Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Upwork Adobe Photoshop 6.0 Test Answers - new

In this post you will find 110 test answers of Upwork Adobe Photoshop 6.0 test, please press CTRL + F to find your desired answers of the test. And if you want here is a video clips for the Upwork Adobe Photoshop 6.0 test exam. Click Here to have it.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

1. To use the Apply Image command, the destination and source images:
 Answers: • Must have the same pixel dimension.
 • Must be open.

 2. What does the encircled area in the image represent?
 Answers: • Add layer style to current layer.

 3. The rubber stamp tool can be used to clone an area containing pixels from all the visible layers and layer sets. State (True/False)
 Answers: • True.

 4. What is the role of "Edit" in the gradient tool options?
 Answers: • It is used for editing the colors for gradation.

 5. Which tool among the following allows you to create "Arrow heads"?
 Answers: • Line tool.

 6. What will be the most suitable option if you have to replace parrot green with red color in the image. The layers in the image are merged.
 Answers: • Use magic wand, select green color and fill red.

 7. What does "Opacity option" in Eraser tool let you do?
 Answers: • None of the above.

 8. Which of the below tools is shown in the picture?
 Answers: • Convert path point tool.

 9. The maximum file size and pixel dimension which Photoshop supports is:
 Answers: • File size of 2 GB and maximum pixel dimensions of 300,000 by 300,000 pixels per image

 10. What happens when you create a "Note"?
 Answers: • A resizable window appears for entering text.


 11. Which "Tool" is shown in the image?
 Answers: • Lasso Tool.

 12. The Snapshot command lets you make a temporary copy of any state of the image. State(True/False)
 Answers: • True.

 13. What does the "Stop command" let you do in the Actions palette?
 Answers: • It lets you add stops in your action that let you perform a task that cannot be recorded.

 14. For type layers, preserve Transparency in the layer's palette is switched on by default and cannot be turned off. State (True/False)
 Answers: • False.

 15. What information does the "Info palette" of the Measure tool contain?
 Answers: • All of the above.

 16. What does "Flatten Image" let you do?
 Answers: • It allows you to combine all layers into a background layer.

 17. What does the option "Auto Erase" for the pencil tool let you do?
 Answers: • Lets you paint the background color over areas containing the foreground color.

 18. A modal control pauses an action so that you can specify values in a dialog box or use a modal tool. What is the result if you do not set a modal control?
 Answers: • Both a and b.

 19. Corrections made to an image, which uses RGB color spaces, are preserved regardless of the monitor, computer, or output device used. State whether the statement is true or false
 Answers: • True.

 20. What does the encirled area represent?
 Answers: • Load channel as selection.

 21. Which of the below is the advantage of working in RGB mode?
 Answers: • Both a and b.

 22. "Feathering" blurs edges by building a transition boundary between the selection and its surrounding pixels. State(True/False)
 Answers: • True.

 23. Which below tool is shown in the picture?
 Answers: • Polygonal lasso tool.

 24. Which Tool or Effect has led to the effect in the image?
 Answers: • Gradient tool.

 25. What does the term "Resampling" refer to?
 Answers: • Changing the pixel dimensions of an image.

 26. You can apply transformations to the background as a layer. You cannot however, transform selections on the background. State(True/False)
 Answers: • False.

 27. For the "Magnetic lasso tool", a higher value detects lower-contrast edges; a lower value detects only edges that contrast sharply with their surroundings. State(True/False)
 Answers: • False.

 28. What does the encirled area represent?
 Answers: • Save selection.

 29. Changing pixel dimensions...
 Answers: • All of the above.

 30. Which of the below defines the purpose of creating a Slice from an image?
 Answers: • A slice of an image is created to selectively optimize an image for Web viewing.

 31. In the brush option palette, what is the role of "Hardness"?
 Answers: • It controls the size of the hard center of the brush.

 32. Locked layers can be moved to a different location within the Layers palette, but they can't be deleted. State(True/False)
 Answers: • True.

 33. The Image Size command lets you adjust the pixel dimensions, print dimensions, and resolution of an image.State(True/False)
 Answers: • True

 34. What does a "Magic wand tool" let you do?
 Answers: • It selects a consistently colored area.

 35. To subtract more of a selection, to an existing pixel selection, which of the below is used?
 Answers: • Hold down Alt and drag to add another selection.

 36. What is the role of the "Crop tool"?
 Answers: • None of the above options.

 37. Channels cannot be rearranged or duplicated within or between images. State(True/False)
 Answers: • False.

 38. Which tool is activated by default, when a color adjustment dialog box is opened?
 Answers: • The eyedropper tool.

 39. What happens if you double-click the slice with the slice select tool?
 Answers: • It display the Slice Options dialog box.

 40. Which of the below operations is to be performed to reverse all changes made to the image since it was last saved?
 Answers: • Choose File > Revert.

 41. The "Magnetic lasso" only detects edges within the specified distance from the pointer. State(True/False)
 Answers: • True.

 42. Playing actions that insert complex paths may require significant amounts of computer memory. State(True/False)
 Answers: • True.

 43. Which step has to be performed first to give "Stroke to text"?
 Answers: • None of the above.

 44. Why is "Type" given in gradient tool option?
 Answers: • For specifying the effects to the gradient.

 45. Which of the below steps has to be performed to delete all annotations of the same type?
 Answers: • Right-click an annotation icon to display the context menu and choose Delete All Notes or Delete All Audio Annotations.

 46. Which of the below is not the function of "Alt Tag" in the Slice options window?
 Answers: • It lets you specify an Alt tag for a selected slice or slices.

 47. Which one of the below is the first step to publish the images online, through Adobe Photoshop.
 Answers: • Choose File > Automate > Web Photo Gallery.

 48. Which of the below is the only way to affect multiple layers at once?
 Answers: • Adjustment layers.

 49. If corrections are made to an "Adjustment layer", changes reside not only in the adjustment layer but also alter pixels in the image. State (True/False)
 Answers: • False.

 50. In CMYK mode, "K" stands for:
 Answers: • Black.

 51. What does the "Image Size" command let you do?
 Answers: • All of the above.

 52. What is the role of the "History palette" in Photoshop?
 Answers: • To revert to a previous state of an image.

 53. You cannot insert a path when recording an action or after it has been recorded. State(True/False)
 Answers: • False.

 54. Which of the below is not the function of the "Convert direction point tool"?
 Answers: • Lets you convert a smooth curve to a sharp curve.

 55. To apply a "Blur filter" to the edges of a layer, it is necessary to deselect the preserve Transparency option in the Layers palette. State (True/False)
 Answers: • True.

 56. The "Lasso and Polygon lasso tools" let you draw both straight-edged and freehand segments of a selection border. State(True/False)
 Answers: • True.

 57. How many sets of color values for the pixels under the pointer are displayed when you work with a color adjustment dialog box?
 Answers: • Six.

 58. "Merge visible" compresses all unhidden layers into a single layer. State (True/False)
 Answers: • True.

 59. How many speeds does the Playback Options command give you, so that you can watch each command as it is carried out?
 Answers: • Four speeds at which to play actions.

 60. It is possible to drag italicized commands from the History palette to the Actions palette. State(True/False)
 Answers: • False.

 61. What does "Rubber stamp tool" let you do?
 Answers: • It is used for cloning.

 62. With the "Magnetic lasso tool", the border snaps to the edges of defined areas in the image. State(True/False)
 Answers: • True.

 63. Why is the "Stroke command" used?
 Answers: • To paint a colored border around a selection or layer.

 64. What does the option "Message Text" in the Slice option window let you do?
 Answers: • It lets you change the default message in the browser's status area for a selected slice or slices.

 65. What is the role of "The Eye dropper tool"?
 Answers: • It is used to sample colours in an image.

 66. What does "Image's color mode" contain?
 Answers: • The number of color channels created.

 67. What does "Once" in the Sampling option in the background eraser tool mean?
 Answers: • To erase only areas containing the color that you first click.

 68. Which of the below file formats can be used when you choose to optimize images?
 Answers: • All of the above.

 69. What is the role of "Dodge tool"?
 Answers: • It is used to lighten areas in an image.

 70. Which Mode of the Air Brush tool has created the black effect shown in the image?
 Answers: • Dissolve mode.

 71. Which of the below steps has to be performed to open a note or play an audio annotation?
 Answers: • Double-click the icon.

 72. In the actions palette a modal control pauses an action so that you can specify values in a dialog box or use a modal tool. State (True/False)
 Answers: • True.

 73. Which tool has led to the effect within the encircled area in the image?
 Answers: • Dodge tool.

 74. The "Info palette" only displays information about the color values beneath the pointer. State(True/False)
 Answers: • False.

 75. You can add notes and audio annotations anywhere on a Photoshop image canvas. State(True/False)
 Answers: • True.

 76. What does "Accelerated" in the Playback options let you do ?
 Answers: • To play the action at normal speed (the default).

 77. When adjusting out of gamut colors or making color corrections in RGB mode, CMYK colors can be previewed in an RGB image. State(True/False)
 Answers: • True.

 78. The effect in the encircled area is the result of which Tool or Filter?
 Answers: • Texture Filter.

 79. To add more of a selection, to an existing pixel selection, which of the below is used?
 Answers: • Hold down Shift and drag to add another selection.

 80. The "Line tool" is used to create curved lines. State(True/False)
 Answers: • False.

 81. Assigning a URL to a slice makes the entire slice area a hotspot, when a user clicks in the hotspot, the Web browser links to the specified URL and target frame. State(True/False)
 Answers: • True.

 82. What does the "history brush tool" let you do?
 Answers: • Lets you paint a copy of one state or snapshot of an image into the current image window.

 83. Which of the below will be most suitable for resizing and resampling images for printed or online display.
 Answers: • None of the above.

 84. The "Magnetic lasso tool" is especially useful for quickly selecting objects with complex edges set against high-contrast backgrounds. State(True/False)
 Answers: • True.

 85. What does "RGB color mode" stand for?
 Answers: • Red Green Blue.

 86. For "Creating Type" you need to add a new layer in the layer palette. State(True/False)
 Answers: • False.

 87. "Merge Down" merges selected layer with the layer below it. State (True/False)
 Answers: • True.

 88. Snapshots are not saved with the image. Closing an image deletes its snapshots. State(True/False)
 Answers: • True.

 89. In which mode, can modal control be set?
 Answers: • In the list mode.

 90. What is the role of "Info palette" and "Color palette"?
 Answers: • Both a and c.

 91. The magic wand, smudge, or pattern stamp tools can be used for applying color sampled from pixels on the all visible layers. State(True/False)
 Answers: • True.

 92. The "Blur More" filter produces an effect three or four times stronger than that of the Blur filter. State(True/False)
 Answers: • True.

 93. What does "Smudge tool" let you do?
 Answers: • It spreads color pixels across an area of an image.

 94. Which Tool or Option gave the encircled area an orange color?
 Answers: • Layer properties.

 95. The "Preset Manager" allows you to easily reuse or share preset sets. State (True/False)
 Answers: • True.

 96. What does the Anti alias PostScript option let you do, when you open a PDF or an EPS file?
 Answers: • It removes jagged edges from a pasted or placed selection.

 97. How many colors are used when an image is given a "Grayscale mode"?
 Answers: • Upto 256 shades of gray.

 98. Choosing the "No Image type"(in the Slice options window) for a slice lets you enter text that will appear in the slice area of the resulting Web page. State(True/False)
 Answers: • True.

 99. What does duplicating an action or command do?
 Answers: • It lets you make changes to it without losing the original version.

 100. The "Render filter" creates 3D shapes, cloud patterns, refraction patterns, and simulated light reflections in an image. State(True/False)
 Answers: • True

 101. We cannot change the opacity of an image that has only a background, or a locked layer. State(True/False)
 Answers: • True

 102. You use the Edit -> Define Pattern command to create new patterns based on a selection. Which of the following statements is true while defining a pattern:
 Answers: • The selected area should be a rectangle.

 103. Adding nontransparent layers to an image increases its file size. State(True/False)
 Answers: • True.

 104. What does "Fade out rate" in the Eraser tool let you do?
 Answers: • Controls the rate at which the eraser stroke fades.

 105. What does "The red box" in the image indicate?
 Answers: • Background color.

 106. The Create Droplets command lets you ....
 Answers: • Create an application which helps in applying an action.

 107. Which of the below is the first step to import annotations?
 Answers: • Choose File > Import > Annotations.

 108. What does the option "discontiguous" in the Background eraser tool mean?
 Answers: • To erase the sampled color wherever it occurs in the layer.

 109. What is "Clone Aligned" option in "Rubber stamp tool" used for?
 Answers: • Applying the entire sampled area once, no matter how many times you stop.

 110. Which of the below are "Primary colors"?
 Answers: • RGB.

No comments:

Post a Comment