Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

English Spelling Test (UK Version) - Part 3

1. I will be ____ for the holiday.
 Answers: • travelling

 2. Choose the correct spelling:
 Answers: • Soil

 3. Pick the word spelled correctly:
 Answers: • licentious

 4. Choose the correct spelling:
 Answers: • aerodynamics

 5. Choose the correct spelling:
 Answers: • Tendency

 6. Choose the correct spelling:
 Answers: • Chief

 7. How much do you ______ ?
 Answers: • weigh

 8. Choose the correct spelling:
 Answers: • differential

 9. Choose the correct spelling:
 Answers: • February

 10. Choose the correctly spelled word:
 Answers: • allocation


 11. Choose the correctly spelled word:
 Answers: • conference

 12. You must _____ my commands.
 Answers: • obey

 13. It was so cold, the water would likely _____.
 Answers: • freeze

 14. It was a ______ day outside.
 Answers: • rainy

 15. Choose the correctly spelled word:
 Answers:

 • collector

 16. Choose the correct spelling: The defendant was clearly _______.
 Answers: • lying

 17. He unsheathed his _______.
 Answers: • sword

 18. Choose the correct spelling:
 Answers: • queen

 19. Which sentence has the correct spelling?
 Answers: • The dinner was delicious.

 20. They gave him a tour of _____ house.
 Answers: • their

 21. Choose the correctly spelled word:
 Answers: • communicative

 22. Choose the correct spelling:
 Answers: • Definitely

 23. Choose the correct spelling:
 Answers: • Accommodate

 24. Choose the correct spelling:
 Answers: • guarantee

 25. Choose the correct spelling:
 Answers: • neighbour

 26. Could you pass me a ____ of pizza?
 Answers: • piece

 27. Which is the correct spelling?
 Answers: • Vegetable

 28. The judge commanded the defendant to stop _______.
 Answers: • lying

 29. Choose the correct spelling:
 Answers: • dialogue

 30. Choose the correct spelling:
 Answers: • secretive

 31. Which of these words is the correct spelling?
 Answers: • Unnecessary

 32. Choose the correct spelling:
 Answers: • Rhythm

 33. Choose the correct spelling:
 Answers: • Receive

 34. Choose the correct spelling:
 Answers: • separately

 35. He had a large ______, which he kept in the harbor.
 Answers: • yacht

 36. Choose the correct spelling:
 Answers: • humour

 37. Choose the correct spelling:
 Answers: • Precede

 38. Pick the word spelled correctly:
 Answers: • vaporous

 39. Pick the word spelled correctly:
 Answers: • nautical

 40. Choose the correct spelling:
 Answers: • Twelfth

 41. Choose the correct spelling:
 Answers: • Disappear

 42. Choose the correct spelling:
 Answers: • Weird

 43. Which is the correct spelling?
 Answers: • definitely

 44. Choose the correct spelling:
 Answers: • benign

 45. He ____ his laundry into light and dark piles.
 Answers: • separated

 46. Choose the correct spelling:
 Answers: • Aggressive

 47. Choose the correct spelling:
 Answers: • admittance

 48. Choose the correct spelling:
 Answers: • abbreviate

 49. Choose the correct spelling:
 Answers: • litre

 50. Choose the correct spelling:
 Answers: • monotonous

 51. which one of the following is correct spelling. Pedagouge, Pedagogue, Pedegogue, Padagouge.
 Answers: • Pedagogue

 52. Choose the correct spelling: He just started practicing and considered himself an ________.
 Answers: • amateur

 53. Which word is spelled incorrectly in the following sentence: The team earned a berth in the upcoming tournement.
 Answers: • Tournement

 54. Pick the word spelled correctly:
 Answers: • trafficker

 55. Choose the correctly spelled word: I ate a delicious cake for_____.
 Answers: • dessert

 56. Choose the correct spelling:
 Answers: • Separate

 57. Choose the correct spelling:
 Answers: • Privilege

 58. Spell the correct Answer
 Answers: • Hippopotamus

 59. Choose the correct spelling:
 Answers: • Medieval

 60. The product offered a 30-day _____.
 Answers: • guarantee

 61. Which of the following is NOT spelled correctly?
 Answers: • idiam

 62. Which sentence is spelled correctly?
 Answers: • The sentence had proper grammar.

 63. Choose the correct spelling:
 Answers: • dilemma

 64. "I would have appreciated your sincerity much more than your ________________," Ella screamed at Steven.
 Answers: • sarcasm

 65. Choose the correct spelling:
 Answers: • peculiarity

 66. The business owner was a great _______.
 Answers: • entrepreneur

 67. Pick the word spelled correctly:
 Answers: • hygienic

 68. What's the word denoting rebirth?
 Answers: • renaissance

 69. Please select correct spelling;
 Answers: • Exaggerate

 70. The king was attacked by an ______.
 Answers: • assassin

 71. The statement had underlying _______.
 Answers: • connotations

 72. Which of the following is the correct spelling?
 Answers: • reiterate

 73. Choose the correct spelling:
 Answers: • Phlegm

 74. Choose the INCORRECTLY spelled word:
 Answers: • Calender

 75. Which of the following is NOT spelled correctly?
 Answers: • blamible

 76. Choose the correct spelling:
 Answers: • zealot

 77. Choose the sentence with correct spelling:
 Answers: • He led the group through the house.

 78. I ______ down the street, taking in all of the incredible sights.
 Answers: • wandered

 79. Identify the misspelled word in the list below
 Answers: • aparrent

 80. Choose the correct spelling: He stopped swimming and started ______ water.
 Answers: • treading

 81. Please select correct spelling;
 Answers: • Exacerbate

 82. Pick the word spelled correctly:
 Answers: • erudition

 83. Which sentence has a spelling error?
 Answers: • The preformance was scintilating.

 84. Choose the correct spelling:
 Answers: • rendezvous

 85. The school principle called me into his office. Is "principle" spelled correctly?
 Answers: • No

 86. Choose the correct spelling:
 Answers: • labelled

 87. She ______________ last night's event.
 Answers: • facilitated

 88. Choose the correct spelling:
 Answers: • Allegiance

 89. Choose the correct spelling:
 Answers: • factious

 90. Choose the correct spelling:
 Answers: • occurrence

 91. Choose the correct spelling: He was _____ that he get a fair interview.
 Answers: • adamant

 92. Which of the following is the correct spelling?
 Answers: • opprobrium

 93. Choose the correct spelling:
 Answers: • veterinarian

 94. Which of the following is the correct spelling?
 Answers: • assuagement

 95. Does the following sentence have correct spelling? "There were alot of odd occurrences on Halloween."
 Answers: • No

 96. Which of the following is NOT spelled correctly?
 Answers: • extravegant

 97. Pick the word spelled correctly:
 Answers: • promenade

 98. Choose the correct spelling:
 Answers: • arithmetic

 99. Choose the correct spelling:
 Answers: • Permissible

 100. Does the following sentence have correct spelling? The radio's speaker made a wierd noise.
 Answers: • No

 101. Which of the following is NOT spelled correctly?
 Answers: • agralogist

 102. Which of the following is the correct spelling?
 Answers: • demagogue

 103. Choose the correctly spelled word:
 Answers: • inclement

 104. ________________--the purest essence of something.
 Answers: • Quintessence

 105. Which of the following is NOT spelled correctly?
 Answers: • antethesis

 106. Choose the correct spelling:
 Answers: • aneurysm

 107. Choose the correct spelling:
 Answers: • archaistic

 108. Choose the correct spelling:
 Answers: • voyeuristic

 109. Choose the correct spelling: He bought the chair at a church _____.
 Answers: • bazaar

 110. Choose the correct spelling:
 Answers: • corollary

 111. Identify the misspelled word in the list below
 Answers: • Ocassion

 112. Choose the correct spelling:
 Answers: • Questionnaire

 113. Which of the following is the correct spelling?
 Answers: • veracious

 114. Choose the correctly spelled word:
 Answers: • commandeer

 115. Choose the correctly spelled word:
 Answers: • bituminous

 116. Please select correct spelling:
 Answers: • Counselling

 117. It was a complete ________.
 Answers: • embarrassment

 118. I called my mentor for some advise. Which word is spelled incorrectly?
 Answers: • Advise

 119. Pick the word spelled correctly:
 Answers: • acrimonious

 120. Choose the correct spelling:
 Answers: • globalisation

 121. Which of the following is NOT spelled correctly?
 Answers: • obsoletest

 122. Choose the correctly spelled word:
 Answers: • chatoyant

 123. Choose the correct spelling:
 Answers: • immunisation

 124. "ZAP! BOOM! BAM!" are examples of _____________.
 Answers: • onomatopoeia

 125. Choose the correctly spelled word:
 Answers: • pallid

 126. Choose the correct spelling:
 Answers: • paralyse

 127. Choose the correct spelling:
 Answers: • pretence

 128. I before E except after?
 Answers: • C

 129. Pick the word spelled correctly:
 Answers: • inviolability

 130. Choose the correct spelling:
 Answers: • manoeuvre

 131. He ordered some appetizers to ______ his _______.
 Answers: • whet; appetite

 132. Identify the misspelled word in the list below
 Answers: • cemetary

 133. Which of the following is the correct spelling?
 Answers: • implacable

 134. Choose the correct spelling:
 Answers: • succedaneum

 135. Which of the following is the correct spelling?
 Answers: • inure

 136. He stopped at the gas station and ______ his car.
 Answers: • fuelled

 137. Choose the correct spelling:
 Answers: • variegated

 138. No ______, but I don't really like your jacket.
 Answers: • offence

 139. Which of the following is NOT spelled correctly?
 Answers: • villanous

 140. Choose the correct spelling:
 Answers: • vinaigrette

 141. Choose the correct spelling:
 Answers: • gladiolus

 142. Which of the following is the correct spelling?
 Answers: • stuporous

 143. Which of the following is the correct spelling?
 Answers: • consolatory

 144. Pick the word spelled correctly:
 Answers: • exiguous

 145. Which of the following is NOT spelled correctly?
 Answers: • aggrarian

 146. Choose the correctly spelled word:
 Answers: • sesquipedalian

 147. Which of the following is NOT spelled correctly?
 Answers: • risable

 148. Choose the correct spelling:
 Answers: • serrefine

 149. Choose the correct spelling:
 Answers: • It depends on the sentence context

No comments:

Post a Comment