Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

English Vocabulary (UK) Test Answers

1. Which means "morally wrong"?
 Answers: • immoral

 2. We'd rarely seen such a tenebrous day. "Tenebrous" most nearly means ....
 Answers: • gloomy

 3. Which is not what it seems to be?
 Answers: • illusion

 4. Which of the following is a synonym for "shave"?
 Answers: • pare

 5. Which is most commonly used as a verb?
 Answers: • affect

 6. The tedious presentation was filled with superfluous information. "Superfluous" most nearly means:
 Answers: • excessive

 7. The youngsters' argot was incomprehensible to the rest of us. "Argot" most nearly means ...
 Answers: • secret language

 8. Which is the best definition for "dotage"?
 Answers: • old age


 9. Which of the following is an antonym to "spendthrift"?
 Answers: • miser

 10. Which is the best definition for "recidivist"?
 Answers: • one who reoffends

 11. Bringing up religion at the party would have been impolitic. "Impolitic" most nearly means ...
 Answers: • unwise

 12. Which is the best definition for "ossify"?
 Answers: • to become inflexible

 13. Which is the best definition for "propitiate"?
 Answers: • appease

 14. Choose the best word to complete the following sentence: His friend was ______ after a long night at the bar.
 Answers: • inebriated

 15. Which of the following is the best definition of opulent?
 Answers: • rich

 16. Which is the best definition for "feign"?
 Answers: • pretend

 17. Which of the following is an antonym to "acquit"?
 Answers: • convict

 18. Which means "relating to the ears"?
 Answers: • aural

 19. Which of the following is a synonym for "before"?
 Answers: • ere

 20. Which is the best definition for "emollient"?
 Answers: • a cream or lotion

 21. Galileo was forced to recant his heliocentric theory. "Recant" most nearly means ...
 Answers: • publicly renounce

 22. Which of the following is an antonym to "diminish"?
 Answers: • increase

 23. He disdained doing his math homework. "Disdained" most nearly means:
 Answers: • disliked

 24. Choose the best word to complete the following sentence: The woman just started playing chess, so she was a true ________.
 Answers: • novice

 25. Leonardo da Vinci was the quintessential polymath. "Polymath" most nearly means ...
 Answers: • someone knowledgeable in many areas

 26. Which is the best definition for "concatenate"?
 Answers: • join together

 27. Which does an artist use?
 Answers: • palette

 28. Which means "against the rules"?
 Answers: • illicit

 29. Which of the following is a synonym for "praise"?
 Answers: • acclamation

 30. Which means "to determine the value of"?
 Answers: • appraise

 31. Which is the middle number in a set (half the values are above and half are below)?
 Answers: • median

 32. Which properly completes this sentence: "She gave the dog ____ bone"?
 Answers: • its

 33. Which is used to tie up a package?
 Answers: • cord

 34. Which kind of person is unable to believe something?
 Answers: • incredulous

 35. Which is a baby deer?
 Answers: • fawn

 36. Which of the following is the best definition of amicable?
 Answers: • friendly

 37. Which of the following is a synonym for "change"?
 Answers: • alter

 38. The embattled politician was granted asylum in a nearby country. "Asylum" most nearly means:
 Answers: • refuge

 39. Choose the best word to complete the following sentence: The _____ woman used her wealth to help others.
 Answers: • benevolent

 40. The side dish was a mélange of runner beans and carrots. "Mélange" most nearly means ...
 Answers: • mixture

 41. Whose keys are they? ____ keys.
 Answers: • Their

 42. He poured the soup into a tureen. "Tureen" most nearly means ...
 Answers: • a large bowl

 43. The professor gave the student sagacious advice. "Sagacious" most nearly means:
 Answers: • wise

 44. Who would you go to for relationship advice?
 Answers: • counsellor

 45. Where might you have left your keys?
 Answers: • there

 46. Which means "relating to the weather"?
 Answers: • climatic

 47. ____ not leaving without their keys, are they?
 Answers: • They're

 48. Which means "not including"?
 Answers: • except

 49. We dove in search of starfish and other echinoderms. "Echinoderms" most nearly means ...
 Answers: • spiny sea creatures

 50. Which of the following is an antonym to "discord"?
 Answers: • concord

 51. Which type of person is likely to believe something uncritically?
 Answers: • credulous

 52. Wilde spawned a multitude of epigones, but no true successor. "Epigones" most nearly means ...
 Answers: • followers

 53. My car has a flat ______.
 Answers: • tyre

 54. Which of the following is the best definition of venerable?
 Answers: • respected

 55. Which of the following might contain a liquid?
 Answers: • phial

 56. The new edition conflates the original text with scholarly commentary. "Conflates" most nearly means ...
 Answers: • combines

 57. Which is the best definition for "perfidy"?
 Answers: • disloyal acts

 58. The apartment was on the seamy side of town. "Seamy" most nearly means ...
 Answers: • disreputable

 59. Which of the following is an antonym to "ample"?
 Answers: • meagre

 60. Which of the following is the best definition of "thrifty"?
 Answers: • frugal

 61. Father was kind but parsimonious. "Parsimonious" most nearly means ....
 Answers: • ungenerous

 62. Which might describe the weather?
 Answers: • adverse

 63. Which means "to mark out offending material"?
 Answers: • censor

 64. The boss showed his sagacity in naming Ellen as his successor. "Sagacity" most nearly means ...
 Answers: • wisdom

 65. Choose the best word to complete the following sentence: The man _____ to his problems, but did not explicitly describe them.
 Answers: • alluded

 66. Which of the following is an antonym to "compulsory"?
 Answers: • voluntary

 67. The boss would only adumbrate next year's strategy. "Adumbrate" most nearly means ...
 Answers: • describe partially

 68. Which is the best definition for "antediluvian"?
 Answers: • ancient

 69. Which of the following is a synonym for "dam"?
 Answers: • weir

 70. Which kind of person can keep a secret?
 Answers: • discreet

 71. He had no patience for a caitiff soldier. "Caitiff" most nearly means ....
 Answers: • cowardly

 72. Which of the following means "bring up for discussion"?
 Answers: • broach

 73. Which is the best definition for "irascible"?
 Answers: • easy to anger

 74. Which of the following is a geographic feature?
 Answers: • bight

 75. Which of the following is an antonym to "steadfast"?
 Answers: • fickle

 76. Which of the following is a tool?
 Answers: • auger

 77. Which of the following would measure the size of a diamond?
 Answers: • carat

 78. Which of the following is an antonym to "barren"?
 Answers: • fecund

 79. Which of the following is an editing mark?
 Answers: • caret

 80. Which of the following is a synonym for "carried"?
 Answers: • borne

 81. Which of the following is a type of fabric?
 Answers: • faille

 82. Which of the following is used in a religious ritual?
 Answers: • censer

 83. Wolves roam on the taiga. "Taiga" most nearly means ....
 Answers: • subarctic forest

 84. The first step is to solve for the abscissa. "Abscissa" most nearly means ...
 Answers: • x-coordinate

 85. Which is the best definition for "laconic"?
 Answers: • sparing with words

 86. Which of the following is an antonym to "boon"?
 Answers: • bane

 87. Which is the best definition for "saturnine"?
 Answers: • serious, gloomy

 88. A practitioner of law is referred to as a _________ in British English.
 Answers: • barrister

 89. I love to go on road trips. But I prefer to ride pillion on the _______.
 Answers: • motorbike

 90. Legerdemain is the key element in a magician's bag of tricks. "Legerdemain" most nearly means ...
 Answers: • sleight of hand

 91. Which is the best definition for "fatuous"?
 Answers: • silly, incorrect

 92. Which is the best definition for "deracinate"?
 Answers: • uproot

 93. Which is the best definition for "inchoate"?
 Answers: • partially formed

 94. Which is the best definition for "impecunious"?
 Answers: • penniless

 95. Which of the following is an antonym to "attenuate"?
 Answers: • enhance

 96. Which of the following is the best definition of circuitous?
 Answers: • indirect

 97. Which is the best definition for "tyro"?
 Answers: • beginner

 98. The baby is crying. May be she needs a _______ change.
 Answers: • nappy

 99. Which is the best definition for "enervate"?
 Answers: • to weaken

 100. Which is the best definition for "sedulous"?
 Answers: • careful, effortful

 101. Which is the edge of a road or sidewalk?
 Answers: • kerb

 102. Her oleaginous attitude toward the owner contrasted sharply with her typical manner. "Oleaginous" most nearly means ...
 Answers: • ingratiating

 103. What do you call an instance of turning something aside from its course?
 Answers: • Diversion

 104. Shakespeare's sobriquet is "the Bard." "Sobriquet" most nearly means ...
 Answers: • epithet

 105. Which is the best definition for "ingenuous"?
 Answers: • trusting, naive

 106. Which of the following is a synonym for "stream"?
 Answers: • bourn

No comments:

Post a Comment