Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Adobe Flash CS4 Test Answers (new)

Adobe Flash CS4 Test is one of the Graphics Designing category test of Upwork which is very important and popular test for Graphics Designer. Here you will have most recent Upwork test questions and correct answers of Adobe Flash CS4 Test.

You can search your desired answers of Upwork Adobe Flash CS4 test questions by pressing Ctrl + F button.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1. Look at the picture. What happens if place objects at the original position option is not selected while importing artwork from Illustrator?
 Answers: • The imported Illustrator layers retain the exact position that they had in Illustrator.

 2. Look at the picture. Which colors does the Clear colors option in the swatches panel not remove?
 Answers: • White and gray

 3. You can apply the Distribute To Layers command to ______.
 Answers: • All of the above

 4. When do we choose Edit > Paste In Place option while working with assets?
 Answers: • To nest the pasted screen within the selected screen

 5. Which xml file lets you store breakpoint information when you work with breakpoints in the Script window?
 Answers: • Break.xml

 6. Which property of an FLA file controls the orientation of the z axis of 3D movie clips on the Stage?
 Answers: • Both a and b

 7. Breakpoints set in which of the following are saved with the FLA file?
 Answers: • Debugger

 8. If a motion tween exists between two keyframes and you add a filter to the object in one keyframe, what will Flash do?
 Answers: • It will remove the matching filter from the movie clip when it reaches the keyframe at the other end of the tween.

 9. Which option in the given picture displays dynamic scrollable text fields?
 Answers: • A

 10. When does Flash insert the image map code?
 Answers: • When an HTML template includes the $IM template variable.

 11. Look at the picture. What does a span of frames with a green background indicate in the Timeline?
 Answers: • A classic tween

 12. When you paste Illustrator artwork into Flash, the attributes preserved are ______.
 Answers: • paths and shapes

 13. Which type of nested objects inside the movie clip are properly scaled in the 9-slice manner?
 Answers: • Groups

 14. Which option would you choose to display only the shadow in the filter section?
 Answers: • C

 15. Look at the picture. What happens if the Show Solid Points option is not chosen?
 Answers: • The selected anchor points are solid, and deselected anchor points are hollow

 16. Look at the picture. Which pointer controls the alpha color of the gradient glow?
 Answers: • B

 17. What will you do to include a preloader with your screen-based document?
 Answers: • Neither of the above

 18. Which command converts a bitmap into a vector graphic with editable, discrete areas of color?
 Answers: • Swap bitmap

 19. Which of the following is not a debugging tool?
 Answers: • Output panel

 20. Look at the picture. When do you enable the JPEG Deblocking option while publishing SWF files?
 Answers: • To make highly compressed JPEG images look smoother

 21. You can sort items in the library panel by the ______.
 Answers: • Type

 22. To display an SWF file in a web browser, which tag should an HTML document use?
 Answers: • Object

 23. Which of the label given in the image, straightens any freehand drawing drawn on the canvas?
 Answers: • B

 24. Look at the picture. While exporting a GIF file, dithering is applied to ______.
 Answers: • solid colors as well as gradients

 25. Look at the picture. Which skin parameter does not allow the FLVPlayback to have its control elements that allow the user to play, stop, or rewind the video?
 Answers: • "None"

 26. Look at the picture. What happens if we set autoplay to false while configuring the FLVPlayback component?
 Answers: • It does not play the video.

 27. By increasing the Perspective Angle property, ______.
 Answers: • you make 3D objects appear further away

 28. Which sync option would you choose to have the sound play along with the movement of the time slider?
 Answers: • Event

 29. The context menu's Print command in the Flash Player cannot print ______________.
 Answers: • Transparency

 30. In Flash, Behaviors are available for ______.
 Answers: • Movie clips

 31. Which behaviors can be added to control slide screens?
 Answers: • Go to First Slide

 32. Which method would you choose to add a sound to the Timeline?
 Answers: • Use the load Sound method of the Sound object

 33. To apply a gradient to text,______.
 Answers: • enable the anti-aliasing option

 34. Which sound effect would you choose to remove previously applied effects?
 Answers: • Fade out

 35. The Free Transform tool cannot transform ______.
 Answers: • Gradients

 36. How would you dim the Print command in the Flash Player context menu or make the entire SWF file nonprintable?
 Answers: • By labeling a frame as !#p

 37. What happens when you bring static text from Illustrator into Flash?
 Answers: • Flash converts the text to outlines.

 38. Which option would you choose to obtain debugging information about TextField objects?
 Answers: • Debug > List Objects command

 39. If you do not specify a Hit frame, the area of the button is defined by______.
 Answers: • Up state

 40. Which type of symbols has no timeline?
 Answers: • Button symbols

 41. Look at the picture. In the Timeline, a green double slash indicates that the frame contains the______.
 Answers: • Anchor

 42. While working with Flash HTML templates, what does Template variables beginning with a dollar sign ($) specify?
 Answers: • Where to substitute parameter values when Flash generates the output file

 43. Which option would you choose to modify text?
 Answers: • Convert the characters to shape objects

 44. IK armatures can only be edited in the ______.
 Answers: • Transform panel

 45. Which tool would you use to adjust the relationships between individual bones and control points of shape objects while working with IK?
 Answers: • Bone tool

 46. Look at the picture. Which color types does the Overflow option in the color panel not work with?
 Answers: • Gradient

 47. Which type of layers does not contain motion tweens?
 Answers: • Mask layers

 48. Where is a new symbol stored if no folder is selected?
 Answers: • It is stored in behaviors.

 49. How can you edit a bitmap image in Flash?
 Answers: • Break apart a bitmap

 50. What is the use of the Roving property keyframes in the Timeline?
 Answers: • It changes a tween span to static frames.

 51. Which button frame never appears on the stage?
 Answers: • Hit

 52. Which keys or command would you select to delete anchor points?
 Answers: • Edit > Clear commands

 53. In a mask layer, Flash ignores ______.
 Answers: • Colors

 54. When do you use the dynamic font mapping?
 Answers: • Both a and b

 55. Which value can you enter while modifying the property value of a movie clip?
 Answers: • String

 56. When does a motion path appear on the Stage?
 Answers: • When you tween a color effect on a symbol

 57. The Break Apart command applies only to ______.
 Answers: • bitmap fonts

 58. While editing the sound effect, the envelope lines indicate ______.
 Answers: • Pitch

 59. Which parameter of an instance can be edited without affecting the symbols?
 Answers: • Rotate

 60. How would you dismiss the Tooltip-style code hint?
 Answers: • Type a closing parenthesis ")"

 61. When do you choose the File > Save And Compact command?
 Answers: • To permanently remove the deleted items from the document and reduce the document file size

 62. Breakpoints are ignored ______
 Answers: • when you set on empty lines

 63. Where does Flash insert a nested screen?
 Answers: • One level above the currently selected screen

 64. What type of tweening would you apply to the object if the mask object is a type object?
 Answers: • Motion tweening

 65. When two or more different types of objects are selected, the Property inspector displays ______.
 Answers: • the total number of objects selected

 66. Look at the picture. Which Anti-Aliasing option lets you modify the font's properties?
 Answers: • B

 67. Look at the picture. When do we select the Ab option while working with the dynamic text option?
 Answers: • To embed all of the characters from the selected text field

 68. The default mode of the 3D Translation and Rotation tools is ______.
 Answers: • Global

 69. Which attributes can you not set for the Line tool?
 Answers: • Fill

 70. What happens if the frame rate of the video clip and the SWF file are not the same?
 Answers: • Flash does not support different frame rates for the video and the SWF files.

 71. Under which circumstances does a movie clip not use a Runtime Bitmap Caching even if it is selected?
 Answers: • Both a and b

 72. When you Publish an AIR file, Flash creates ______.
 Answers: • an XML application descriptor file

 73. The length of an imported video file cannot exceed ______.
 Answers: • 16000 frames

 74. The Watch list shows only variables that you access by using the ______.
 Answers: • Absolute path

 75. Which symbols are used to display hidden characters?
 Answers: • Tab (>>)

 76. You can apply filters only to ______.
 Answers: • Button

 77. Which parameter is available only for form screens?
 Answers: • PlayHidden

 78. 9-slice scaling can be applied to______.
 Answers: • Movie clip