Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Adobe InDesign CS3 Test Answers (New)

Adobe InDesign CS3 Test is a Upwork's Graphics Designing category test and this is very important test of Graphics Designers for their Upwork profile. Here you will have most recent Upwork test questions and correct answers of Adobe InDesign CS3 test.

You can search your desired answers of Upwork Adobe InDesign CS3 Test questions by pressing Ctrl + F button.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


1. Which window keyboard shortcut will you select to toggle between text selection and cell selection in tables?
 Answers: • Esc

 2. Which of the following booklet types create a two-, three-, or four-page panel appropriate to a foldout booklet or brochure?
 Answers: • Consecutive

 3. Refer to the image.

 Which of the following icons in the Transform panel displays a reference point locator?
 Answers: • A

 4. Which option will you choose to enter user identification?
 Answers: • Both a and b

 5. Which of the following elements cannot be added to a table cell?
 Answers: • Footnotes

 6. Refer to the image.

 Which type of corner options is applied on picture A to achieve the result of Picture B?
 Answers: • Fancy

 7. Which option is used to count the words and characters for a selected text?
 Answers: • Choose Window > Info

 8. State whether True or False.

 Metadata is a set of standardized information about a file, such as author name, resolution, color space, copyright, and keywords applied to it.
 Answers: • True

 9. Refer to the image.

 Which of the following icons in an Assignments panel display graphic content which are out of date?
 Answers: • C

 10. Which option will you choose to remove an individual effect from an object?
 Answers: • Open the Effects dialog box and deselect a Transparency effect

 11. State whether True or False.

 You cannot create a new story in a Story Editor window.
 Answers: • True

 12. Which option will you choose to view all errors in a separate window?
 Answers: • D

 13. Which of the given content as XHTML is not exported by InDesign?
 Answers: • Cell strokes

 14. Which option will you select to display or hide the Command bar?
 Answers: • Choose Window > Object & Layout> Command Bar

 15. Which mode will you choose to import XML?
 Answers: • Both a and b

 16. Refer to the image.

 Which of the following icons on the swatches panel display LAB color?
 Answers: • A

 17. refer to the image.

 Which option displays levels in the Effects panel?
 Answers: • A

 18. Refer to the image.

 Which option displays a child in a mixed ink group in the Swatches panel?
 Answers: • B

 19. Which of the following options will you choose to specify the style you want to use to format the object?
 Answers: • B

 20. Which method will you choose to add objects to the target layer?
 Answers: • All of the above

 21. Refer to the image.

 Which part of an index displays cross-reference?
 Answers: • D

 22. Which option will you choose to delete a Master page from a document?
 Answers: • All of the above

 23. In which of the following ways does the linked file appear in the Links Panel?
 Answers: • All of the above

 24. Which type of swatches, can you edit or remove?
 Answers: • CMYK

 25. Which view mode displays artwork in a standard window with all visible grids and guides showing non-printing objects and a white pasteboard?
 Answers: • Normal Mode

 26. Which of the following is not a kind of nesting?
 Answers: • Paths inside groups

 27. State whether True or False.

 To view index markers in the document window, choose Type > Show Hidden Characters.
 Answers: • True

 28. Which method will you use to flow all the text into the document without adding frames or pages?
 Answers: • Fixed-page autoflow

 29. Refer to the image.

 Which of the following options in the Structure pane display attributes?
 Answers: • D

 30. Refer to the image.

 What type of information is provided by a blue diamond on an element icon in the Structure pane?
 Answers: • It provides information that the element is attached to an item on the page

 31. State whether True or False.

 You can not apply a transformation, such as scaling or rotating, to a segment or anchor point.
 Answers: • False

 32. Refer to the image.

 In which mode, does the preview area display complete index entries for the current document or book?
 Answers: • A

 33. State whether True or False.

 You cannot undo a scrolling action.
 Answers: • True

 34. Which of the following is not the right option to update content while working?
 Answers: • All of the above

 35. Which option will you select to insert text variables?
 Answers: • Choose Type > Text variables > Insert variable

 36. What is the use of the Content Placement Options Dialog box?
 Answers: • Both a and b

 37. Which among the following blending modes should be avoided for objects with spot colors?
 Answers: • All of the above

 38. Refer to the image.

 Which among the following printer's marks display slug area?
 Answers: • D

 39. Which graphics image is called resolution independent?
 Answers: • Vector graphics

 40. Which option will you choose to select the entire table?
 Answers: • All of the above

 41. State whether True or False.

 You can't tag footnotes.
 Answers: • True

 42. State whether True or False.

 The None swatch is always displayed regardless of which button you click.
 Answers: • True

 43. State whether True or False.

 You can not rotate and transform an anchored object.
 Answers: • False

 44. Which option will you select to display color brackets around tagged text?
 Answers: • Choose View > Structure > Show Tag Markers

 45. Refer to the image.

 Which option displays minor tick marks?
 Answers: • C

 46. Which options are not checked by InDesign, during preflight?
 Answers: • All of the above

 47. Which option will you choose to add an object or page to a library?
 Answers: • All of the above

 48. Which method is used to tag frames manually?
 Answers: • All of the above

 49. Which option will you choose to save metadata to an XMP file as shown in the picture?
 Answers: • B

 50. Which method will you choose to export InDesign text frames, graphics frames, and their contents to InCopy?
 Answers: • Both a and b

 51. Which option will you choose to unembed a linked file?
 Answers: • Both a and b

 52. State whether True or False.

 The zero point is the position at which the zeros on the horizontal and vertical rulers intersect.
 Answers: • True

 53. Which of the following types of swatches cannot be shared between applications?
 Answers: • All of the above

 54. Refer to the image.

 In which of the following options the Miter Limit is applied?
 Answers: • A

 55. What is the similarity between a baseline grid and a document grid?
 Answers: • Both the grids can be customized

 56. Which method is used to create or load XML tags for your document?
 Answers: • All of the above

 57. What is not true about Footnotes?
 Answers: • Footnote text appears at the middle of a column

 58. What are the limitations for merging multiple records?
 Answers: • You cannot merge multiple records if data fields appear on multiple master pages

 59. Which window keyboard shortcut will you select to display the Stroke panel?
 Answers: • F10

 60. Which option will you choose to view only the tagged text markers?
 Answers: • Choose View > Structure > Show Tag Markers

 61. State whether True or False.

 An imported image cannot exist without a frame.
 Answers: • True

 62. State whether True or False.

 Data source files should be saved in a comma-delimited (.csv) or tab-delimited (.txt) text format.
 Answers: • True

 63. Which of the following is not a type of cross-reference?
 Answers: • Cross-reference to same term

 64. What is not true about DTD files?
 Answers: • Tags that are imported with the DTD file do not remain in the Tags panel

 65. Refer to the image.

 Which option displays a empty graphics frame?
 Answers: • B

 66. What is not true about Nonprinting characters?
 Answers: • They appear in a different color as the layer color

 67. Refer to the image.

 Which of the following options display a compound shape?
 Answers: • C

 68. Which option will you choose to view anchor symbols on anchored objects?
 Answers: • Choose View > Show Frame Edges

 69. What is not true about the Info panel?
 Answers: • None of the above

 70. Which of the following XML tools lets you view, edit, and manage XML elements?
 Answers: • Structure pane

 71. Which option will you select to enable scripts attached to menus?
 Answers: • Choose Edit > Preferences > General

 72. Which option will you choose to release an anchored object?
 Answers: • Choose Object > Anchored Object > Release

 73. State whether True or False.

 The last page number variable does not count the pages in the document.
 Answers: • True

 74. When is the Page Range option unavailable in the Print Dialog box?
 Answers: • When you are printing a book

 75. State whether True or False.

 You can undo the 'update design command'.
 Answers: • False

 76. Which option cannot be converted from the QuarkXPress to InDesign?
 Answers: • Embedded graphics are converted to InDesign graphics

 77. Refer to the image.

 Which of the given options in the Find/Change dialog box displays hidden layers?
 Answers: • C

 78. State whether True or False.

 You can add processing instructions to table cells, not tables.
 Answers: • True

 79. Which of the following is the default anchored object's position?
 Answers: • Inline

 80. Which preview option shows the effects of various options such as paper size to imageable area, bleed areas, and page marks, as well as the effects of tiling and thumbnails?
 Answers: • Standard view

 81. What happens when the Paste Remembers Layers command is deselected?
 Answers: • When it is deselected, objects cut or copied from different layers are pasted together on the target layer

 82. Refer to the image.

 What does a red plus sign in the text frames indicate?
 Answers: • It indicates that there is more text in the story to be placed but no more text frames in which to place it

 83. What is the use of the step and repeat command?
 Answers: • It is used to instantly create rows or columns of duplicates

 84. Which of the given options will you choose to add stroke and fill to cells?
 Answers: • All of the above

 85. State whether True or False.

 Transparency flattening cannot be undone after the file is saved.
 Answers: • True

 86. Which window keyboard shortcut will you choose to Open the index entry dialog box?
 Answers: • Ctrl+U

 87. Which window keyboard shortcut will you select to open the Swatches panel?
 Answers: • F5

 88. Which of the following graphic formats is supported by InDesign?
 Answers: • All of the above

 89. What does Assignment files include?
 Answers: • All of the above

 90. Which command will you choose for packaging files when you want to create a compressed package that you can distribute manually?
 Answers: • Package

 91. Refer to the image.

 Which of the following pathfinder options is applied on picture A to achieve the result of picture B?
 Answers: • Exclude Overlap

 92. Which option will you select to create nonprinting objects?
 Answers: • Choose Window > Attributes

 93. Which fitting option resizes the content to fit a frame and allows the content proportions to be changed?
 Answers: • Fit content to frame

 94. Refer to the image.

 Which of the following icons displays Index markers?
 Answers: • D

 95. Refer to the image.

 For which of the following variable types is the Text Before / Text After option not available?
 Answers: • C