Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Adobe Illustrator Test Answers

Here you will have Adobe Illustrator Test Answers of Upwork web designing category, please press Ctrl + F to find your desired answers of the test questions
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. On the objects created by ____________ tools, the Pathfinder command cannot be applied.
 Answers: • Ellipse tool

 2. In the given diagram, how can the results in Figure B be achieved from Figure A?
 Answers: • Soft mix

 3. Which tool arranges the text vertically along a defined path?
 Answers: • Vertical path

 4. Area graphs have no unique options.
 Answers: • True

 5. Which option will be used to eliminate crop marks?
 Answers: • Choose Type>Block

 6. Which pathfinder tool results in Figure B from Figure A in the given diagram?
 Answers: • Exclude

 7. What does the acronym JPEG stand for?
 Answers: • Joint photographic experts group

 8. Bitmap images can be edited in illustrator.
 Answers: • False

 9. What actions should be taken in order to display layer palette?
 Answers: • Choose Window>Show layers

 10. The illustrator layers appear as raster objects when opened in photoshop.
 Answers: • False


 11. What will happen if the corner radius of the rounded rectangle is set to 0 points?
 Answers: • None of the above

 12. Which color mode is also called additive color?
 Answers: • RGB

 13. Which type setting attribute has been applied on digit 2 in the given diagram?
 Answers: • Kerning

 14. What is the area denoted by A in the given image called?
 Answers: • Status bar

 15. In the given diagram, which operation has been applied on Figure A and B in order to achieve the result as shown in Figure C?
 Answers: • Mask

 16. Why is a template layer created?
 Answers: • To preserve the individual layer

 17. The mask tool only works if the layer does not have more than one shape.
 Answers: • True

 18. What does the rasterize command do?
 Answers: • Creates texture gradiation on the vector image

 19. Which of the following statements correctly describes Registration Color?
 Answers: • Color that prints on all color plates

No comments:

Post a Comment