Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Adobe Illustrator CS5 Extended Test Answer

Here you will find Upwork Adobe Illustrator CS5 Extended Test Answers of Graphics Designing Category - recently updated, please press Ctrl + F to find your desired answers of the test questions.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


1. Which of the following options will help you make the object movement stationary along with the grid movement in the active Vanishing Plane dialog box?
 Answers: • Move All Objects
 
 2. Which option under the Envelope Distort command in the Object menu would you use to get the result shown in figure B from the original figure A?
 Answers: • Make With Top Object
 
 3. Which option gives you the result shown in the image above while using the Envelope Distort command in the Object menu?
 Answers: • Make with Warp
 
 4. Identify the Draw Normal drawing mode out of the three drawing modes, marked as A, B and C, in image above.
 Answers: • A
 
 5. Adobe Illustrator allows creating multiple grids in a document.
 Answers: • False
 
 6. The ___________________option in the Define Perspective Grid dialog box is enabled when you select the three-point perspective.
 Answers: • Third Vanishing Point
 
 7. Identify the tools shown in the image above.
 Answers: • Perspective Grid Tool, Perspective Selection Tool
 
 8. It is possible to share your computer screen, send chat messages, and communicate with ConnectNow in Adobe Illustrator.
 Answers: • True
 
 9. Which option will you choose in the Shape Builder tool dialog box to convert an open path into a region?
 Answers: • Consider Open Filled Paths as Closed
 
 10. The Transform Again command in the Object menu allows you to repeat a move, scale, rotate, reflect, or shear operation in the same proportions till you perform a different proportion.
 Answers: • True
 
 11. A symbol set is a group of symbol instances that you create with the Symbol Sprayer tool.
 Answers: • True
 
 12. The__________________ option of the Polar Grid tool specifies the number of circular concentric dividers you want to appear in the grid.
 Answers: • Concentric Dividers
 
 13. What does it indicate when the cursor changes its shape, to that shown in the image above, while using pen tool?
 Answers: • It indicates that the pointer is positioned correctly to close the path.
 
 14. The_________________________ creates flare objects with a bright center, a halo, and rays and rings.
 Answers: • Flare tool
 
 15. Any change in the stacking order of the attributes in the Appearance panel does NOT affect the visual look of the object.
 Answers: • True
 
 16. The higher value of the Fidelity option of the Pencil tool options makes ______________ and less ____________ paths.
 Answers: • smoother, complex
 
 17. The Crop Marks option in the Effect menu is a raster effect.
 Answers: • False
 
 18. The pointer in the Perspective Grid tool changes according to the selection of the plane.
 Answers: • True
 
 19. You can transform graphs, guides, or linked objects using envelopes.
 Answers: • False
 
 20. Which option of Smart Guides identifies the anchor points and paths as you hover your mouse over them?
 Answers: • Anchor/Path Labels
 
 21. The ____________________option applies a fill to pencil strokes drawn by you.
 Answers: • Fill New Pencil Strokes
 
 22. The ___________________option in the Define Perspective Grid dialog box determines the positions of the left and right vanishing points from the observer.
 Answers: • Viewing Angle
 
 23. Nonzero winding fill rule is the default rule to determine if a point is outside or inside a shape.
 Answers: • True
 
 24. ____________________ effects sharply define a selection by clumping pixels of similar color values.
 Answers: • Pixelate
 
 25. What does the letter "B" indicate in the image above?
 Answers: • No Active Grid Plane
 
 26. Identify the points highlighted in the image above.
 Answers: • Station Point, Changed Ruler Origin
 
 27. The Transform Both option in the Transform panel lets you transform the pattern along with the object.
 Answers: • False
 
 28. How many types of Perspective Grid Presets are there in Adobe Illustrator and can we add new presets in it?
 Answers: • 3, Yes
 
 29. The _______________________option of the Envelope Options specifies how precisely you want the object to fit the envelope mold.
 Answers: • Fidelity
 
 30. Identify the option circled in red in the image above.
 Answers: • Place Symbol Instance
 
 31. The _________________________attribute of the Perspective Grid determines the grid cell size.
 Answers: • Gridline every
 
 32. How does checking the "Align New Objects to Pixel Grid" option, highlighted in red in the image above, affect the new objects drawn by you?
 Answers: • It enables an object to have its vertical and horizontal paths aligned to the pixel grid.
 
 33. What is the icon shown above called, as found under the Control panel of the Pen tool?
 Answers: • Isolate Selected Object
 
 34. What is the tool shown in the image above called and what does it do?
 Answers: • Group Selection tool; selects objects and groups within groups.
 
 35. Which of the following tools CANNOT be used with the Perspective Grid tool?
 Answers: • Polar Grid Tool
 
 36. What does the Decay option of the Spiral tool do?
 Answers: • It specifies the amount by which each wind of the spiral should decrease relative to the previous wind.
 
 37. Which of the following arranges multiple artboards in a single row?
 Answers: • Arrange by Row
 
 38. Negative value for the slope of an arc creates a concave slope.
 Answers: • True
 
 39. Why do we use the Appearance panel?
 Answers: • To view and adjust the appearance attributes of an object, group, or layer.
 
 40. Which of the following Pathfinder effects are available on the Pathfinder panel?
 Answers: • All of the above
 
 41. _____________________ modifies an object or layer permanently.
 Answers: • Filter
 
 42. A path is made up of one or more _____________or _______________.
 Answers: • straight, curved segments
 
 43. Stylize effect adds XML-based graphic properties such as drop shadows to your artwork.
 Answers: • True
 
 44. Which of the following acts as a cookie cutter or stencil, using a selected object to cut through other objects, discarding the original selection?
 Answers: • Divide Objects Below command
 
 45. The anchor points of the connecting segments display__________________ .
 Answers: • direction lines
 
 46. What does the Edit Artboards option, outlined in red in the image above, do?
 Answers: • It closes the Document Setup dialog box and activates the Artboard tool.
 
 47. Only artboards can have rulers.
 Answers: • True
 
 48. Perspective Grid automatically adjusts the_____________________________ to match the height of the top face of the cube with automatic plane positioning on.
 Answers: • Horizontal grid plane
 
 49. Extruding and Revolving are the two ways to convert 2-dimensional objects into 3-dimensional objects.
 Answers: • True
 
 50. What does the toggle option on the Control panel of artboard, shown in the image above, allows you to do when it is in an active state?
 Answers: • It copies the artboard with the artwork.
 
 51. FXG does not provide mapping for Drop Shadow, Inner/Outer Glow, and Blur.
 Answers: • False
 
 52. Symbols can be reused in a document.
 Answers: • True
 
 53. The ______________________ option, in the Object Mosaic dialog box under the Object menu, makes the tiles square, using the number of tiles specified in Number Of Tiles.
 Answers: • Use Ratio
 
 54. Artboards specify the printable boundaries of artwork, whereas crop marks don't affect the printed area.
 Answers: • True
 
 55. The 9-slice scaling grid is visible only in isolation mode and you can scale the content of each grid independently.
 Answers: • True
 
 56. Which option in the stylize sub-menu of the Effect menu controls the amount the scribble lines curve before they reverse direction?
 Answers: • Curviness
 
 57. On the graphics tablet that can detect how close to vertical the pen is, the ___________ option of the Eraser tool varies in angle, roundness, or diameter based on the pressure of a drawing stylus.
 Answers: • Bearing
 
 58. Which of the following tools performs different tasks related to symbols?
 Answers: • Symbol Shifter tool
 
 59. ______________________ display guidelines that are generated along the center and edges of geometric objects, while __________________________display guidelines as you draw new objects.
 Answers: • Alignment Guides, Construction Guides
 
 60. The Blend tool command lets you create blends, which are a series of intermediate objects and colors between two or more selected objects.
 Answers: • True
 
 61. Which option in the FXG dialog box gives you better re-editability when you import FXG files in Illustrator?
 Answers: • Save Illustrator Private Data
 
 62. ____________________ effects generate pixels, whereas _______________________determines how transparent areas of the vector graphic are converted to pixels.
 Answers: • Raster, Background
 
 63. A scaled symbol may not produce crisp paths although it is pixel-aligned by property.
 Answers: • True
 
 64. Which option lets you choose between already defined dimensions in the Artboards Options dialog box?
 Answers: • Presets
 
 65. Which option in the Control panel of the Pen tool converts an edge point into a smooth curve?
 Answers: • Convert Selected Anchor Points to Smooth
 
 66. What does the icon, shown in the image above, indicate as it appears in the Layers panel?
 Answers: • It indicates that the item is targeted and has appearance attributes.
 
 67. ____________________ lets you combine multiple objects and specify how you want each object to interact with the other objects.
 Answers: • Compound shapes

No comments:

Post a Comment