Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Upwork Twitter Bootstrap Test Answers

Here you will find all the Upwork Twitter Bootstrap Test Answers of Web Development category, please press Ctrl + F to find your desired answer of the test questions
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Which of the following LESS variables does not belong to the Navbar component?
 Answers: • @navbar-default-height

 2. Which of the following classes will make tables scroll up horizontally when width of the view is under 768px?
 Answers: • .table-responsive

 3. Which of the following will set a modal window to be closed when the escape key is pressed?
 Answers: • Setting the option "keyboard" to true

 4. Which of the following is the correct description of the given table?

 <table class="table">
 ...
 </table>
 Answers: • It has light padding and only horizontal dividers.

 5. Which of the following will correctly call a dialog prompt?
 Answers: • All of these

 6. Which of the following is not a Bootstrap component?
 Answers: • Pivottable

 7. Which of the following colors is the default hover background color of the table row?
 Answers: • #f5f5f5

 8. How many validation styles for states of on-form controls does Bootstrap have?
 Answers: • 3

 9. Which of the following are not options of the method $().tooltip(options)?
 Answers: • backdrop

 10. Which of the following are helper classes?
 Answers: • .close


 11. Which of the following statements is correct about using the Collapse plugin?
 A) The Transitions plugin must be included.
 B) The Popover plugin must be included.
 Answers: • Statement A is true while Statement B is false.

 12. Which of the following are not Bootstrap plugins?
 Answers: • tocible

 13. Which of the following statements are correct with regards passing options?

 A) Options can be passed via data attributes or JavaScript.
 B) For data attributes, the option name has to be appended to option-, as in option-animation="".
 C) For data attributes, the option name has to be appended to data-, as in data-animation="".
 D) Options can be passed only via JavaScript.
 Answers: • A and C

 14. Which type of trigger cannot be used with the "delay" option to show and hide a popover?
 Answers: • manual

 15. What is the default amount of time delay between automatically cycling items in a carousel
 Answers: • 5000

 16. Which of the following classes are contextual classes?
 Answers: • .warning

 17. Which of the following will set a modal window to not be closed on click?
 Answers: • Setting the option "backdrop" to static

 18. Which of the following components is used to indicate the current page's location within a navigational hierarchy?
 Answers: • breadcrumbs

 19. What does the following HTML code do?

 <span class="caret"></span>
 Answers: • It indicates dropdown functionality and direction.

 20. What does the following HTML code do?

 <span class="badge">...</span>
 Answers: • It highlights new or unread items.

No comments:

Post a Comment