Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Upwork Academic Writing Test Answer

1. A bibliography or list of works cited should appear:
 Answers:• at the end of the work

 2. What is the in-text citation format for Harvard style of formatting?
 Answers:• Author, year, page no.

 3. The primary difference between an abstract and a thesis statement is:
 Answers:• scope: the first summarizes the entire work, while the second clearly states the work's main purpose

 4. Which of the following is a form of plagiarism?
 Answers:• paraphrasing the ideas of another person without providing a citation

 5. True or false: an academic argument is almost always strengthened when the author leaves out first-person pronouns.
 Answers:• True

 6. What is a thesis statement?
 Answers:• a short statement of the main point

 7. What is the difference between plagiarism and copyright infringement?
 Answers:• Plagiarism involves using someone else's work without attribution, while copyright infringement involves using someone else's work without permission.

 8. What is the most appropriate structure for an academic essay?
 Answers:• the appropriate structure depends on the assignment and topic

 9. Which section of an academic paper evaluates the current body of published work in the field?
 Answers:• literature review

 10. Choose the best thesis statement:
 Answers:• The masonic symbols within Mozart's works reveal a subtler, politically-minded artist than was originally thought.


 11. What is the best approach to using jargon or technical terms in academic writing?
 Answers:• Jargon and technical terms should be used when appropriate for precision and authority.

 12. What is the relationship between a thesis statement and a topic sentence?
 Answers:• the work as a whole has a thesis statement; each paragraph has a topic sentence

 13. Which is a standard order for the sections of a piece of academic writing?
 Answers:• abstract, introduction, background, results, discussion, conclusion, references

 14. Which of the following can be properly presented in an academic work without citation?
 Answers:• common knowledge

 15. Which is most likely to be an effective strategy for avoiding plagiarism when researching?
 Answers:• keeping careful track of sources

 16. Which of the following is an example of common knowledge that would not require a citation?
 Answers:• the name of the first chief justice of the U.S. Supreme Court

 17. What is self-plagiarism?
 Answers:• reusing one's own work; for instance, by submitting the same paper to two classes

 18. Which section of an academic paper reiterates the paper's claim and may suggest its further significance?
 Answers:• conclusion

 19. What is deductive reasoning?
 Answers:• reasoning from general premises to a specific conclusion

 20. While there are many acceptable structures for pieces of academic writing, all of them have in common:
 Answers:• a thesis statement appearing at or very near the beginning of the work

 21. Which of the following statements about plagiarism is true?
 Answers:• verbatim copying of another person's writing without citation constitutes plagiarism

 22. Where in an academic essay is the most common place to introduce the thesis statement?
 Answers:• in the first paragraph

 23. What is the best pair of descriptors for academic tone?
 Answers:• formal, impersonal

 24. Which of the following is a form of plagiarism?
 Answers:• not providing a citation for an online source without a clear author

 25. What is an abstract?
 Answers:• a condensed summary of the entire work

 26. Which of the following is an example of plagiarism?
 Answers:• failing to cite an appropriate source

 27. Which are discouraged in many forms of academic writing?
 Answers:• (All of these)

 28. Vocabulary should be selected in academic writing primarily for its:
 Answers:• clarity

 29. Which section of an academic paper describes the design of the experiment or study?
 Answers:• methodology

 30. If a novelist were to attempt a piece of academic writing, what changes in language and tone would she be advised to make?
 Answers:• Use a less personal, more objective voice

 31. Which element is necessary to a strong argument?
 Answers:• (All of these)

 32. How should you address sources that disagree with your argument?
 Answers:• by acknowledging them and rebutting their claims

 33. Which of the following could be plagiarized?
 Answers:• (All of these)

 34. From a style perspective, good academic writing should:
 Answers:• be as clear and direct as possible

 35. Which is most correct? "The professor presented her ideas to the panel of her ____."
 Answers:• colleagues

 36. What type of academic paper should include a results section?
 Answers:• one that focuses on an experiment or other primary research

 37. Choose the most correct option for a piece of academic writing: "The complete data of experiment results were ____ in the New England Journal of Medicine later that year."
 Answers:• published

 38. What voice is most appropriate to adopt for academic writing?
 Answers:• objective and confident

 39. Which of the following is not included in an MLA-style reference for a book?
 Answers:• page count

 40. When is it permissible to copy verbatim from a source without citation or quotation marks?
 Answers:• (None of these)

 41. Which of the following is an acceptable way to cite a web source according to the Chicago Manual of Style?
 Answers:• United States Internal Revenue Service. "IRS Criminal Investigation Issues Annual Report." Irs.gov. Accessed 10 March 2014. http://www.irs.gov/uac/Newsroom/IRS-Criminal-Investigation-Issues-Annual-Report.

 42. What is the primary difference between a Works Cited list and a Bibliography?
 Answers:• A Works Cited list includes only references that are cited in the text, while a Bibliography includes all sources consulted.

 43. All of the following may appear as a section in a piece of academic writing EXCEPT:
 Answers:• Debate

 44. In academics, a 'discourse community' refers to:
 Answers:• a group of scholars who are primarily engaged and interested in a given field

 45. What is a difference between "Works Cited" and "References"?
 Answers:• MLA style calls for "Works Cited"; APA style calls for "References."

 46. Views that are in opposition to your own should be addressed:
 Answers:• respectfully and with some brevity

 47. What is the primary difference between the MLA and Chicago styles of citation?
 Answers:• MLA generally uses parenthetical citations, while Chicago generally uses footnotes or endnotes.

 48. All of the following are acceptable structures (in order) for an academic paper EXCEPT:
 Answers:• introduction, argument, methodology, background, bibliography

 49. One significant difference between citation guidelines according to the MLA Handbook and Chicago Manual of Style is:
 Answers:• Chicago allows footnotes for text citations, while MLA does not.

 50. What should distinguish an academic piece of writing from a general one, even if the author and topic are the same?
 Answers:• the audience for which the work is intended

 51. What is included in an APA-style in-text citation?
 Answers:• author and publication date

 52. Which is a quality of a good thesis statement?
 Answers:• it makes a claim

 53. Which style of citation would be most appropriate for academic work in the social sciences?
 Answers:• APA

 54. The practice of weaving pre-existing works into new ones is called:
 Answers:• intertextuality

 55. Is it appropriate to use the pronouns "I" or "you" in academic writing?
 Answers:• It depends on the discipline and the type of paper.

 56. The MLA and Chicago styles of citation are most commonly used in which discipline?
 Answers:• humanities

 57. Phrases like "sort of," "seems to," and "may be" are classified as what?
 Answers:• hedging words

 58. What is inductive reasoning?
 Answers:• reasoning from specific information to broader conclusions

 59. What is included in an MLA-style in-text citation?
 Answers:• author and page number

 60. Which is a correct APA-style reference for the book "Life of Pi"?
 Answers:• Martel, Y. (2001). Life of Pi: A novel. New York: Harcourt.

 61. Which is not a type of logical fallacy?
 Answers:• habeas corpus

 62. What is the logical fallacy that assumes the conclusion as one of the premises?
 Answers:• begging the question

 63. All of the following are acceptable ways to cite a passage in MLA format EXCEPT:
 Answers:• A more liberal interpretation is offered (Goethe, Dichtung und Warheit, 163).

 64. In an academic paper, a frame could serve to:
 Answers:• suggest a new angle or perspective from which to view an already commonly-held belief.

 65. Use of the passive voice is sometimes advocated in which form of academic writing?
 Answers:• scientific writing

 66. True or false: an abstract is necessary in any extended piece of academic writing.
 Answers:• False

 67. Under what circumstances might plagiarism be handled with criminal legal action, rather than handled within the institution?
 Answers:• when prizes, money, or job placement are involved

 68. What are the three essential elements in the Toulmin model of argument?
 Answers:• claim, grounds, warrant

 69. Which of the following is not a variety of intertextuality?
 Answers:• Reiterability

 70. An acronym describing a traditional order for an academic work, IMRAD stands for:
 Answers:• Introduction, Method, Result, and Discussion

 71. When presenting your argument, most important is:
 Answers:• to clearly state your intellectual intention

No comments:

Post a Comment