Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

MailChimp Test Answers

1. Which regulation was created to protect email recipients from SPAM?
 Answers: • CAN-SPAM Act

 2. Which of these is not a PAID service of MailChimp?
 Answers: • Annual Subscription

 3. Which merge tag adds the email subject line in the body wherever the tag is placed?
 Answers: • *|MC:SUBJECT|*

 4. System tags MailChimp provides or tags that are automatically created when you add fields to your list are called:
 Answers: • Merge tags

 5. Which of the following are included in MailChimps Analytics360?
 Answers: • ROI for your campaign

 6. Which common mistakes do you want to avoid when creating your newsletter?
 Answers: • All of the above

 7. What is Hairball?
 Answers: • A desktop app that allows you to segment your MailChimp lists as much as you’d like, and store those segments on your own computer.

 8. True or False? Uploading an image is only available to users with Author level or higher permissions.
 Answers: • True

 9. When formatting custom list information, which tag will properly display first names, "JOHN" and "sAlly" as "John" and "Sally", when you send an email?
 Answers: • *|TITLE:FNAME|*

 10. Which of the following is a soft bounce?
 Answers: • The failed delivery of an email due to a temporary issue, like a full mailbox or an unavailable server


 11. Which of these are accepted list types?
 Answers: • People who sign up with you for email

 12. True or False? You must manually remove unsubscribes from your contact list.
 Answers: • False

 13. Which type of automatic email campaign will only send when subscribers meet specific conditions?
 Answers: • Autoresponder

 14. A/B Split Campaigns are
 Answers: • Campaigns used to track two different emails sent to different users and to compare those emails to determine which will be more successful

 15. Which of these is not a MailChimp template?
 Answers: • AutoImporter

 16. Which of these are a type of MailChimp template?
 Answers: • All are template types

 17. You would use Email Beamer to:
 Answers: • Send an email from Gmail, Outlook, Apple Mail, or mobile device, and have MailChimp automatically forward it as an email campaign to your list.

 18. Which of these emails will allow MailChimp to track an open?
 Answers: • An HTML email where the recipient turns on "View Images"

 19. What is one issue with Open Email Tracking?
 Answers: • Many email services block images from automatically opening and the MailChimp graphic must be displayed in order for it to count as "opened".

 20. Chimp Chatter is a usful tool because
 Answers: • it tells you what individual users are doing (subscribing, unsubscribing, updating preferences)

 21. The overview of your account displayed as status updates right in your account Dashboard is called:
 Answers: • Chimp Chatter

 22. Which of the following are NOT a MailChimp A/B Split Testing option?
 Answers: • Call to action button color

 23. What is MailChimp's plugin to track individual visitors to your commerce website from your MailChimp campaigns, capture order information, and pass it all it back to MailChimp?
 Answers: • Ecommerce360

 24. What are the only two contact list file types MailChimp can upload?
 Answers: • .csv and .txt

 25. What is Chimp Chatter?
 Answers: • Feed of Subscriber Updates

 26. Which of the following options are available when selecting an email template?
 Answers: • Drag & Drop Editor

 27. True or False? MailChimp blocks all affiliate links.
 Answers: • False

 28. Which of these are absolutely required in each email sent with MailChimp?
 Answers: • An unsubscribe link

 29. Which of these are NOT types of campaigns you can create from the default "Create Campaign" button?
 Answers: • CSS Formatted Campaign

 30. Step 1 of creating an email marketing plan is ______?
 Answers: • Define Your Readers

 31. The little blurb in your email campaigns (usually in the footer) that helps your recipients remember how you got their email address is called:
 Answers: • A permission reminder

 32. Until recipients give your email permission to load images, they will only see the_______ that you create for your image.
 Answers: • Alt-text

 33. Which of the following are part of MailChimps API integrations directory?
 Answers: • HootSuite Integration

 34. True or False? You can embed video into your email.
 Answers: • True

 35. True or false? Inactive members are automatically removed from your contact list.
 Answers: • False

 36. If a contact has either unsubscribed and resubscribed, or soft bounced in the past, what rating will they most likely have?
 Answers: • One star

 37. What is the user interface for MailChimp editor
 Answers: • Drag and Drop

 38. Which of the following are email messages returned to the sender because the recipient's address is no longer valid?
 Answers: • Hard Bounce

 39. What security precautions can you take to protect your email marketing campaign?
 Answers: • Run anti-virus and malware scans daily

 40. If you want to alert your blog followers to new posts, which campaign would be the best option?
 Answers: • An RSS-driven campaign

 41. What is an Autoresponder?
 Answers: • a MailChimp campaign type

 42. How would an email campaign use MailChimp's A/B split testing tool?
 Answers: • Send two different test emails to a small portion of recipients for testing

 43. If you want to personalize each email with the first name of the recipient, what merge tag do you use?
 Answers: • *|FNAME|*

 44. What is a double opt-in?
 Answers: • A method requiring subscribers to confirm their email address

 45. True or False? MailChimp can translate your opt-in/opt-out process into multiple different languages for you.
 Answers: • True

 46. One suggested way you can solve deliverability problems is by:
 Answers: • Setting up stricter opt-in measures

 47. Which link protocol does MailChimp NOT support?
 Answers: • FTP

 48. To create tailored follow-up or welcome emails, send automatic birthday emails, and foster subscriber engagement in your MailChimp lists, you would set up a(n):
 Answers: • Autoresponder

 49. What is the difference between a template and a campaign?
 Answers: • Template is the layout, campaign is the content

 50. Directly sending or uploading a file created from another program is not possible when creating a campaign with MailChimp. You would first need to convert a file into:
 Answers: • Clean HTML

 51. Which of the following is a hard bounce?
 Answers: • The failed delivery of an email due to a permanent reason like a non-existent, invalid, or blocked email address

 52. Which of the following allow importing of subscribers into your list?
 Answers: • (All of these choices)

 53. Which of these platforms support MailChimp integration?
 Answers: • All of these

 54. Forever Free Pricing allows you to send ________ emails per month
 Answers: • 12000

 55. What would you use "Aviary" to do?
 Answers: • Edit images

 56. What would be wrong when importing this group name from an Excel document: "Smarterer Employees, List 1"
 Answers: • The comma hasn't been escaped with a "\"

 57. If you'd like to copy content from websites, email programs, and sources other than a word processor when creating campaign content, which option should you use in the content editor toolbar?
 Answers: • The plain-text paste tool

 58. When building a campaign layout, what content block is available when customizing your layout?
 Answers: • Image

 59. As an online seller, what does The Top Fives customer list show on your MailChimp dashboard?
 Answers: • Customers Sorted By Revenue

 60. True or False? If you've entered campaign-specific content in the Campaign Builder, and then make a change to a template in the Templates section, MailChimp won't change your draft campaign.
 Answers: • True

 61. Which of the following is one of the six primary forms of authentication?
 Answers: • Sender Policy Framework (SPF)

 62. What are the two main tabs on the Reports dashboard?
 Answers: • Overview and Revenue

 63. A BARF report is
 Answers: • a report that displays statistics on every campaign you have ever sent

 64. If you want to share an email report with someone without including any MailChimp branding, which report would you use?
 Answers: • VIP Report

 65. True or False? The Clear Styles tool doesn't work for content pasted in from Microsoft Word.
 Answers: • True

 66. When editing your content, which keyboard shortcut pushes to MailChimp Mobile?
 Answers: • CTRL + 3

 67. What does the term "Bulking" mean?
 Answers: • When an email is routed to the spam folder instead of the inbox

 68. All of the following are notification options when creating a new list EXCEPT
 Answers: • Weekly Summaries

 69. True or False? Once an autoresponder is set up, you can change the contact list it sends to whenever you want.
 Answers: • False

 70. What do redirects mean for tracking email?
 Answers: • The URL of your inserted link is altered to avoid phishing filters

No comments:

Post a Comment