Answers: • assassin

 183. The accident would never have happened if you _______ so fast.
 Answers: • hadn't been driving

 184. She ___ an award for her performance last year.
 Answers: • deserved to be given

 185. Which of the following is NOT spelled correctly?
 Answers: • idiam

 186. Jenny, Tommy and ___ are in the car.
 Answers: • I

 187. Identify the sentence containing the proper usage of the capitalized word
 Answers: • I have to SELL some of my old records in order to pay for college.

 188. Which sentence is correct?
 Answers: • The turtle knows its way home.

 189. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word. Mrs. Baker took her ______________ class on a field trip to the zoo.
 Answers: • kindergarten

 190. Which of the following is the plural of CD?
 Answers: • CDs

 191. A hen _______. (sounds)
 Answers: • clucks

 192. They're is a contraction of _______.
 Answers: • They are

 193. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word. He wrote __________on every topic from shoestrings to string theory.
 Answers: • prolifically

 194. Which sentence has a spelling error?
 Answers: • The preformance was scintilating.

 195. He was so seriously ill that ____ treatment could cure him.
 Answers: • no amount of

 196. If you ___ that, then you must have an upset stomach.
 Answers: • ate

 197. Which of the following sentences is an example of simile?
 Answers: • Bill is as powerful as an ox.

 198. Which sentence is correct?
 Answers: • The herd heard the shepherd.

 199. My friend traveled _____ to _____ America
 Answers: • south; South

 200. Which of these sentences is correct?
 Answers: • It's a beautiful day in the neighborhood.

 201. There aren't _____ people here.
 Answers: • many

 202. Choose the correct spelling: He stopped swimming and started ______ water.
 Answers: • treading

 203. Which of the following is NOT spelled correctly?
 Answers: • blamible

 204. Choose the correct spelling:
 Answers: • Allegiance

 205. There was no taxi available, so we had to come ____ .
 Answers: • on foot

 206. Which sentence is correct?
 Answers: • It's unfortunate that the ring remained in its box for so long.

 207. Which of the following is NOT spelled correctly?
 Answers: • extravegant

 208. Identify the misspelled word in the list below
 Answers: • Enegma

 209. Which sentence is correct?
 Answers: • She wore loose clothing.

 210. Which of the following is INCORRECT?
 Answers: • You're mother knows best.

 211. Which of the following is the correct spelling?
 Answers: • assuagement

 212. You _____ the cleaning; I would have done it later.
 Answers: • needn't have done

 213. Choose a correct answer.
 Answers: • The soldier raised the flag when he heard the bugle blow.

 214. Choose the correct spelling:
 Answers: • factious

 215. Choose the correct spelling:
 Answers: • arithmetic

 216. Which of the following sentences is correct?
 Answers: • A lot of the parking lots over there are theirs.

 217. _______ your house repainted every year?
 Answers: • Do you have

 218. Which of the following phrases is correct?
 Answers: • in its own right

 219. Choose the correct spelling:
 Answers: • The school's discipline practices seemed archaic.

 220. Which sentence is grammatically correct?
 Answers: • We're having chocolate mousse for dessert.

 221. Which word below spelled incorrectly?
 Answers: • athlette

 222. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • It's weird that he didn't lose weight after so much exercise.

 223. Choose the correctly spelled word:
 Answers: • inclement

 224. Choose the correct spelling:
 Answers: • Permissible

 225. We arrived ____ Paris late last night.
 Answers: • in

 226. Choose the correct spelling:
 Answers: • Questionnaire

 227. Which of the following is the correct spelling?
 Answers: • opprobrium

 228. Syntax is the study of
 Answers: • sentence structure.

 229. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • He should have known that the agile rabbit would prove elusive.

 230. Which of the phrases consists of a double negative?
 Answers: • I didn't see nobody.

 231. You could ____ swimming.
 Answers: • take up

 232. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • He was assured that the bank account was insured, and that he could check his balance online.

 233. Choose the sentence with the correct meaning and grammar.
 Answers: • The gathering storm clouds felt ominous.

 234. Is it correct to say," I'm 26 years of age"
 Answers: • yes

 235. Which of the following is the correct spelling?
 Answers: • His testimony was veracious.

 236. He was able to ______ his problems.
 Answers: • cope with

 237. Which of the following is NOT spelled correctly?
 Answers: • obsoletest

 238. What is the subject of the following sentence: Go to the park!
 Answers: • you (implied)

 239. You ___ better consult an attorney.
 Answers: • had

 240. Which of the following sentences is correct?
 Answers: • The jeans are on sale. They're 25% off the original price.

 241. Nothing was damaged during the storm, ________ ?
 Answers: • was it

 242. Identify the misspelled word in the list below.
 Answers: • Mischeivous

 243. Identify the correct sentence.
 Answers: • She made a flippant response to a sensitive question.

 244. Which of the following sentences uses the passive voice?
 Answers: • The hunter was mauled by a velociraptor.

 245. The _____ man spoke _____ in his _____ 101 class.
 Answers: • English; English; English

 246. Identify the misspelled word in the list below
 Answers: • Questionaire

 247. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • The cop contended that he had exceeded a reasonable speed given the prevailing weather conditions.

 248. Which of the following has INCORRECT usage?
 Answers: • I have some lose change in my pocket.

 249. Select the sentence with an error.
 Answers: • He was a trusted confident of the president.

 250. Choose the correct spelling:
 Answers: • corollary

 251. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • The strategy was to vary the colors used in their new store to avoid being characterized as staid or trite.

 252. Which sentence is correct?
 Answers: • As you know, I have already completed my thesis.

 253. We were at a disadvantage _______ that we did not have a very good grasp of the language the others were using.
 Answers: • in

 254. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • He could hear better and throw farther than anyone else.

 255. Pick the word spelled correctly:
 Answers: • acrimonious

 256. Choose the correctly spelled word:
 Answers: • chatoyant

 257. Which of the following is the correct spelling?
 Answers: • His appetite was implacable.

 258. Choose the correct spelling of the word from the options below.
 Answers: • Embarrassment

 259. Choose the correctly spelled word:
 Answers: • commandeer

 260. Pick the word spelled correctly:
 Answers: • licentious

 261. Choose the correct spelling of the word from the options below
 Answers: • Pronunciation

 262. The word "whom" is:
 Answers: • Only used when it is the object of a sentence.

 263. The man recently _______ from New Zealand to his new home in France.
 Answers: • emigrated

 264. Which of the following is a split infinitive?
 Answers: • to accurately be drawn

 265. Which of the following is the correct spelling?
 Answers: • inure

 266. Which of the following is NOT spelled correctly?
 Answers: • villanous

 267. When asked "____ did you see?" the reply is "I saw Nicolas Cage yesterday."
 Answers: • Whom

 268. Choose the correctly spelled word:
 Answers: • sesquipedalian

 269. Which of the following is NOT spelled correctly?
 Answers: • aggrarian

 270. Which of the following is NOT spelled correctly?
 Answers: • risable

 271. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • Do you agree with the saying, "All's fair in love and war"?

 272. Which of the following is the correct spelling?
 Answers: • consolatory

 273. Pick the word spelled correctly:
 Answers: • exiguous

 274. Which of the following is NOT spelled correctly?
 Answers: • demurer

 275. Which of these is correct?
 Answers: • They're over there near their bikes.

No comments:

Post a Comment