Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Upwork AutoCad 2007 Test Answers - Part 2

1. Which of the following is not part of the Information title block?
 Answers: • Size of the drawing

 2. Which of the following tool palettes settings is not saved with your profile?
 Answers: • Both a and b

 3. State whether True or False.

 When geometry acceleration is off, full shadows cannot be displayed.
 Answers: • True

 4. Which of the following objects cannot be extruded?
 Answers: • Planar faces on solids

 5. Which of the following wild card characters you will use to match any single character?
 Answers: • ?

 6. Which option you will select to set the relative path for all hyperlinks in a drawing?
 Answers: • Click File menu > Drawing Properties. On the Statistics tab, enter a relative path in Hyperlink Base

 7. Which of the following settings are saved when you name and save a view?
 Answers: • All of the above

 8. Which command is used on picture A to create a mesh or to acheive the result of picture B?
 Answers: • REVSURF

 9. You can change a markup's status to which of the given options?
 Answers: • All of the above

 10. Which of the following is the default mode state for shadows?
 Answers: • Simple



 11. When can an Xref icon displayed in the lower right corner of the application window as shown in the picture?
 Answers: • When Xrefs are attached to the drawing

 12. Which of the following tab you will choose to prevent signature status from being displayed for valid signatures, as shown in the picture?
 Answers: • C

 13. Which option you will choose to show or hide light glyphs?
 Answers: • Click Tools menu > Palettes > Dashboard

 14. The Drawing Recovery Manager displays a list of which drawing file types after a program or system failure?
 Answers: • All of the above

 15. State whether True or False.

 Tool palette files have an.xtp file extension.
 Answers: • True

 16. What does b stand for in the given example when you turn the automatic save option on as shown in the given picture?
 Answers: • b is the number of open instances of the same drawing in different work sessions

 17. You can not create Standards Checking for which of the given named objects?
 Answers: • None of the above

 18. Which of the following geometric objects can not be broken?
 Answers: • All of the above

 19. Which method will you choose to create 3D solids and surfaces from existing objects?
 Answers: • All of the above

 20. Which keyboard shortcut will you select to cycle through the three isometric planes?
 Answers: • F5

 21. Which option is disabled when a nested reference is selected as shown in the given picture?
 Answers: • D

 22. Which of the given 3D viewing commands cannot be used, while working in paper space?
 Answers: • All of the above

 23. Which of the given changes cannot be undone by Layer Previous?
 Answers: • All of the above

 24. Which of the following properties is not included within the Reference Manager?
 Answers: • Host version

 25. Which keyboard shortcut will you select to toggle polar tracking?
 Answers: • F10

 26. Which among the following system variables controls the user defined area on the status line?
 Answers: • MODEMACRO

 27. What will occur when you close the balloon message without reloading as shown in the picture?
 Answers: • It reloads all changed Xrefs

 28. In which conditions, can you make a layer, the current layer?
 Answers: • When it is the default layer

 29. Which type of grip tool is shown in the given picture?
 Answers: • None of the above

 30. State True or False.

 Mesh components are comprised of vertices, faces, polygons, and edges.
 Answers: • True

 31. State whether True or False.

 You cannot use CONVTOSOLID with polylines that contain vertices with 0 width.
 Answers: • False

 32. State True or False.

 All settings for the sun except geographic location are saved per drawing, not per viewport.
 Answers: • True

 33. Which type of light emits uniform parallel light rays in one direction only in AutoCAD2007?
 Answers: • Distant Lights

 34. State whether True or False.

 Dimensional input is available for ARC, CIRCLE, ELLIPSE, LINE, and PLINE.
 Answers: • True

 35. Which method of Handshaking uses additional wires in the cable between the plotter and computer?
 Answers: • Hardware handshaking

 36. Which AutoSnap tool is not turned on by default?
 Answers: • Aperture box

 37. Which of the following plot style table files have an .stb extensions?
 Answers: • Both a and b

 38. Which of the following types of files can be used as maps?
 Answers: • PNG

 39. Which of the following is not a type of action override?
 Answers: • All of the above

 40. Which type of section object grip does option A display, as shown in the picture?
 Answers: • Base grip

 41. State True or False.

 DWF passwords are not case sensitive but DWG passwords are.
 Answers: • False

 42. Which of the following key is not used by Digital IDs?
 Answers: • Public key

 43. Which option will you select to attach drawing references (Xrefs)?
 Answers: • All of the above

 44. Which referencing method uses the customization group and element ID?
 Answers: • Both a and b

 45. Which of the given options displays the layer properties manager in the given picture?
 Answers: • None of the above

 46. Which type of material is/are available for realistic and realistic metal templates?
 Answers: • All of the above

 47. Which among the following objects can not be used as the cutting plane for slicing a solid?
 Answers: • None of the above

 48. Which field displays pound signs as shown in the given picture?
 Answers: • None of the above

 49. Which among the following is not a state of section objects?
 Answers: • Section Size

 50. Which option is not available in AutoCAD2007 to repair a damaged drawing file?
 Answers: • Check

 51. Autocad does not provide Plotter drivers to which type of files?
 Answers: • None of the above

 52. State whether True or False.

 Profiles do not store template file locations settings.
 Answers: • True

 53. Which option displays my workspace as shown in the given picture?
 Answers: • C

 54. Which option displays the major axis in the given picture?
 Answers: • D

 55. Which of the following is not a type of dimensioning?
 Answers: • Rotational

 56. Which switch suppresses the display of the Sheet Set Manager window on startup?
 Answers: • /set

 57. Which option means that the sheet is in a special state as shown in the given picture?
 Answers: • All of the above

 58. Which type of action can you use in a Dynamic block?
 Answers: • All of the above

 59. Which keyboard shortcut you will select to toggle the command window?
 Answers: • CTRL+9

 60. Which of the following windows cannot be docked, anchored, or floated?
 Answers: • None of the above

 61. You can attach a digital signature to which of the following file types?
 Answers: • All of the above

 62. Which of the given editing commands are not available for OLE objects?
 Answers: • All of the above

 63. Which option in the given picture displays parallel projection?
 Answers: • A

 64. Which option you will choose to create solid filled areas?
 Answers: • Hatches with a solid hatch pattern

 65. State whether True or False.

 The path has to be a line, arc, elliptical arc, circle, polyline, 3D polyline, or spline, to be linked to a target or a camera.
 Answers: • True

 66. Which of the following options can not be offset?
 Answers: • None of the above

 67. State whether True or False.

 Break, chamfer, fillet, lengthen and offset editing commands can be used on Multilines.
 Answers: • True

 68. State whether True or False.

 The attribute extraction wizard creates a file with a.blk file extension.
 Answers: • True

 69. Which of the following layer properties is not checked by the layer plug-in?
 Answers: • Freeze/Thaw

 70. What is not true about ray traced shadows?
 Answers: • Ray traced shadows are calculated with a map

 71. When you use grips to edit an object, what type of information does the dimensional input tooltip display?
 Answers: • All of the above

 72. Which of the following Online content types include blocks for architectural, mechanical and GIS applications in the DesignCenter online folders?
 Answers: • All of the above

 73. Which of the following default filters in the Layer Properties Manager displays all the layers on which objects in the current drawing are drawn?
 Answers: • Xref

 74. Which part of a dimension displays extension lines as shown in the given picture?
 Answers: • D

 75. Which among the following hyperlinks stores the full path to a file location in your drawings?
 Answers: • Absolute hyperlinks

 76. Which diesel error message means syntax error as shown in the given picture?
 Answers: • A

 77. Which of the following type of objects, is not supported by Associative Dimensions?
 Answers: • All of the above

 78. When is the lock icon displayed in the lower corner of the tool palette?
 Answers: • When a tool palette file is set with a read-only attribute

 79. State whether True or False.

 Layer 0 can be deleted or renamed.
 Answers: • False

 80. When does a temporary history entry state occur?
 Answers: • Both a and b

 81. What can you do with the DesignCenter?
 Answers: • All of the above

 82. Which among the following types of coordinates displays update as you move the cursor?
 Answers: • All of the above

 83. Menu swapping is not supported for which of the following interface elements?
 Answers: • None of the above

 84. Which of the following elements in the Block editor can not be deleted, added, and modified?
 Answers: • None of the above

 85. Which keyboard shortcut you will use to display the Visual Basic Editor?
 Answers: • ALT+F11

 86. Which keyboard shortcut you will use to display the macros dialog box?
 Answers: • ALT+F8

 87. Which option will you choose to open the Autodesk plotter manager?
 Answers: • All of the above

 88. In what type of text can fields not be inserted?
 Answers: • Tolerances

 89. State whether True or False.

 The default value for Maxhatch is 10000.
 Answers: • True

 90. Which option will you select to remove unused block definitions and decrease the drawing size?
 Answers: • Purge

 91. Which type of radial dimension measures the radius of an arc or circle, and displays the dimension text with the letter R in front of it?
 Answers: • Dimradius

 92. Which of the following is not a type of mapping?
 Answers: • Face Mapping

 93. Which dialog box is displayed when you set the STARTUP system variable to 1 (on)?
 Answers: • Create New Drawing dialog box

 94. State True or False.

 As shown in the picture, the symbol for projected tolerance is preceded by a height value, which specifies the minimum projected tolerance zone.
 Answers: • False

 95. State True or False.

 Double click actions cannot be created for OLE and Viewport objects.
 Answers: • False

 96. Which option will you choose to open the markup set manager?
 Answers: • All of the above

 97. What is not true about live sectioning behavior?
 Answers: • Turning off a section object's layer turns off live sectioning

No comments:

Post a Comment