Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Upwork Virtual Assistant Skills Test Answers

Hello, here in this post you'll have all the Upwork Virtual Assistant Skills Test Answers of Upwork Office Skills category with 78 test answers - recently updated.

Please press Ctrl + F to find your desired answer of Upwork Virtual Assistant Skills.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------


1. Which of the following is NOT a social media platform where users can post their own tips and reviews?
 Answers: • Yelp
 2. ____________________ has had many plugins created for popular website platforms like Wordpress and Joomla, apps for smart phones and tablets, and tools for use with software programs like Excel.
 Answers: • StatCounter
 3. What is "social media optimization"?
 Answers: • Creating short content which is easily indexed
 4. A(n)________________ policy covers monetary damage that a client may suffer if they receive faulty services and protects the service provider in the event that they are sued.
 Answers: • professional liability
 5. Which black hat SEO technique is characterized by a method to deceive search engines, by detecting the search engine bot and "feeding" it with a different HTML code than the HTML actually served to users?
 Answers: • Cloaking
 6. Creating a work schedule will help you to _________________________.
 Answers: • all of the above
 7. What is meant by "micro-blogging"?
 Answers: • Blogs with limited individual posts, limited by character count typically
 8. ____________________ is the use of shared resources, information and software over the Internet rather than locally on a computer or other device.
 Answers: • Cloud computing
 9. Work invoices should ______________________.
 Answers: • be sent out in a timely manner
 10. Virtual Assistants must protect all confidential information that they obtain while working with clients due to ___________________.

 Answers: • Business ethics
 11. Search engines do not index some common words (such as "or", "and", "when", and "in") within the webpage. What are these common words called?
 Answers: • Stop words
 12. _________________ provides basic information including a list of the services you intend to provide and their prices.
 Answers: • Marketing plan
 13. What is a "vlog"?
 Answers: • Video Blog
 14. _________________ programs are advanced text editing applications that support additional formatting features to allow for more sophisticated documents.
 Answers: • Word processing
 15. _______________ is a good place for virtual assistants to advertise their services.
 Answers: • websites
 16. A _______________ is a business set up by law to act as a single person.
 Answers: • sole proprietorship
 17. The business image for an organization that caters to entertainers should be _________________________.
 Answers: • business-like and professional
 18. Social media platforms can be used for __________________________.
 Answers: • all of the above
 19. Writing down a list of daily tasks in the order they need to be accomplished is a(n)_______________________.
 Answers: • ordered list
 20. ________________ are the values that people use to decide whether a particular action or behavior is considered appropriate and acceptable.
 Answers: • Ethics
 21. Which of the following is a characteristic of social media communications?
 Answers: • all of the above
 22. Cloaking is a controversial SEO technique. What does it involve?
 Answers: • Increasing the keyword density on the web pages
 23. When making lists, it is best to ___________________.
 Answers: • make a list for each project
 24. _________________ is a virtual assistant's primary tool for reaching and communicating with their clients.
 Answers: • Email
 25. The _____________ of a website is very important.
 Answers: • all of the above
 26. Measuring the strengths, opportunities, weaknesses and threats of an organization is known as ____________________.
 Answers: • SWOT analysis
 27. __________________ is used to send and receive funds from around the world.
 Answers: • PayPal
 28. _________________ is an online classified ad website where individuals and businesses can post ads for free, or for a low fee in some categories and areas.
 Answers: • Craigslist
 29. A _______________ is a set of one or more keys that when pressed trigger a specific software or operating system action.
 Answers: • keyboard shortcut
 30. ___________________ is developing web content in such a way that you will increase your search engine ranking, making it easier for visitors to find you.
 Answers: • Search engine optimization
 31. Which of the following activities could be looked down upon by Google as per their quality guidelines?
 Answers: • Intentionally adding keywords to the TITLE tags and ALT attributes
 32. Which of the following business structures is most common for home based businesses?
 Answers: • sole proprietorship
 33. Which of the following is a great way for virtual assistants to meet and network with their peers?
 Answers: • Virtual assistant conferences
 34. Which of the following is useful for managing both Facebook posts and Twitter feeds?
 Answers: • HootSuite
 35. An organization should use _________________ for their bookkeeping system.
 Answers: • any of the above
 36. A(n)___________________ is a legal contract that defines the confidential information and knowledge that the parties wish to share with one another, but also want to be restricted from any other third parties outside the contract.
 Answers: • independent contractor agreement
 37. All of the following are social bookmarking sites except ____________________.
 Answers: • Digg
 38. VoIP services cannot be used for ______________________.
 Answers: • sending faxes
 39. A package of information about a business that is given to new clients is called a _______________________.
 Answers: • intro package
 40. Which of the following is a designation given by the state of residence rather than a federal tax entity?
 Answers: • sole proprietorship
 41. Why is it important to have a company blog hosted on the company web domain versus a third party blogging site?
 Answers: • Search engine rankings will include hits on the blog as part of the overall website hits
 42. Basic skills that are required to be successful as a Virtual Assistant include __________________.
 Answers: • good communication skills
 43. Which of the following can help to earn more from current customers?
 Answers: • providing additional services
 44. When working for a client it is best to have a(n)__________________.
 Answers: • written contract
 45. Delays in social media communications are due to __________________.
 Answers: • Internet access
 46. Google displays up to _____ characters of a webpage's Title Tag.
 Answers: • 66
 47. Which of the following is NOT an instant messaging application?
 Answers: • Windows Live Messenger
 48. What traditional marketing technique is YouTube closest to?
 Answers: • Television advertising
 49. Which of the following allows users to connect to and monitor up to five social profiles with a free acount?
 Answers: • HootSuite
 50. Press ___________ to paste contents of clipboard.
 Answers: • Ctrl + V
 51. _________________ programs are used to create newsletters and other image based documents.
 Answers: • Graphics
 52. ________________ is a free online document creation and storage service that allows you to create and share your work with others online.
 Answers: • Google Docs
 53. _________ are the collective values of a company that are used to evaluate whether the behavior of members of the organization are considered appropriate and acceptable.
 Answers: • Ethics
 54. Which of these is a benefit of having an organized work flow?
 Answers: • all of the above
 55. Press ___________ to search and replace in a word document.
 Answers: • Ctrl + H
 56. A(n)___________________ serves as the main point of contact for the company by answering phone calls, taking messages, scheduling appointments and making travel arrangements.
 Answers: • virtual receptionist
 57. Which of the following statements about Google's technical and quality guidelines is true?
 Answers: • Avoid using robots.txt to prevent crawling of search results pages or other auto-generated pages, even if they don't add much value for users coming from search engines
 58. Which of the following allows a user to access their computer or a clients computer via the Internet?
 Answers: • remote desktop sharing
 59. What does updates to Facebook status resemble most closely?
 Answers: • Posts on Twitter
 60. What is Keyword Density?
 Answers: • The number of times the keyword is used / (DIVIDED BY) the total word count on the page
 61. It makes sense to charge lower fees for ________________.
 Answers: • simple jobs
 62. A(n)_________________ is a short summary used to describe a product, service or business that can be delivered within the short span of time.
 Answers: • elevator pitch
 63. _________________ provides instant messaging services.
 Answers: • Skype
 64. ___________________ computing is the use of shared resources, information and software over the Internet rather than locally on a computer or other device.
 Answers: • Cloud
 65. Prices for your services should be ___________________.
 Answers: • dependent on your experience
 66. VAs typically calculate approximately _________ of their non-billable time to cover business duties like paperwork and marketing.
 Answers: • 5%
 67. What is meant by the concept of "viral" in social media?
 Answers: • Social media which is spread to viewers by the consumer, growing in popularity
 68. ____________________ can free up quite a bit of time that you can turn into billable hours for clients.
 Answers: • all of the above
 69. ________________________ is a mobile or remote work-environment equipped with telecommunication links and basic office furniture, but without a fixed office space.
 Answers: • Virtual office
 70. Fraud, breach of fiduciary duty, misrepresentation and unethical acts such as using a client's confidential information to compete against them are known as ___________.
 Answers: • unfair practices
 71. Which of the following uses videos as the presentation medium?
 Answers: • Vlogs
 72. What is Anchor Text?
 Answers: • It is the visible text that is hyper linked to another page
 73. An effective communicator should never ___________________.
 Answers: • blame others for errors
 74. 10 people do a web search. In response, they see links to a variety of web pages. Three of the 10 people choose one particular link. That link then has a __________ click through rate.
 Answers: • 30 percent
 75. A good way to combat procrastination is to prioritize a daily task list on the basis of ________________________.
 Answers: • ordered list
 76. Virtual assistants should always ______________________.
 Answers: • all of the above
 77. __________________ programs are computer applications that create pages with multiple cells in a grid of rows and columns to resemble worksheets.
 Answers: • Spreadsheet
 78. Which of the following gives you common law protection against others in your state using the same name?
 Answers: • all of the above

No comments:

Post a Comment