Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Software Testing Test Answer - Part 2

Here you will find all upwork Software testing test answers, please press CTRL + F to find your desired answer of the test questions.

1. Which of the following statements is incorrect in relation to Code coverage?
Answers: • It is a form of Black-box testing

2. Usability testing indicates that the design and system should be modified if:
Answers: • all of the above

3. Which of the following statements about Equivalence partitioning is correct?
Answers: • A software testing technique that divides the input data of a software unit into partitions of data from which test cases can be derived

4. What is Boundary value testing?
Answers: • Both a and b

5. Which of the following types of errors are uncovered in White-box testing?
Answers: • Behavioral errors

6. What is the name of the testing method in which (for each pair of input parameters) all the possible discrete combinations of parameters are passed on?
Answers: • Pairwise testing

7. Which of the following are the objectives of using a "test harness"?
Answers: • Creating reusable test logic to reduce maintenance and improve test coverage

8. In Bottom-up integration testing,
Answers: • No stubs need to be written

9. Which of the following statements is incorrect in relation to Test Automation?
Answers: • Test Automation is the set of procedures used by organizations to ensure that a software product will meet its quality goals at the best value to the customer.

10. Performance testing is used for real-time systems only.
Answers: • True


11. ___________ testing is used to evaluate and understand the application's reliability, scalability and interoperability when more users are added or the volume of data is increased.
Answers: • Performance

12. From the options given below which of the dynamic program analysis technique is aimed at improving application performance?
Answers: • Profiling

13. Which of the following tools supports traceability, recording of incidents, and scheduling of tests?
Answers: • Test management tool

14. Which of the following is not a Static testing methodology?
Answers: • System tests

15. Choose the correct description of a Stub in software testing:
Answers: • A Stub is a dummy procedure, module or unit that stands in for an unfinished portion of a system

16. Which of the following resources are tested by most of the Stress testing tools?
Answers: • Internal memory

17. The process of using a test case to test a specific unit of code, function, or capability is called:
Answers: • Test Script

18. Which of the following models of software development incorporates testing into the whole software development life cycle?
Answers: • V-Model

19. What is the normal order of activities in which software testing is carried out?
Answers: • Unit, Integration, System, Validation

20. The determination of adherence or non adherence to a compliance is carried out during:
Answers: • Inspection

21. What do you understand by the term "Monkey test"?
Answers: • It is random testing performed by automated testing tools

22. Which of the following is not included in Non-functional testing?
Answers: • Unit testing

23. The cursory examination of all the basic components of a software system to ensure that they work is called:
Answers: • Smoke testing

24. When a defect is detected and fixed, the software should be retested to confirm that the original defect has been successfully removed. This is called:
Answers: • Confirmation testing

25. Identify the defect which can be detected by Equivalence Partitioning Technique:
Answers: • Improper handling of input classes

26. Which of the following is not a part of System testing?
Answers: • Top-down integration testing

27. Which of the following Security testing concepts deals with the process of determining whether a requester is allowed to receive a service or perform an operation?
Answers: • Authorization

28. Which of the following statements is incorrect in relation to Smoke testing and Sanity testing?
Answers: • A Smoke test adopts a shallow and wide approach whereas a Sanity test is a narrow regression test that focuses on one, or a few areas of functionality. Sanity testing is usually narrow and deep

29. From the following options, choose the best example which represents a reliability failure for an application:
Answers: • Random application termination

30. In which of the following testing methodologies does the automatic generation of efficient test procedures/vectors use models of system requirements and specified functionality?
Answers: • Model testing

31. Which of the following is true regarding Static Analysis tools?
Answers: • They help you find defects rather than failures

32. The review of a technical document such as requirements specs or a test plan, with the purpose of looking for problems and seeing what is missing, without fixing anything is called:
Answers: • Inspection

33. Which of the following options correctly defines the term "test harness"?
Answers: • It is a collection of software and test data configured to test a program unit by running it under varying conditions and monitoring its behavior and outputs

34. Which one of the following is a major benefit of verification early in the software development life cycle?
Answers: • It reduces defect multiplication

35. Identification of set-use pairs is accomplished during which of the following static analysis activities?
Answers: • Data flow analysis

36. What would be the appropriate result of a Stress test at its peak?
Answers: • A gradual performance slow-down leading to a catastrophic system halt

37. In which type of testing is random data generated for input into the software?
Answers: • Fuzz testing

38. Which of the following is incorrect for Black-box testing?
Answers: • It uses an internal perspective of the system to design test cases based on internal structure.

39. Which of the following statements is not true regarding capture/replay tools?
Answers: • They are used to capture and playback user requirements

40. The main focus of Black-box testing is:
Answers: • to test the functionality of the system as a whole

41. Which of the following is written by a programmer and is meant to call the function to be tested by passing test data to it?
Answers: • Driver

42. Which of the following types of testing emulates the real world use of a system and verifies that the product fulfills the intended requirements?
Answers: • User acceptance testing

43. What is the difference between Regression testing and Retesting?
Answers: • Retesting ensures that the original fault has been corrected while Regression testing checks for other unexpected side-effects

44. Which of the following testing occurs outside the development environment?
Answers: • Installation testing

45. The testing phase in which individual software modules are combined and tested as a group is called:
Answers: • Integration testing

46. Which of the following statements holds true for Verification and Validation?
Answers: • Validation is used to check if we are doing the right thing and Verification is used to check whether we have developed the software as per the client's requirements or not.

47. The testing performed by external organizations or standards bodies to give greater guarantees of compliance is called:
Answers: • Conformance testing

48. Which of the following are benefits of automated testing?
Answers: • reusability

49. Beta testing is performed by:
Answers: • External users

50. Selecting the test inputs that are likely to reveal a failure associated with a particular defect is an example of the use of:
Answers: • Activity analysis

51. Which of the following test activities provides the maximum potential cost savings from the use of Computer-Aided Software Testing (CAST)?
Answers: • Test execution

52. Which of the following strategies are used for Integration testing?
Answers: • Any of the above strategies can be used

53. Which of the following is true about Sanity Testing?
Answers: • All of the above are true

54. Which of the following is false about software testing?
Answers: • Top-down integration testing has as its major advantage that low level modules never need testing

55. Which of the following is not a type of Incremental testing approach?
Answers: • Big-bang

56. What is the main reason for testing a software immediately before releasing it?
Answers: • To decide when the software is of sufficient quality to release

57. Which of the following types of testing is likely to benefit the most from the use of test tools that provide the test capture and replay facilities?
Answers: • Regression testing

Software Testing Test Answer - Part 1

No comments:

Post a Comment