Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Adobe Flash CS3 Test Answers (new)

This post belongs to Graphic Designing experts, here you will find most recent Upwork test questions with updated answers of Adobe Flash CS3 Test for Upwork Graphic Designing Category.

Search your desired answers of the Upwork Adobe Flash CS3 Test by pressing Ctrl + F.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Which of the following is not true about the Import and Export Color palettes?

 Answers: • You can import or export gradients from ACT files

 2. Which of the given properties of Sound object can be used with the onSoundComplete event?
 Answers: • Both a and b

 3. Which option will you use to obtain debugging information about the TextField objects?
 Answers: • Both a and b

 4. Which option will you select to delete objects?
 Answers: • All of the above

 5. Which of the given Graphic types is resolution dependent?
 Answers: • Bitmap graphics

 6. Refer to the given image.

 When are the Shape hints yellow in color, as shown in the picture?
 Answers: • When they are in a starting keyframe

 7. Which method is used to export flash documents as QuickTime?
 Answers: • Both a and b

 8. Which of the following methods plays a movie clip from a particular frame?
 Answers: • gotoAndPlay()

 9. Which keyboard shortcut will you choose to duplicate a window?
 Answers: • Ctrl + W

 10. Which HTML template variable inserts an Image Map Name?
 Answers: • $IU

 11. Which of the following objects will you select to apply Timeline effects?
 Answers: • All of the above

 12. Which option will you select to trigger the code hints?
 Answers: • All of the above

 13. Which option will you choose to select Multiple Contiguous Screens?
 Answers: • Both a and b

 14. Which among the following options will you select to edit a timeline effect?
 Answers: • Both a and b

 15. Which types of screen-based documents are designed for a sequential presentation?
 Answers: • Slide screens

 16. Which option will you select to scroll the text in Flash?
 Answers: • All of the above

 17. Which of the following properties of a Motion tween is captured by Copy Motion as ActionScript 3.0?
 Answers: • All of the above

 18. Refer to the given image.

 Which of the given options is used to link the Text field?
 Answers: • B

 19. Which among the following Sound File formats can be imported into Flash?
 Answers: • All of the above

 20. Which option will you select to save a Custom Workspace?
 Answers: • Choose Window > Workspace > Save Current

 21. In what kind of tweened animation will you define properties such as Position, Size, and Rotation for an instance, group, or text block at one specific time, and change those properties at another specific time?
 Answers: • Shape tweening

 22. Refer to the given image.

 For which Text fields, the round or square handle becomes solid black as shown in the picture?
 Answers: • For dynamic or input scrollable text fields

 23. Refer to the given image.

 What do you understand from a blue dot that appears in the given picture?
 Answers: • It means a variable is added to the watch list

 24. Which file format can you select when publishing the FLA file?
 Answers: • All of the above

 25. Which of the following actions cannot be undone when using the Object-level Undo?
 Answers: • All of the above

 26. State whether True or False:

 When you import a PNG file from Fireworks by cutting and pasting, the file is converted to a Bitmap.
 Answers: • True

 27. Which of the following is not a Combine Objects command?
 Answers: • Bloat

 28. State whether True or False:

 You can snap to the Grid or to the Guides.
 Answers: • True

 29. Refer to the given image.

 Which option keeps the file in the current state?
 Answers: • B

 30. Which of the given methods can be used to play Flash SWF files content?
 Answers: • All of the above

 31. What is true about the EMF File format?
 Answers: • All of the above

 32. Refer to the given image.

 Which of the given options in the Tool panel displays the Object Drawing button?
 Answers: • B

 33. State whether True or False:

 By default, the Timeline appears at the bottom of the main application window, below the Stage.
 Answers: • False

 34. Which Symbol will you choose to display the Hidden Character tab?
 Answers: • >>

 35. Which of the following is not a Paste Motion tween property?
 Answers: • Overlay

 36. Refer to the given image.

 Which type of Code Hint is displayed in the given picture?
 Answers: • None of the above

 37. Which of the following is a Painting mode for the Brush tool?
 Answers: • All of the above

 38. State whether True or False:

 You do not require setting breakpoints on comments or empty lines as these get ignored by default.
 Answers: • True

 39. State whether True or False:

 The Filters are applicable to Text, Movie clips and Buttons only.
 Answers: • True

 40. State whether True or False:

 The Free Transform tool cannot transform Symbols, Bitmaps, Video objects, Gradients, or Text.
 Answers: • True

 41. State whether True or False:

 After a video clip is imported, it cannot be edited.
 Answers: • True

 42. Refer to the given image.

 Which Alpha option will you select in the given picture to make the Flash Track transparent if it is on top of any other track, but opaque if it is the bottom or only track in the SWF file?
 Answers: • A

 43. Refer to the given image.

 Which of the given options indicates that the Frame is a named anchor?
 Answers: • D

 44. Which among the following is a required parameter for the PrintJob.addPage() method and the rest are optional in ActionScript 2.0?
 Answers: • PrintArea

 45. Which of the given options is used to move objects?
 Answers: • All of the above

 46. Which keyboard shortcut will you use to test a movie?
 Answers: • Ctrl + Enter (windows) or Cmd + Return (mac)

 47. Which Sound effect will you use to remove the previously applied effects?
 Answers: • None

 48. Which of the following is not a kind of Path Anchor points?
 Answers: • Curve points

 49. Which of the given Sounds begin playing as soon as enough data for the first few frames has been downloaded?
 Answers: • Stream sounds

 50. Refer to the given image.

 Which of the given option is used to collapse the panel?
 Answers: • B

 51. Which keyboard shortcut will you select to insert a symbol?
 Answers: • Ctrl + F8

 52. Which Command converts a Bitmap into a Vector graphic with editable, discrete areas of color?
 Answers: • Trace Bitmap

 53. What is not true about the trace() statement?
 Answers: • None of the above

 54. Refer to the given image.

 When does an Asterisk (*) appear after a document's name?
 Answers: • When the document contains unsaved changes

 55. Refer to the given image.

 Which of the given options displays Script Navigator?
 Answers: • D

 56. Which Filter requires one color in the middle of the gradient with an alpha value of 0?
 Answers: • Gradient bevel

 57. State whether True or False:

 Printing from the Context menu does not interact with calls to the PrintJob object.
 Answers: • True

 58. Which of the following Blending modes is not supported by Flash when imported from Fireworks?
 Answers: • Average

 59. What can you do in the Video Properties dialog box?
 Answers: • Export a video clip as an FLV file

 60. State whether True or False:

 Standard GIF files are compressed Bitmaps.
 Answers: • True

 61. Which option will you use to unlink layers from a mask layer?
 Answers: • Both a and b

 62. Which of the given symbol types adds less to the FLA file size as they have no timeline?
 Answers: • Graphic symbols

 63. Which type of text field supports Unicode?
 Answers: • All of the above

 64. Refer to the given image.

 Which type of Join option is applied on Option B?
 Answers: • Round

 65. Refer to the given image.

 Which of the given options indicates Shape tweens?
 Answers: • B

 66. Refer to the given image.

 Which of the given Drawing modes will you select for a pencil to draw freehand lines with no modifications applied?
 Answers: • C

 67. Refer to the given image.

 Which of the following is not a type of Fill Style?
 Answers: • Imagemap

 68. Which of the following actions can you apply to the imported video objects in movie clips?
 Answers: • All of the above

 69. Which keyboard shortcut will you choose to debug a movie?
 Answers: • Ctrl + Shift + Enter

 70. Which option will you choose to break a Bitmap apart?
 Answers: • Select Modify > Break Apart

 71. Which Authoring environment will you use when you want to write the external scripts?
 Answers: • Script window

 72. State whether True or False:

 Gradient Swatches appear only in the Fill Color control.
 Answers: • True

 73. Which of the following parameters is available for Form Screens?
 Answers: • Visible parameter

 74. Refer to the given image.

 Which type of Drop Shadow Filter is used on Picture1 to produce the result of Picture2?
 Answers: • All of the above

 75. Which of the following Attributes are preserved, when you paste an Illustrator Artwork into Flash?
 Answers: • All of the above

 76. Which of the given Drawing tools supports the Object Drawing model?
 Answers: • All of the above

 77. Refer to the given image.

 Which of the given options displays Scroll to Playhead button in the given picture?
 Answers: • C

 78. State whether True or False:

 The Letter Spacing inserts a uniform amount of space between the characters.
 Answers: • True

 79. Which of the following is true about Photoshop files imported into Flash?
 Answers: • Flash cannot import Photoshop Smart Objects as editable objects

 80. Which keyboard shortcut will you select to insert a frame in the timeline?
 Answers: • F5

 81. What is the use of the Movie Explorer?
 Answers: • All of the above

 82. Which option will you select to distort objects?
 Answers: • Select Modify > Transform > Distort

 83. State whether True or False:

 9-Slice Scaling cannot be applied to Graphic or Button symbols.
 Answers: • True

 84. Which other properties will be set by the PrintJob.start() method, if it is successful or true in the Action script?
 Answers: • All of the above

 85. Which of the following is not a Primitive type object in Flash?
 Answers: • PolyStar Primitive Tool

 86. Which of the following is not a media component?
 Answers: • MediaMap

 87. Refer to the given image.

 Which type of Blend mode is used on Picture1 to produce the result of Picture2?
 Answers: • Layer

 88. Which option will you select to enable Buttons?
 Answers: • Select Control > Enable Simple Buttons

 89. Which option will you select to permanently remove the deleted items from a document and reduce the document file size?
 Answers: • Select File > Save and Compact

 90. Which option will you choose to view a Scene in the document window?
 Answers: • To navigate through the Scenes, select View > Go To and select the scene name from the Submenu