Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

U.S. English Proofreading (Chicago) Test Answer 2015

1. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should insert here, or make subscript?
 Answers: • ^
 2. Which of the following is the proofreader's mark to indicate that a certain passage is in the wrong font?
 Answers: • the letters "wf", circled

 3. Which of the following is the proofreader's mark to indicate where one should insert quotation marks?
 Answers: • two separate down arrows with double quotation marks in the corners

 4. Which of the following is the proofreader's mark to indicate where an apostrophe or single quotation mark should be inserted?
 Answers: • one down arrow, with apostrophes in the corners

 5. Pick the word spelled correctly:
 Answers: • licentious

 6. True or False? It is acceptable to use quotation marks for emphasis.
 Answers: • False

 7. Which of the following is the proofreader's mark to insert an en dash?
 Answers: • a capital N with a line underneath


 8. According to the Chicago Style, which of the following is the proofreader's mark to indicate when something should be moved to center?
 Answers: • ][

 9. Which of the following is the proofreader's mark to insert em dash?
 Answers: • a capital M with a line underneath

 10. A book has five authors. Should you write out all of their names in the bibliography citation?
 Answers: • Yes

 11. Which of the following is a common noun?
 Answers: • river

 12. Footnotes should be ____ spaced.
 Answers: • single

 13. Which of the following sentences is correct?
 Answers: • Jim is Maggie's fiancĂ©.

 14. Which spelling does CMS prefer?
 Answers: • archaeology

 15. If you cannot find a journal's publication date, you should use the abbreviation:
 Answers: • n.d.

 16. Which of the following is correct?
 Answers: • Accommodate

 17. Which of the following is not spelled correctly?
 Answers: • elegible

 18. What is the difference between "further" and "farther"?
 Answers: • Further is an extension of time or degree. Farther refers to physical distance.

 19. True or false? Coordinate adjectives should be separated by commas.
 Answers: • True

 20. Choose the correct spelling:
 Answers: • Allegiance

 21. You would like to use an exceptionally long quotation in your paper, so you create a block quotation. Should the passage be double-spaced?
 Answers: • No

 22. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should include a letterspace?
 Answers: • the letters "ls", circled

 23. Fill in the blank: On the ___ day of Christmas, My true love gave to me, 12 drummers drumming...
 Answers: • twelfth

 24. True or false? CMS treats scientific bibliographic citations differently than literature citations.
 Answers: • True

 25. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should flush something right?
 Answers: • the letters "fr", circled

 26. A circle with a period inside, indicates that the writer should:
 Answers: • insert a period

 27. Does the following sentence have correct spelling? There were alot of odd occurrences on Halloween.
 Answers: • No

 28. What size should the font typically be?
 Answers: • 12

 29. Which of the following is the proofreader's mark to indicate where a comma should be inserted?
 Answers: • an up arrow with a comma in the corner of the up arrow

 30. I called my mentor for some advise. Which word in this sentence is spelled incorrectly?
 Answers: • Advise

 31. The Chicago Style is very specific with regards to proofreader's marks. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should move something up?
 Answers: • a square bracket on the top of the text line

 32. Pick the word spelled correctly:
 Answers: • hygienic

 33. Spell the correct Answer
 Answers: • Hippopotamus

 34. The king was attacked by an ______.
 Answers: • assassin

 35. Choose the correct spelling:
 Answers: • Rhythm

 36. Choose the INCORRECTLY spelled word:
 Answers: • Calender

 37. Choose the correct spelling:
 Answers: • Separate

 38. Choose the correct capitalization.
 Answers: • There is a copy of the Bible in each motel room.

 39. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should flush something left?
 Answers: • the letters "fl", circled

 40. Which of the following is the proofreader's mark to indicate where a period should be inserted?
 Answers: • a circle with a period inside of it

 41. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should insert a hair space?
 Answers: • the letters "hr" with a "#", circled

 42. Choose the correct spelling:
 Answers: • Medieval

 43. Choose the correctly spelled word: I ate a delicious cake for_____.
 Answers: • dessert

 44. The Chicago Style is very specific in regards to proofreader's marks. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when something should be aligned vertically?
 Answers: • ||

 45. Which of the following is an interrogative pronoun?
 Answers: • whom

 46. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should set something in roman type?
 Answers: • the letters "rom", circled

 47. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should set something in capital letters?
 Answers: • the letters "caps", circled

 48. Which is the correct use of "whom"?
 Answers: • Whom are you referring to?

 49. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should transpose something?
 Answers: • the letters "tr", circled

 50. Choose the correct spelling:
 Answers: • Definitely

 51. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should spell something out?
 Answers: • the letters "sp", circled

 52. Which uses the proper form of "you're" and "your"?
 Answers: • You're the one who doesn't know the difference between "your" and "you're."

 53. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should set something in lower case?
 Answers: • the letters "lc", circled

 54. Choose the correct capitalization.
 Answers: • The NHL season starts in October

 55. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should set something in italic type?
 Answers: • the letters "ital", circled

 56. Which word is spelled incorrectly in the following sentence: The team earned a berth in the upcoming tournement.
 Answers: • Tournement

 57. The school principle called me into his office. Is "principle" spelled correctly?
 Answers: • No

 58. What's the word denoting rebirth?
 Answers: • renaissance

 59. Could you pass me a ____ of pizza?
 Answers: • piece

 60. The Chicago Style is very specific with in regards to proofreader's marks. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should move something down?
 Answers: • a square bracket on the bottom of the text line

 61. Choose the correct spelling: He bought the chair at a church _____.
 Answers: • bazaar

 62. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should set something in boldface type?
 Answers: • the letters "bf", circled

 63. Which of the following sentences is correct?
 Answers: • King Robert's fiery drunkenness caused his death.

 64. Which of the following describes the proofreader's mark to indicate where to make the space between lines or words equal?
 Answers: • the letters "eq" with the "#" symbol, circled

 65. Does the following sentence have correct spelling? The car's engine made a wierd noise.
 Answers: • No

 66. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should set something in small capitals?
 Answers: • the letters "sc", circled

 67. Which statement is in passive voice?
 Answers: • The last good seat was taken by my friend.

 68. The Chicago Style is very specific in regards to proofreader's marks. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when something should be moved to the right?
 Answers: • ]

 69. The Chicago Style is very specific in regards to proofreader's marks. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when something should be moved to the left?
 Answers: • [

 70. Which of the following is the proofreader's mark to insert a question mark?
 Answers: • the letters "set", circled, followed by a question mark

 71. Which editing mark signifies you are inserting a word?
 Answers: • ^

 72. Pick the word spelled correctly:
 Answers: • acrimonious

 73. Which of the following is the proofreader's mark to insert parentheses?
 Answers: • (|)

 74. Which of the following describes the proofreader's mark to indicate when a proofreader should "let it stand"?
 Answers: • the letters "stet," circled

 75. What does a circle around the letters "SP" mean?
 Answers: • Spell out

 76. What is the CMS (Chicago Manual of Style) minimum margin size?
 Answers: • 1"

 77. Which of the following is the proofreader's mark to indicate align horizontally?
 Answers: • two lines, longer than a dash, horizontal to the text line

 78. What do you do to show a letter should be capitalized?
 Answers: • Underline it three Times

 79. What term is used in a footnote or endnote to provide a reference for a source cited in the immediately preceding note?
 Answers: • Ibid

 80. Which of the following is the proofreader's mark to notate a delete?
 Answers: • a line curved up, from the left to the right, with an upwards loop

 81. Which of the following is the proofreader's mark to insert a semi colon?
 Answers: • ;|

 82. Which of the following is the proofreader's mark to insert a semicolon?
 Answers: • ;|

 83. Which sentence is correct?
 Answers: • He taught writing in school and online and coached the basketball team.

 84. In CMS style, it's generally recommended that a citation appears in ___ places within your paper.
 Answers: • two (the notes and the bibliography)

 85. Which of the following is in past subjunctive?
 Answers: • He wished that he were running outside.

 86. Which of the following describes the proofreader's mark to indicate when a space should be deleted?
 Answers: • two parentheses: placed on the bottom of the text field, both arched away from the space to be removed

 87. True or false? Footnotes must be kept to 1-3 sentences.
 Answers: • False

 88. The Chicago Style is very specific in regards to proofreader's marks. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a space is required?
 Answers: • #

 89. Author-date citations are primarily used in _____ writing.
 Answers: • scientific

 90. Which state is never abbreviated in a dateline or text?
 Answers: • Hawaii

 91. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should remove a blemish or check the image type?
 Answers: • X

 92. Which of the following is NOT a class of pronoun?
 Answers: • Declarative

 93. True or false? It is grammatically incorrect to start a sentence with a conjunction.
 Answers: • False

 94. What is a serial comma?
 Answers: • The comma before the conjunction that joins the last two elements in a series of three or more elements.

 95. Which of the following is NOT a class of pronoun?
 Answers: • Imperative

 96. After initially introducing a citation, you may abbreviate the rest as:
 Answers: • Author last name, title, page reference

 97. Which of the following is the proofreader's mark to indicate when a proofreader should indent one em from left or right?
 Answers: • a square

 98. Under CMS guidelines, you should spell out numbers from one to _____.
 Answers: • one hundred

 99. Which of the following is in proper author-date format?
 Answers: • (Miller 1988)

 100. True or false? Using documentary note citations, you should use parentheses to put citations directly in text.
 Answers: • False

No comments:

Post a Comment