Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Upwork Adobe Photoshop CS3 Test

New Test answers of Upwork's Adobe Photoshop CS3 Test updated on Oct - 2015:


1. Which type of images are resolution-dependent?
 Answers: • Bitmap images

 2. Which among the following Modes does not support layers?
 Answers: • All of the above

 3. Refer to the given image.

 Which icon indicates Type 1 kind of fonts?
 Answers: • B

 4. A Motion Picture film has a frame rate of how many fps?
 Answers: • 23.976

 5. Refer to the given image.

 Which of the following Lock options in the Layers palette prevents modification of the layer's pixels using the painting tools?
 Answers: • B

 6. Which option will you choose to Refresh a Histogram?
 Answers: • All of the above

 7. Which keyboard shortcut (Mac OS) will you choose for Auto Leading?
 Answers: • Cmd+Opt+Shift+A

 8. Which among the following Slices cannot be divided?
 Answers: • Layer-based slices


 9. Layer styles cannot be applied to which of the following options?
 Answers: • All of the above

 10. State whether True or False:

 Photoshop supports a maximum pixel dimension of 300,000 by 300,000 pixels per image
 Answers: • True

 11. Auto Blend Layers is available for which of the following modes?
 Answers: • Both a and b

 12. Which View will you choose to display a Histogram with no controls or statistics?
 Answers: • Compact View

 13. Which of the following Layer properties can be animated?
 Answers: • All of the above

 14. Which among the following is not a right option for selecting a web-safe color from the Color Palette?
 Answers: • Choose Current Color from the Color Palette Menu

 15. Which of the following is not true about the Options Bar?
 Answers: • The Options Bar is not context sensitive

 16. Refer to the given image.

 What is the colored box in the Navigator Palette known as?
 Answers: • Proxy area

 17. Which option will you choose to convert Document Colors into another profile?
 Answers: • Choose Edit > Convert to profile

 18. Refer to the given image.

 What happens when Use Legacy is selected as shown in the given picture?
 Answers: • When it is selected, Brightness/Contrast simply shifts all pixel values higher or lower when adjusting brightness

 19. Which type of information is not displayed by the Info Palette?
 Answers: • It does not display the opacity of the current layer

 20. Which of the following is not true about a Droplet?
 Answers: • None of the above

 21. Which Command lets you free memory, used by the Undo command, the History Palette, or the Clipboard?
 Answers: • Purge

 22. Which of the following file formats supports embedded color profiles?
 Answers: • All of the above

 23. State whether True or False:

 A working space is an intermediate color space used to define and edit color in Adobe applications
 Answers: • True

 24. Which of the following is not a Color Adjustment command?
 Answers: • Adjustment command

 25. State whether True or False:

 Changing units on the Info Palette automatically changes the units on Rulers.
 Answers: • True

 26. Which file format saves a document of any size as well as preserves all the Photoshop features?
 Answers: • All of the above

 27. Which of the following is not true about Filters?
 Answers: • None of the above

 28. State whether True or False:

 Hanging Punctuation controls the alignment of the punctuation marks for a specific paragraph.
 Answers: • True

 29. State whether True or False:

 Video layers do not work in the Frame mode.
 Answers: • True

 30. Refer to the given image.

 In which format will you save your document to preserve the Perspective Plane Information in an image while working with the vanishing point, as shown in the given picture?
 Answers: • JPEG

 31. State whether True or False:

 By default, Masks applied to Smart objects are linked to Smart object layers.
 Answers: • False

 32. Which option will you select to remove an effect from a style?
 Answers: • In the Layers Palette, drag the Effects Bar to the Delete icon

 33. Which Animation mode shows the frame duration and keyframed layer properties of the videos and animations in a Timeline?
 Answers: • Timeline

No comments:

Post a Comment