Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Upwork UK English Grammar Test (For Writing Professionals) Answers


Here you will find all the Upwork UK English Grammar Test (For Writing Professionals) Answers of Upwork English Language Category, please press CTRL + F to find your desired answers of the test questions.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Identify the sentence that illustrates clear pronoun reference.
 Answers: • The clowns told the acrobats that they would receive a bonus after the performance.
 
 2. Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.
 
 Only one of the nurses __________ works in the field hospital is certified, and _________ has been out sick for two weeks.
 Answers: • who, she
 
 3. Read the following passage and identify the type of sentence structure error it contains.
 
 Surprisingly, everyone at the pot-luck dinner thought Melina's everyday Jell-O salad was tastier than Frank's spectacular, towering Twinkie cake. In a fit of pique, Frank told each guest that their opinions mean nothing to him; then he grabbed his cake, flung a Twinkie or two at the crowd, and slammed out the door.
 Answers: • b, c, and d
 
 4. Choose the option that best corrects the verb tense error in the underlined part of the following sentence.
 
 The detailed mosaic work on the ancient altar is of such high quality and rare beauty that no modern artwork of the same genre had ever come close to matching it.
 Answers: • no modern artwork of the same genre comes close to matching it
 
 5. Choose the verb tense that best completes the following sentence.
 
 Sarah was so late arriving home that Mike ____________ to bed.
 Answers: • already went
 
 6. Choose the option that best completes the following sentence.
 
 Three essential components of a correct comparison between two or more items are _______________ .
 Answers: • pertinence, relativity, and parallel structure
 
 7. Identify the sentence that is written in active voice.
 Answers: • The supervisor has told us seven times not to unplug all the computers—why do we keep doing it?
 
 8. Identify the sentence that illustrates correct use of modifiers.
 Answers: • Of the two companies, Groose & Grouse is the more reliable.
 
 9. Choose the series of verbs that best completes the following passage.
 
 "I heard you ___________ much better since you ___________ that medication," said Randolph. "Not really," _________ Monica. "Now my insomnia ___________ by nightmares."
 Answers: • have been sleeping, started taking, replied, has been replaced
 
 10. Choose the option that best corrects the pronoun reference error in the underlined part of the following sentence.
 
 When Harold discovered that Robert had misrepresented his qualifications, he was furious.
 Answers: • that Robert had misrepresented Harold's qualifications, Harold was furious
 
 11. Choose the option that best completes the following sentence.
 
 In the sentence "To know him is to love him," the phrase "to know him" is _____________ .
 Answers: • an infinitive phrase acting as a noun
 
 12. Choose the option that corrects the parallelism error contained in the following sentence.
 
 Greta is either moving to Germany next month or she will stay in Iceland for another year.
 Answers: • Either Greta is moving to Germany next month, or she is staying in Iceland for another year.
 
 13. Choose the series of verbs that best completes the following passage.
 
 Sally's chronic carelessness ________ her in the hospital again. This time she _______ run over by a tractor as she ________ peacefully in a wheat field.
 Answers: • has landed, was, snoozed
 
 14. Choose the option that best completes the following sentence.
 
 The general rule in grammar is to place modifiers _______________ .
 Answers: • as close as possible to the words they modify
 
 15. Identify the sentence that is written in active voice.
 Answers: • The waiter cleared our plates before we had even finished dessert.
 
 16. Choose the option that best corrects the sentence structure error underlined in the following sentence.
 
 The martini, very dry, was sipped taciturnly by Sebastian while Wanda, absentmindedly twirling the little umbrella in her cocktail, stared at him maliciously.
 Answers: • The very dry martini was taciturnly sipped by Sebastian
 
 17. Choose the option that best completes the following sentence.
 
 An antecedent is _______________ .
 Answers: • the beginning of a sentence
 
 18. Choose the option that best completes the following sentence.
 
 Neither Alice nor Amy mentioned Alan's arrogant behaviour _________________.
 Answers: • lest he lose his temper
 
 19. Choose the option that best corrects the verb tense error in the underlined part of the following sentence.
 
 Just as the second act was about to start, the stage manager came out and told the audience that the lead actress fell ill during intermission and needed the aid of a doctor before the show could go on.
 Answers: • that the lead actress has been ill during intermission and would need the aid of a doctor
 
 20. Which of the following sentences contains a pronoun-antecedent agreement error?
 Answers: • Helmut believes that anyone who betrays their family is a good-for-nothing wretch.
 
 21. Choose the series of words that correctly completes the following passage.
 
 Stanley worked five hours ________ ________ last week in order to ________ the company's software. The new _________ is really great! I'm going to _________ some cake and champagne for him. Would you ________ the table in the conference room?
 Answers: • overtime, every day, upgrade, setup, pick up, set up
 
 22. Choose the option that corrects the parallelism error contained in the following sentence.
 
 Not only does Rachel expect a promotion within the next year but also a significant increase in salary.
 Answers: • Rachel expects not only a promotion within the next year but also a significant increase in salary.
 
 23. Choose the series of modifiers that best completes the following sentence.
 
 _________ enough, even though we mixed all those _________ ingredients together, the cake turned out remarkably ________; however, it did smell _________ while it was baking.
 Answers: • Strangely, strange, well, strange
 
 24. Complete the following sentence by choosing the verbs that agree with the subject.
 
 The clown with his accompanying unicyclists _________ surprised to find that the elephants or the zebra ________ chewing on his rubber noses in the dressing room.
 Answers: • was, were
 
 25. Identify the sentence that contains a verb tense error.
 Answers: • Oh, how the queen wished that she had not married the king!
 
 26. Choose the option that best corrects the comparison error in the underlined part of the following sentence.
 
 With so many young adults entering the workforce, few people are surprised that there are larger numbers of unemployed college graduates than twenty years ago.
 Answers: • than there were twenty years ago
 
 27. Identify the sentence that illustrates correct verb tense usage.
 Answers: • Being an accomplished skier herself, Magda understood that Grandma's old trophies captured the moments in which Grandma excelled.
 
 28. Choose the series of verbs that best completes the following sentence.
 
 __________ a picky eater my whole life, I ________ I wouldn't like those fried fish lips.
 Answers: • Having been, knew
 
 29. Choose the series of verbs that best completes the following passage.
 
 Garrett ___________ ostracized by the other penguins for so long that he no longer noticed the way they _________ him. For their part, the others _________ Garrett _________ a rogue.
 Answers: • has been, shun, believe, to be
 
 30. Choose the option that best corrects the pronoun reference error in the following sentence.
 
 There is advice about marketing, which is invaluable, in Kerstall's new book.
 Answers: • In Kerstall's new book she offers invaluable advice about marketing.
 
 31. Identify the sentence that illustrates correct pronoun-antecedent agreement.
 Answers: • The snow, which was falling gently, melted on my upturned face.
 
 32. Identify the sentence that illustrates correct modifier placement.
 Answers: • We barely have enough time to finish our shopping.
 
 33. Identify the sentence that illustrates correct modifier placement.
 Answers: • Left at home alone, the hurricane terrified the young children.
 
 34. Read the following passage and identify the type of sentence structure error it contains.
 
 "That moose stood smack-dab in the middle of the road," recounted our neighbour, Griffin, from his hospital bed. "I have only three choices: to hit the brakes and hope for the best, to swerve into the trees and hope for the best, or running him over and hoping for the best. Guess which one I chose?"
 Answers: • All of the above
 
 35. Choose the series of verbs that best completes the following passage.
 
 Honestly, I _______________ to tolerate that know-it-all air of yours. _________ me __________ my condolences to your wife, who _________ to listen to your incessant lecturing for many years to come.
 Answers: • have never been able, Allow, to renew, will have
 
 36. Complete the following sentence by choosing the pronouns that agree with the antecedents.
 
 Although both did a good job in ____________ contemporary pieces, the taller dancer showed more flair in ___________.
 Answers: • their, hers
 
 37. Read the following passage and identify the type of sentence structure error it contains.
 
 Even if you hide the marmalade in the remotest corner of the house, you can be sure that Carlotta will nose it out, devour it, and hide the evidence before you know what hit you.
 Answers: • Verb tense shift
 
 38. Identify the sentence that contains a faulty comparison.
 Answers: • Betty thinks that working late hours every day is better than early mornings.
 
 39. Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.
 
 Agatha agreed with John and ____________ even though _______ had previously clashed with _____________ on the subject.
 Answers: • I, she, us
 
 40. Choose the series of modifiers that best completes the following sentence.
 
 We heard your performance was really __________ last night and felt __________ that we had missed it.
 Answers: • good, bad
 
 41. Identify the sentence that illustrates correct comparison structure.
 Answers: • The countryside of Austria is more beautiful than that of France.
 
 42. Read the following sentence and identify the type of sentence structure error it contains.
 
 At the ripe old age of three, my father gave me my first ride on a motorcycle.
 Answers: • Pronoun-antecedent agreement
 
 43. Identify the sentence that illustrates proper sentence construction.
 Answers: • We got really lucky with our new bakery. It's clean, recently refurbished and conveniently located.
 
 44. Which of the following sentences contains a subject-verb agreement error?
 Answers: • In these caves lives some of the most fascinating species of bats.
 
 45. Which of the following statements is true?
 Answers: • a, b, and d
 
 46. Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.
 
 I met some tourists, ________ of ________ were university students, at my friend's house.
 Answers: • some, which
 
 47. Identify the sentence that illustrates proper sentence construction.
 Answers: • His conduct was so enigmatic that I failed to find any explanation for it.
 
 48. Identify the sentence that contains a verb tense error.
 Answers: • Our science teacher told us that the earth revolved around the sun.
 
 49. Read the following passage and identify the type of sentence structure error it contains.
 
 Mr Grink, who was walking along the boulevard dressed in an impeccable tuxedo, was blissfully unaware of the black clouds of discontent that were gathering menacingly behind him.
 Answers: • Misplaced modifier
 
 50. Which of the following sentences uses correct diction?
 Answers: • None of the above
 
 51. Identify the sentence that contains an error in sentence structure.
 Answers: • The island was still far away when I told my father I was tired of swimming.
 
 52. Choose the option that best corrects the subject-verb agreement error in the underlined part of the following sentence.
 
 Neither volunteering at the fire department nor fundraising for the theatre and schools has stopped Aunt Marnie to help the animals at the local shelter.
 Answers: • has stopped Aunt Marnie from helping
 
 53. Choose the option that best corrects the diction errors in the underlined part of the following sentence.
 
 After two thrilling hours at the toy store, Gregory was devastated to learn that he'd have to choose between his eleven action figures; you see, the sign at the check out counter said, "Ten items or less."
 Answers: • among his eleven action figures; you see, the sign at the checkout counter said, "Ten or fewer items."
 
 54. Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.
 
 The ideological chasm that stretches between __________ and __________ is impassable.
 Answers: • him, I
 
 55. Which of the following sentences contains a pronoun error?
 Answers: • I do not like your arriving ten minutes after class has started.
 
 56. Complete the following sentence by choosing the verbs that agree with the subject.
 
 The arrangements for the reception, which _______ handled exclusively by Brown & Mangle, _________ an utter disaster.
 Answers: • were, were
 
 57. Identify the sentence that illustrates correct verb tense usage.
 Answers: • In Austen's novel, Marianne Dashwood makes a spectacle of herself at the ball and is quickly spirited away by her sister.
 
 58. Choose the option that best corrects the subject-verb agreement error in the underlined part of the following sentence.
 
 The stunning beaches, rolling hills, and charming medieval towns of Tuscany explain its popularity with tourists.
 Answers: • None of the above—the original sentence has no error
 
 59. Complete the following sentence by choosing the pronoun that agrees with the antecedent.
 
 When Crenshaw finally appeared on stage and saved the day, the audience roared _________ approval.
 Answers: • his
 
 60. Choose the series of verbs that best completes the following sentence.
 
 _______________ Bertha's eyes to limpid pools of light, Benny sat smugly back in his wing chair and ___________ for Bertha ___________ with delight at his poetic prowess.
 Answers: • Having compared, waited, to swoon
 
 61. Which of the following sentences contains an error in diction?
 Answers: • Though I'm loathe to admit it, I rather liked his performance art piece.
 
 62. Identify the sentence that illustrates correct comparison structure.
 Answers: • a and b
 
 63. Identify the sentence that illustrates correct subject-verb agreement.
 Answers: • Jack was the only one of the climbers who were injured.

No comments:

Post a Comment