Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Upwork Adobe Photoshop CS5 Extended Test Answers - Part 2

Here you will find all the Answers of Photoshop CS5 Extended Test for Upwork:

1. It is possible to avoid Adjustment Layers while working with the Healing Brush tool.
 Answers: • True

 2. What does the Use Global Light option in the Layer Style dialog box do when checked?
 Answers: • It indicates the lighting angle that has been used for every style that you added in your document.

 3. What do the Horizontal Type Mask Tool and Vertical Type Mask Tool do?
 Answers: • These tools create a selection of whatever you type without creating a new layer.

 4. ____________________ is a grid-like mesh on your image that contains handles to distort the content the way you want.
 Answers: • Puppet Warp

 5. You can apply Brush, Eraser and Clone Stamp on vector based layers.
 Answers: • False

 6. How does the "Expansion Field" of Puppet Warp tool work?
 Answers: • It lets you expand or contract the outer edge of the mesh by a pixel value.

 7. ___________________is a process in which Photoshop responds to your size-change request either by adding or subtracting pixels.
 Answers: • Resampling

 8. Which of the following settings is/are available in the Lighting Effects dialog box?
 Answers: • All of the above


 9. What purpose does the area marked in blue in the given image serve?
 Answers: • It lets you select between the various options available for workspace.

 10. __________________filter helps to draw perspective planes or a mesh grid that can be used in editing.
 Answers: • Vanishing Point

 11. Bit depth controls the amount of color information that a pixel can hold.
 Answers: • True

 12. It is possible to convert a type layer into a shape layer.
 Answers: • True

 13. _____________ makes the pixels you are painting appear behind the pixels already on that layer, while ________________ makes the pixels you paint transparent in brush panel.
 Answers: • Behind mode, Clear mode

 14. Which command lets you paste an image inside the selection you have made?
 Answers: • Paste Into

 15. How do you use a shape with gradient as a mask as shown in the image above?
 Answers: • Mask the object. Select the shape layer and go to the Blending Options. Check Transparency Shape Layers and uncheck Vector Mask Hide Effects.

 16. A gray warning symbol means that you are using a font that is not installed in your system, whereas a yellow warning symbol means that the document you have opened was created in a different version of Photoshop and that the text may get reflowed if you edit it.
 Answers: • False

 17. How do you write around any shape as shown in the image above?
 Answers: • Select Type tool>> Mouseover the shape or path and start writing when the cursor shape changes to type cursor with a curved line on it.

 18. Which of the following values define the maximum hardness and softness limits of the round brush tip?
 Answers: • 0, 100

 19. What option in the Character panel will you choose for moving the text away or toward the shape it is bound to?
 Answers: • Leading

 20. What effect will checking the Constrain Proportions option shown above have on the size of an image?
 Answers: • It will let you change the width and height of the document independently.

 21. Using Render filters, you can :
 Answers: • create cloud patterns.

 22. Which method of Resample Image gives the lowest image quality?
 Answers: • Nearest Neighbor

 23. Which of the following options will you choose if you want to increase or decrease the size of the mask while editing the mask?
 Answers: • Mask Edge

 24. ____________________is the process of converting vector based layers into pixel based layers.
 Answers: • Rasterizing

 25. _________________control how pixels on different layers interact with each other.
 Answers: • Layer Blend Modes

 26. In the Screen layer blend mode, Photoshop multiplies the opposite of the blend and base colors, making everything very light.
 Answers: • True

 27. Filters can affect multiple layers simultaneously.
 Answers: • False

 28. What do the width and height of the histogram in levels adjustments represents?
 Answers: • Tonal range from darkest to lightest, number of pixels at particular level of brightness

 29. Levels adjustments do NOT change the intensity levels of your shadows, midtones, and highlights.
 Answers: • False

 30. Anti-aliasing allows you to smoothen the edges of a selection as well as smoothen text.
 Answers: • True

 31. Smooth and Corner are two kinds of anchor points in Photoshop.
 Answers: • True

 32. What option will you choose if you want to merge a selected layer with the layer lying immediately below it?
 Answers: • Merge down

 33. What are the names of the tools marked in red in the image above?
 Answers: • Load path as selection, Make work path from selection

 34. Revert command reverts the document to its most recent saved state.
 Answers: • True

 35. The Fractional widths command in the Character panel rounds character widths to the nearest part of a pixel instead of the normal whole pixel.
 Answers: • True

 36. Duotone refers to an image that's made from two ink colors.
 Answers: • True

 37. Which layer blend mode lightens the image by decreasing its contrast?
 Answers: • Color Dodge

 38. Which option in Stamp tool will you select if you want to clone all the layers simultaneously?
 Answers: • Sample All Layers

 39. Alpha Channels are basically grayscale representations of saved selections.
 Answers: • True

 40. ________________ does NOT affect the original quality and size even if you resize the object.
 Answers: • Smart Object

 41. Images in which mode are called 1-bit images?
 Answers: • Bitmap color mode

 42. What are anchor points?
 Answers: • They are the control points which gives shape to each segment of a line.

 43. Channels contain all the color information of a Photoshop document.
 Answers: • True

 44. You can define the area that you want to crop out of any image using the Crop tool.
 Answers: • True

 45. Which of the following action sequences will make the above given dialog box appear on screen?
 Answers: • File>Scripts>Load Images into Stack

 46. Content Aware Scale tool can work on the locked background layer.
 Answers: • False

 47. Which of the following are image sharpening techniques available in Photoshop?
 Answers: • All of the above

 48. The Mode pop-up menu of Puppet warp tells Photoshop how stretchable you want the mesh to be.
 Answers: • True

 49. ____________________ helps change the spacing between all letters in a word by the same amount.
 Answers: • Tracking

 50. What is the subtractive color system used for?
 Answers: • For printing colors

 51. What will be the default blending mode of a layer group?
 Answers: • Pass Through

 52. Which among the following is measured in terms of pixels per inch in any Photoshop document?
 Answers: • Resolution

 53. Which tool of Photoshop makes the image shown above appear on screen?
 Answers: • Curves

 54. Proximity Match option in Spot Healing Brush tells it to use pixels just outside the edge of your cursor to fix spots.
 Answers: • True

 55. The Path Selection tool lets you select individual nodes on the path, whereas the Direct Selection tool lets you the select path as a whole.
 Answers: • True

 56. With which options can you get the effects shown in the image above?
 Answers: • Drop Shadow, Inner Shadow, Bevel and Emboss, Pattern Overlay

 57. __________________ appears when you check the Tint checkbox, as shown in the image above, in the Adjustments panel>> Black & White layer.
 Answers: • Sepia tone

 58. What file formats are available to you when you save a file using the Save for Web & Devices dialog box?
 Answers: • All of the above

 59. How many drawing modes are available in Photoshop?
 Answers: • 3

 60. How many channels do lab colors have?
 Answers: • 3

 61. Which of the following options are contained in the Brush dialog box?
 Answers: • Scattering
 62. Image Processor option is used for resizing the Images in masses.
 Answers: • True

 63. Onscreen images are called ___________________because they are made up of red, blue, green light.
 Answers: • Composite Images

 64. What does the Baseline option in the Curves Display Options dialog box do?
 Answers: • It tells Photoshop to display the original curve as a straight line.

 65. __________________ is/are available only if you have an alpha channel selected.
 Answers: • Channel Options

 66. Which option allows you to change the Background layer's appearance when part of your image is transparent?
 Answers: • Opacity

 67. Which of the given image(s) belongs to the red channel if the source image is in RGB mode?
 Answers: • Second

 68. How many drawing modes are available in Photoshop, when you work with shape or pen tools?
 Answers: • 3

 69. Which of the following values define the maximum softness and hardness limits of the round brush tip?
 Answers: • 0, 100

 70. Which "layer blend mode" lightens the image by increasing its contrast?
 Answers: • Color Dodge

No comments:

Post a Comment