Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Upwork Computer Aptitude Test Answers

Here you will find all the answers of Upwork Computer Aptitude Test Answers of Intelligence and Aptitude category, please press CTRL + F to find your desired answers of the test questions
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. HGFE is related to ZYXW in the same way as PONM is related to:
 Answers: • TSRQ

 2. Refer to the diagram.
 From the 4 given options, choose the one that completes the series.
 Answers: • 1

 3. Ronald is taller than George, who is shorter than Bill. George is taller than Jimmy and Hillary, where Hillary is the shortest. Who is the tallest among all?
 Answers: • Cannot be determined

 4. If 123 means "Very hot day", 356 means "hot filtered coffee" and 289 means "day and night", the numeral that stands for "very" is:
 Answers: • 5

 5. Bodyguard is related to person in the same way as:
 Answers: • Soldier : Country

 6. A solid cube is painted green on two adjacent sides and black on the sides opposite to the green sides and yellow on the remaining sides. The cube is then cut into 64 small cubes of equal size. How many cubes have three sides painted?
 Answers: • 6

 7. C is larger than B. D is smaller than A, which is larger than C. E is larger than D but smaller than B. The largest among them is:
 Answers: • A

 8. What can you infer from the following statement:

 All liquids are pure, some liquids are dark brown
 Answers: • All pure things are dark brown

 9. Five books are lying in a pile. Q is lying on M and O is lying under N. M is lying above N and P is lying under O. Which one is lying at the bottom?
 Answers: • P

 10. Refer to the diagram.
 Choose the missing figure from the 4 given options.
 Answers: • 1
 

 11. The word which cannot be formed from the letters used in "POSTENTATION" is:
 Answers: • OTHER

 12. Fill the blanks in the following series:

 l m _ n m l _ m n n m _ l _ n n m l l _ n
 Answers: • nllmm

 13. A rectangle is 3 times as long as it is wide and its perimeter (total length of all 4 sides) is 112 centimeters. What are its length and width?
 Answers: • 42 centimeters and 14 centimeters

 14. 16 workers dig an 80 meters long trench in 5 days. How long will it take 24 workers to dig a 72 meters long trench?
 Answers: • 3 days

 15. Refer to the diagram.
 From the 4 given options, choose the one that completes the series.
 Answers: • 4

 16. The term "MATCHING" is used as a code word by a shopkeeper to indicate prices, M stands for 1 , A for 2, T for 3, and so on. The price of an article priced TIN is:
 Answers: • None of these

 17. A is a sister of B, B is a daughter of C, C is the husband of D. What is D to B?
 Answers: • Mother

 18. Ship is related to fish as a ____ is related to bird.
 Answers: • feather

 19. Pete employed five men to develop computer software. They were able to develop it in 13 days. Had Pete suspended 2 of them after the 4th day, then in how many days would the work have been completed?
 Answers: • 19

 20. What will be the next term in the following series?

 OAC, QDG, SGK,?
 Answers: • UJO

 21. If the 10th of January of a leap year falls on Saturday, then the 11th of March of the same year falls on a:
 Answers: • Thursday

 22. A boy cycles a distance of 5 miles at a speed of 15 miles per hour and then cycles all the way back at a speed of 10 miles per hour. How long did the entire journey take him?
 Answers: • 50 minutes

 23. What is the missing number in the following series?

 12, 144, 16, ?, 18, 324
 Answers: • 256

 24. Adam bought a painting for $100 and sold it to Brian at a profit of 25%. Brian further sold it to Chris at a loss of 25%. At what price did Chris buy the painting from Brian?
 Answers: • $93.75

 25. The number which is one fourth of the one third of the quarter of 288 is:
 Answers: • 6

 26. Fill the blanks in the following series:

 a b _ b c _ c _ b a _ c
 Answers: • caab

 27. Arrange in meaningful order:

 1.Wall
 2.House
 3.Clay
 4.Bricks
 5.Room
 Answers: • 3,4,1,5,2

 28. B is the daughter of A and cousin of C. D's father is E and D is the father of C. Also, the father of A is E. Who is B to D?
 Answers: • Niece

 29. What is the missing number in the following series?

 5, 10, 15, __, 29, 38, 47
 Answers: • 22

 30. Jack and Harry share 102 marbles such that Harry has 5 times more marbles than Jack has. How many marbles does Harry have?
 Answers: • 85 marbles

 31. If C is 24 and BAG is 71 then DEAF is:
 Answers: • 92

 32. Based on the diagram, find the missing number.
 Answers: • 4

 33. I am 4 times the age of my younger brother who is only three years old. After 10 years what will my age be?
 Answers: • 22

 34. Which is the incorrect number in the following series?

 5, 10, 29, 84, 247
 Answers: • 5

 35. A few days back when Pete had fever, he was taken to his uncle's clinic, which is 6 Kilometers towards the right of his house, but his uncle was not available, so he was taken to hospital 12 Kilometers towards the left of clinic. The doctor prescribed him a medicine and the chemist shop was 1 Kilometer towards the left. The minimum distance which he had to cover to come back to his home from the chemist shop was:
 Answers: • 7 Kilometers

 36. Which number in the following series is incorrect?

 5, 13, 35, 73, 158
 Answers: • 158

 37. Consider the following statements:

 P,Q,R are intelligent
 P,S,T are hardworking
 S,R,T are honest
 P,Q,T are ambitious

 Who among them is neither hardworking nor ambitious?
 Answers: • R

 38. When a certain number is tripled, the result is the same as adding 34 to it. What is the number?
 Answers: • 17

 39. The day that will come two days after tomorrow will be Saturday. What was the day that came two days before yesterday?
 Answers: • Sunday

 40. Web : Spider
 Answers: • Nest : Bird

 41. Choose a pair of words from the options that expresses a similar relation as expressed by the pair of words given below.

 Web : Spider
 Answers: • Nest : Bird

 42. Which is the incorrect number in the following series?

 11, 29, 84, 247, 734
 Answers: • 11

 43. The term MATCHING is used as a code-word by a shopkeeper to indicate prices. As per the code, the letter M stands for 1; A for 2; T for 3; and so on. The price of an article priced TIN is:
 Answers: • 367

 44. A few days back when Pete had fever, he was taken to his uncle's clinic, which is six kilometers to the right of his house. As his uncle was not present in the clinic, he was taken to another hospital 12 kilometers to the left of the clinic. The doctor checked him and prescribed a medicine, which was available at the chemist�s shop one kilometer to the left of the hospital. The minimum distance that he had to cover to come back to his home from the chemist�s shop was:
 Answers: • 7 Kilometers

 45. Jack and Harry share 102 marbles such that Harry has 5 times as many marbles as Jack has. How many marbles does Harry have?
 Answers: • 85 marbles

 46. If 16 workers dig an 80-meter long trench in five days, how long it will take 24 workers to dig a 72-meter long trench?
 Answers: • 3 days

 47. When a certain number is tripled, the result is the same as adding 34 to the number. What is the number?
 Answers: • 17

 48. What is the missing number in the following series?

 14, 196, 16, ?, 18, 324
 Answers: • 256

 49. Fill the blanks in the following sequence:

 a b _ b c _ c _ b a _ c
 Answers: • caab

 50. A rectangle is three-times as long as it is wide, and its perimeter, i.e., the total length of all four sides, is 112 centimeters. What are its length and width?
 Answers: • 42 centimeters and 14 centimeters

 51. What is the missing number in the following series?

 5, 10, 19, __, 33, 38, 47
 Answers: • 24

 52. A boy cycles a distance of five miles at a speed of 15 miles per hour and then cycles all the way back at a speed of 10 miles per hour. What was the duration of the entire journey?
 Answers: • 50 minutes

 53. Pete employed five men to develop a computer software, who were able to develop it in 13 days. Had Pete suspended two of them after the fourth day and the remaining three had continued to work, then the total number of days taken to complete the task would have been:
 Answers: • 14

 54. Analyse the series given below:

 5, 13, 35, 73, 158

 Which of the following numbers in the series is incorrect?
 Answers: • 13

No comments:

Post a Comment