Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Upwork Ghostwriting Test Answer

1. Which of these are a recommended technique for opening lines for a blog post?
 Answers: • All of these
 2. What is a motif?
 Answers: • A recurring narrative element with symbolic significance

 3. What narrative person is the pronoun "you"?
 Answers: • Second

 4. True or False? A ghostwriter typically retains copyrights to his piece when it is sold.
 Answers: • False

 5. If your very first ghostwriting gig approaches you with a large contract payment that seems too good to be true, it is likely that they are:
 Answers: • Scammers

 6. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • I did my part. It's up to you to do the rest.

 7. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • Though he thought that they were through playing, he threw the ball back to them anyway.

 8. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • The espresso coffee was almost hot enough, but not quite.

 9. A successful ghostwriter must:
 Answers: • Capture the client’s voice and write with the rhythms and style of their personality


 10. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • There is always a way to break into the Major Leagues.

 11. Which of these is a common reason for someone to hire a ghostwriter?
 Answers: • All of these are common reasons to hire a ghostwriter.

 12. Which sentence is correct?
 Answers: • You're going to do your homework, aren't you?

 13. Choose the proper spelling.
 Answers: • sophistication

 14. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • They're coming over after your game.

 15. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • She sold their seashells by the seashore.

 16. The title of a blog post should:
 Answers: • All of these

 17. Choose the proper spelling.
 Answers: • anatomy

 18. When writing content for a blog, which of the following is an effective way to encourage readers to comment on posts?
 Answers: • Include a call to action at the end of the post asking readers to comment

 19. If you are preparing to ghostwrite website content or articles for a business, it is recommended that you:
 Answers: • Read as much literature as you can regarding that company and their industry

 20. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • He should have taken your car to the mechanic to get its brakes fixed.

 21. Select the most grammatically correct choice: "I inferred ______ her letter that she hadn't enjoyed her holiday."
 Answers: • from

 22. True or False? There must be a written agreement of transfer of ownership between a writer and client because copyrights cannot be transferred verbally.

 Answers: • True

 23. What type of article focuses on people and their achievements?
 Answers: • Profile

 24. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • The cop contended that he had exceeded a reasonable speed given the prevailing weather conditions.

 25. True or False? Rewriting and editing refer to the same process.
 Answers: • False

 26. True or False? Ghostwriters only write stories from scratch, they do not edit or rewrite existing work.
 Answers: • False

 27. True or False? It is recommended to focus on one ghostwriting project at a time instead of working on multiple contracts at the same time.
 Answers: • True

 28. True or False? You have a better chance of an editor accepting your article when your style is dramatically different from that of the publication.
 Answers: • False

 29. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • He was assured that the bank account was insured, and that he could check his balance online.

 30. For major works, a ghostwriter should plan on giving an update to the client:
 Answers: • Every week

 31. Adding an analogy, story or metaphor to a blog post often:
 Answers: • Adds depth

 32. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • It's weird that he didn't lose weight after so much exercise.

 33. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • He should have known that the agile rabbit would prove elusive.

 34. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • Everyone knew that this press release was just a feint.

 35. It's recommended that ghostwriters write with their _____ not their _____
 Answers: • head, heart

 36. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • There is definitely no effect of the treatment in this patient.

 37. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • The strategy was to vary the colors used in their new store, to avoid being characterized as staid or trite.

 38. How can you use an inarticulate quote that contains good information?
 Answers: • Paraphrase it as an indirect quote

 39. True or False? Medical ghostwriting is considered unethical and could result in a finding of research misconduct by the federal government.
 Answers: • True

 40. Disclosing that you are a ghostwriter on a project is largely considered:
 Answers: • Unethical

 41. Employing informative blogs for the purpose of marketing is known as:
 Answers: • Content marketing

 42. A _______ word article generally fills nearly two trade publication pages.
 Answers: • 1,400

 43. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers: • He could hear better and throw farther than anyone else.

 44. True or False? Asking your client leading questions in an interview assumes too much by letting them just agree or disagree with you.
 Answers: • True

 45. Which is NOT an example of figurative language?
 Answers: • Alliteration

 46. What do you NOT normally do when querying an editor?
 Answers: • Submit your article on spec

 47. The definition of what the writing project is supposed to accomplish is called the:
 Answers: • Project scope

 48. On most ghostwriting brokerage sites, if a client rejects a finished piece, but still pays a discounted fee for the piece, they typically:
 Answers: • Assume the copyright of the work anyway

 49. A piece that focuses on a specific period or several periods in a person’s life and contains personal knowledge is referred to as a:
 Answers: • Memoir

 50. What is a deck?
 Answers: • A short, one to two line summary that expounds on the headline

 51. Select the most grammatically correct choice: "The man recently _______ from Germany to his new home in Belgium."
 Answers: • emigrated

 52. Why might a writer use assonance in a work?
 Answers: • To craft smooth-flowing sentences that reflect a smooth, confident character

 53. The industry standard for a manuscript page, according to the Editorial Freelancers Association, is ______ per page.
 Answers: • 250 words

 54. Choose the sentence with correct spelling and grammar.
 Answers; • Do you agree with the saying, "All's fair in love and war"?

 55. When writing for SEO, the keyword density is typically:
 Answers: • 1-1.5%

 56. True or False? Anyone who writes without a byline can be considered a ghostwriter.
 Answers: • True

No comments:

Post a Comment