Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Google AdSense Test Answers

Here you will get new test answers of Upwork Google AdSense Test - updated on October 2015:


1. What is an example of how a blog is used to abuse Google AdSense?
 Answers: • A blog containing no actual content, but contains large amounts of high-paying keywords

 2. Which of these is not a Google Adsense ad format?
 Answers: • Open GL

 3. When a company competing with another company clicks their competitor's ads to drive up their competitor's costs, what is happening?
 Answers: • Invalid clicks

 4. Which best describes the purpose of Adsense?
 Answers: • Maximize profit of online content

 5. When a regular search is performed, how much does AdSense pay a publisher?
 Answers: • None, AdSense only pays for advertisements that are clicked

 6. You can set up your time zone reporting preferences using which of these?
 Answers: • Account information section of your Account settings page

 7. Ad CTR is best described as?
 Answers: • Clicks / Ad impressions

 8. Which of these is not a Google Adsense product?
 Answers: • Computing

 9. What type of targeting do content-based advertisements focus on?
 Answers: • Context or interest based

 10. How are ad spaces made available?
 Answers: • pasting ad code on your site


 11. What is an example of encoding that safely targets children in advertising?
 Answers: • google_tag_for_child_directed_treatment = 1;

 12. CMS stands for?
 Answers: • Content Management System

 13. Which best describes the Mobile Webpage options?
 Answers: • Connect users to the right ads when they want them

 14. The group you wish to reach out to through ads is called?
 Answers: • Target Audience

 15. CTR stands for?
 Answers: • Click through rate

 16. In order to use Google Adsense you must have a combination of which of the following?
 Answers: • A Google Account, Content to Monetize, A Postal Address

 17. CPC stands for?
 Answers: • cost per click

 18. What is Google Interactive Media Ads (IMA) SDK?
 Answers: • It is a method to advertise in media content such as videos and games

 19. What is interest-based advertising?
 Answers: • Advertising focusing on user demographics, interests, and previous interactions

 20. CSE stands for?
 Answers: • Custom search engine

 21. Which of these has been added for advanced control over ad format features?
 Answers: • All of these

 22. When a website has ad content being clicked by automated programs, what is the technique considered?
 Answers: • Click fraud

 23. Which of these is NOT an ad status?
 Answers: • Ghosting

 24. What is the syntax for asynchronous
 Answers: • async

 25. What is the function of expandable ads?
 Answers: • Expand beyond the original size of an ad unit

 26. Where would you place the best performing ad to increase your revenue?
 Answers: • As the first ad on the page

 27. Where are payments and pin numbers sent?
 Answers: • Your mailing address

 28. A/B testing is best described as?
 Answers: • Testing situation A versus situation B

 29. Link units display which of these?
 Answers: • a list of topics relevant to your page content.

 30. What is wide skyscraper format?
 Answers: • Vertical ads, usually 160x600 in dimension

 31. Are ads allowed on error pages?
 Answers: • No

 32. What is contextual targeting?
 Answers: • The use of page content to match appropriate ads to each web page

 33. If you wish to manually add the encoding for Google Adsense, where should it be pasted for it to operate correctly?
 Answers: • Within the <BODY></BODY> tag

 34. How many AdSense for content units are allowed per page?
 Answers: • Three

 35. Attend this online training program to learn about Adsense:
 Answers: • Adsense Academy

 36. Above the fold refers to what?
 Answers: • Part of the page seen withouth scrolling down

 37. Adsense allows users to do all but the following?
 Answers: • Spam other websites

 38. If you are changing the destination URL, what are you changing?
 Answers: • The address of the landing page

 39. Which best describes the billing process for sold ads?
 Answers: • Networks and Advertiser billing is handled by Adsense

 40. What are link units used for?
 Answers: • They are adaptive links that change according to the interests of your readers

 41. What type of feeds will AdSense run on?
 Answers: • RSS and Atom

 42. What is a payment threshold?
 Answers: • The minimum amount that you can earn before being paid

 43. What is a linear video ad?
 Answers: • Ads that appear between, before, and after video content is played

 44. What controversial tracking method does AdSense use to be more effective?
 Answers: • Cookies

 45. Which title describes those who can see a list of users having access to an account?
 Answers: • Administrators

 46. Custom channels are best described as?
 Answers: • Ad unit performance trackers

 47. Which of these is the most useful means of anaylizing Adsense data?
 Answers: • Graphical Reporting

 48. What is the standard size for a banner ad used in AdSense?
 Answers: • 468x60

 49. What does Adsense for search provide for a website owner?
 Answers: • Google Custom Search boxes

 50. Earnings thresholds depend on which of the following?
 Answers: • Reporting Currency

 51. What is the formula for ad clickthrough rates displayed in performance reports?
 Answers: • Clicks / ad impressions

 52. Which of these is not a provided Ad style?
 Answers: • High contrast Sienna

 53. Adsense Direct allows users to do which of the following?
 Answers: • Sell ad inventory

 54. What is placement targeting?
 Answers: • Advertisements chosen by advertisers to be displayed on a website

 55. What is leaderboard format?
 Answers: • A horizontal ad, usually placed at the top and typically 728x90 in dimension

 56. Which formula describes Coverage?
 Answers: • (Ad requests that returned ads / total ad requests) * 100

 57. What are Quick reports?
 Answers: • Commonly used reports, or customized reports

 58. Which of these units are able to be used in experiments?
 Answers: • Active ad units

 59. Where must the DIV tag be placed to inform the browser of the first ad in the source code?
 Answers: • Below the BODY tag

 60. What does % Recent Ad Impressions mean?
 Answers: • Percentage of total ad impressions recently generated in a particular category

 61. Where do you find and change your payment options?
 Answers: • In the account settings page

 62. If you wish to change the status of an ad group, what are the options in the Change status drop-down menu?
 Answers: • Enable, Pause, Delete

 63. Publishers receive a higher percentage for which Adsense product?
 Answers: • Adsense for content

 64. Which of these is not a pre-requisite of Adsense?
 Answers: • Owning many websites

 65. What is the standard publisher revenue share on AdSense for Content?
 Answers: • 68%

 66. How do you change your ad text?
 Answers: • Campaigns > Ads > Pencil icon

 67. A Backup ad can be created by using all but which of these?
 Answers: • Email address

 68. What must you have before you can directly integrate AdSense into your video player?
 Answers: • The video player's source code

 69. If your inventory needed to be managed, what tab would you use?
 Answers: • My ads

 70. What kind of code does AdSense use to match advertisements with content on mobile sites?
 Answers: • Objective-C and Java

 71. Which of these best describes an ad placement?
 Answers: • A group of ad units on which an advertiser can choose to place their ads

 72. How many ads are allowed to be placed on websites with dynamic content as the focus?
 Answers: • Ads are not allowed on sites with dynamic content as the primary focus

 73. Where do crawler errors appear in the menu?
 Answers: • Gear icon > Status

 74. What is A/B testing when it comes to optimizing ads?
 Answers: • Contrasting different ad designs

 75. Where would you find information about your account performance?
 Answers: • The Home tab

 76. Your Report Manager will save up to how many reports?
 Answers: • 20

 77. What are ad dimensions used for?
 Answers: • Sorting performance data

 78. In order to use Adsense for mobile you must have all but the following?
 Answers: • A non mobile compliant webpage

 79. What must be inserted into an RSS feed for Google to produce advertising content?
 Answers: • Images

No comments:

Post a Comment