Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Adobe Premiere Test Answers (updated)

Here you will have most recent updated Answers for Upwork Adobe premiere test of Web Designing category, press Ctrl + F to find your desired answers of the test.

This test is going to make your profile more impressive for your clients and you must have to pass this test well, try this out.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Which of the following is true about linking and unlinking video and audio clips in a Timeline?
 Answers: • We cannot link a video clip to another video clip. or • We cannot link an audio clip to another audio clip. or • We can link a video clip to multiple audio clips.

 2. Which of the following is not a transparency key type?
 Answers: • CMYK

 3. Assuming that no optimization has been performed for rendering with available memory.

 What is the maximum number of available processors that Premiere Pro can use by default for video rendering?
 Answers: • 16

 4. Which of the following is not a tool in the title window tool box?
 Answers: • Oval

 5. In the given diagram, which filter has been applied on the clip in Figure A to get the output shown in Figure B?
 Answers: • Emboss

 6. Which feature allows one to move, rotate, distort and magnify a variety of still image and video files?
 Answers: • Position

 7. Which of the following is another kind of split edit?
 Answers: • J cut

 8. What determines the length of transition?
 Answers: • None of the above

 9. Which of the following blending or superimposing modes is the opposite of the Color mode?

 Hint: Result color of the Color blending mode has hue and saturation of the source color and luminosity of the underlying color.
 Answers: • Luminosity

 10. In the Title Properties panel, which of the following options is used to create superscripts and subscripts?
 Answers: • Baseline Shift


 11. Adobe Premiere Pro saves style library files with the extension
 Answers: • .prsl

 12. In the Audio Track Mixer shown above, what function does the button marked in red performs?
 Answers: • Mutes a send.

 13. What is the frame size for NTSC video?
 Answers: • 720x486 pixels

 14. Which of the following is true about Move Into Sync — one of the options to automatically synchronize clips that were moved out of sync?
 Answers: • Shifts the selected video or audio part of the clip in time to restore sync.

 15. A clip cannot be used multiple times in the timeline.
 Answers: • False

 16. Which type of transparency key should be applied on Figure A to achieve the result in Figure C, in the given diagram?
 Answers: • Alpha channel

 17. What could be the reason if the Multi-Camera Monitor displays the same frame in large previews on both the left and right side?
 Answers: • The multi-camera clip is not enabled.

 18. What happens if gain value is set to forty percent in audio mixing?
 Answers: • Won't accept this value

 19. Why is a counting leader used?
 Answers: • To verify that audio and video are working in sync

 20. Which of the following premiere setting files cannot be transferred across platforms?
 Answers: • Transition sets (.pfx)

 21. Choose an appropriate option from the list to complete the following sentence:

 When user creates low-resolution clips for offline editing with Adobe Media Encoder,
 Answers: • filenames of the original clips are retained in the filenames of the encoded clips.

 22. Splitting of clip creates a new and separate instance of the original clip.
 Answers: • True

 23. In a Timeline panel, sub-mixes don't have the options as shown in the image:
 Answers: • False

 24. The use of which transition has been shown in the given diagram?
 Answers: • Cross dissolve

 25. Which of the following Roll/Crawl Timing options, specifies the number of frames through which the title rolls at a slowly increasing speed until the title reaches the playback speed?
 Answers: • Ease-In

 26. In the given diagram, what is the area inside the dotted line denoted by A called?
 Answers: • Title safe zone

 27. The following image shows a Clip in Program Monitor showing two motion paths:

 What does the spacing between dots indicates here?
 Answers: • Speed between keyframes.

 28. Which of the following is true about resizing the text box created with Path Type tool, which is shown in the image?
 Answers: • Resizing the text box, resizes only the visible area; the text remains the same size.

 29. _____________ specifies the amount of space added or subtracted between specific character pairs.
 Answers: • Kerning

 30. Which option is not available in all the transitions?
 Answers: • Forward

 31. How is extracting different from lifting?
 Answers: • Removes the selected range of frames from all unlocked tracks and closes the gaps

 32. What should be used to split multiple tracks at the same point in the timeline?
 Answers: • Razor tool

 33. What does the acronym PAL stands for?
 Answers: • Phase alternating line

 34. In Title Properties panel, which of the following options is used to specify the horizontal scale of the selected font?
 Answers: • Aspect

 35. Markers are used for reference but do not alter the video program.
 Answers: • True

 36. Suppose there is an audio clip (with average playback speed) for the following sentence:

 "A digital audio editor is a application used for manipulating digital audio"

 Our requirement is to insert an audible word "computer" before the word "application" in the same audio clip.


 Which of the following edit methods is preferable to get the desired manipulated digital audio clip?
 Answers: • Audio Samples

 37. While editing multi camera sequences, which of the following synchronization methods, synchronizes clips to the specified timecode?
 Answers: • None of these

No comments:

Post a Comment