Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Answers of Upwork Readiness Test for Affiliated Contractors

In this post you will find All Answers of Upwork Readiness Test for Affiliated Contractors, please press Ctrl + F to find your desired answers of the test questions.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. The Upwork Team application Time Tracker records which of the following?
 Answers: All of the above

 2. Which of the following are TRUE about your Upwork Work Diary?
 Answers: All of the above

 3. Which of the following is TRUE about fixed-price contracts?
 Answers: How much to pay and when to pay is at the client's discretion

 4. Which of the following are required for your agency to qualify for guaranteed payment?
 Answers: All of the above

 5. Staffing managers can apply to jobs for you.
 Answers: True

 6. Which of the following actions are NOT allowed when applying to job postings?
 Answers: All of the above

 7. Which of the following statements is FALSE about Upwork agencies?
 Answers: Payments made to agency contractors are automatically split by Upwork between the agency and the contractor

 8. Which of the following are TRUE about the Upwork dispute process?
 Answers: All of the above

 9. What happens when a contract ends?
 Answers: All of the above

 10. Which of the following are NOT permitted on Upwork?
 Answers: All of the above


 11. Which of the following is FALSE about weekly limits on hourly contracts?
 Answers: The weekly limit can be changed by the contractor

 12. What happens when a contract ends?
 Answers: All of the above

 13. Which of the following are required for your agency to qualify for guaranteed payment?
 Answers: All of the above

 14. The Upwork Team application Time Tracker records which of the following?
 Answers: All of the above

 15. Which of the following are TRUE about the Upwork dispute process?
 Answers: All of the above

 16. Which of the following are TRUE about your Upwork Work Diary?
 Answers: All of the above

 17. Which of the following is TRUE about fixed-price contracts?
 Answers: How much to pay and when to pay is at the client's discretion

 18. Which of the following is FALSE about weekly limits on hourly contracts?
 Answers: The weekly limit can be changed by the contractor

 19. Which of the following are NOT permitted on Upwork?
 Answers: All of the above

No comments:

Post a Comment