Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

CorelDraw X3 Test Answer (updated)

Here in this post you will have all the answers for CorelDraw X3 Test Answers of Upwork Graphic Designing category, please press Ctrl + F to find your desired answers of the test questions.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Which of the following Effects reduce the saturation of each color in a Bitmap to zero, remove the hue component, and convert each color to its grayscale equivalent?
 Answers: • Channel Mixer

 2. What do you mean by Rule Classes?
 Answers: • Rule Classes contain groups of grammar and style rules

 3. Which option will you choose to display the Nonprinting Characters?
 Answers: • Click Tools > Options and choose Text in the list of categories. Enable the Show Nonprinting Characters check box

 4. Which of the following Tools will you choose to detect the edges of an area and create a closed path so that the area can be filled?
 Answers: • Smart Fill Tool

 5. Refer to the given image.

 When will the Collate Check Box available?
 Answers: • When you want to set the Time feature

 6. Which of the given options will you choose to disable the Feedback sounds?
 Answers: • Select Tools > Customization. Click General and disable the Enable Sounds check box

 7. Which among the following options will you choose to save objects to a Web-compatible format?
 Answers: • Select File > Publish to the Web > HTML

 8. State whether True or False:

 You can delete the Default workspace.
 Answers: • True

 9. State whether True or False:

 You can create color progressions by using blended objects filled with Bitmaps, Texture, Pattern, or PostScript Fills.
 Answers: • True

 10. Which among the following is not true about Mesh Fills?
 Answers: • A mesh fill cannot be applied only to a single path


 11. Which among the given Save As Type will you choose while creating a new library for the Symbols?
 Answers: • SVGz

 12. Refer to the given image.

 Which of the 3D effects is applied on Picture1 to achieve the result of Picture2?
 Answers: • Page Curl

 13. Which of the following is not a type of Link?
 Answers: • Active link

 14. State whether True or False:

 You can make any layer a master layer by right-clicking the layer name, and clicking Master.
 Answers: • True

 15. State whether True or False:

 Files containing a Bitmap color mask will have the filename extension - .ini.
 Answers: • True

 16. Refer to the given image.

 Which among the following options displays the Polyline Tool?
 Answers: • C

 17. What is meant by Hot Zone?
 Answers: • The distance from the right margin at which the hyphenation begins

 18. Which among the given options will you select to count the text elements for an entire drawing?
 Answers: • Select Tools > Word Count

 19. Which Viewing modes will you select to display a drawing without postscript fills or high resolution bitmaps?
 Answers: • Enhanced with overprints

 20. Which among the following types of Text can you add to Drawings?
 Answers: • Paragraph text

 21. Refer to the given image.

 Which of the following options will you use to remove a Fill?
 Answers: • C

 22. What should be the criteria when you move objects to or from a Layer?
 Answers: • The layer must be locked

 23. Which of the following is a type of Fountain Transparency?
 Answers: • Conical

 24. What is not true about the Preflight?
 Answers: • You can specify which issues the Preflight checks for

 25. Which of the following predefined shapes does not contain any Glyphs?
 Answers: • Flowchart shapes

 26. State whether True or False:

 You can clone an object multiple times as well as you can create the duplicate copies of the cloned object.
 Answers: • True

 27. Refer to the given image.

 Which type of Spiral is shown in the picture?
 Answers: • Logarithmic

 28. Which of the following is not true about the Perfect Star when you modify it with the Shape tool?
 Answers: • You can add or delete the nodes on a star with the Shape tool

 29. Refer to the given image.

 What feature has been applied on Picture1 to achieve the result of Picture2?
 Answers: • Contour

 30. Which type of computer graphics are used for photographs and digital paintings?
 Answers: • Bitmaps

 31. Which among the given options will you choose to create a Rollover object?
 Answers: • Effects > Rollover > Create Rollover

 32. Which of the following is not an attribute of Drop Shadow?
 Answers: • Fade level

 33. Which of the following options will you choose to create a Layer?
 Answers: • Select Tools > Object manager. Click the Flyout button or Object Manager options, and click New Layer

 34. Which of the following File types is available for Filters while customizing them?
 Answers: • Animation

 35. Refer to the given image.

 Which of the given options makes a layer editable or locks it to prevent changes, as shown in the picture?
 Answers: • D

 36. Which of the following types of Blends can you create in a CorelDraw?
 Answers: • Straight-line blends

 37. Which of the following Object properties can be modified for Symbol Instances?
 Answers: • Wrap paragraph text

 38. Refer to the given image.

 Which of the following options reverse the Case, all uppercase letters become lowercase and all lowercase letters become the uppercase?
 Answers: • A

 39. Refer to the given image.

 Which of the following Transform effects removes Gradations and creates larger areas of flat color?
 Answers: • C

 40. Which is not true about Lenses?
 Answers: • When you apply a lens over a Vector object, the lens itself becomes a Vector image

 41. Which of the following is not true about the Computer Graphics Metafile (CGM) file format?
 Answers: • It supports RGB color

 42. State whether True or False:

 The default orientation for Asian text is vertical.
 Answers: • True

 43. Which among the given options will you choose to specify the extent of Transparency from the Transparency Target List Box on the Property Bar?
 Answers: • Fill

 44. In which Page orientation, the drawing's width is greater than its height?
 Answers: • Both a and b

 45. State whether True or False:

 To draw an arc, the ellipse or circle must have an outline.
 Answers: • False

 46. Which of the following options will you choose to apply a Perspective Effect?
 Answers: • Bitmaps

 47. How will you copy a Lens?
 Answers: • Select an object. Click Effects > Copy effect > Lens from

 48. How will you separate a text from a path?
 Answers: • Select the path and the fitted text. Click Arrange > Break Text Apart

 49. Refer to the given image.

 Which of the following types of Fountain Fills is shown in the picture?
 Answers: • Conical

 50. Refer to the given image.

 Which part of the Application window displays the Docker?
 Answers: • D

 51. How many colors can you mask in a Bitmap?
 Answers: • 8

 52. Which of the following is not a Rollover States?
 Answers: • Over

 53. Which of the following Merge modes, available for transparencies can also be applied to Drop Shadows?
 Answers: • Green

 54. Which of the following options will you select to open photos in CorelDraw when your digital camera does not support both a WIA or TWAIN driver?
 Answers: • File > Import

 55. State whether True or False:

 The layout you choose while printing does not affect the original document, only the way it is printed.
 Answers: • True

 56. Refer to the given image.

 What purpose does the Medium Snapping Threshold serve, as shown in the picture?
 Answers: • It activates a snap point when it is 16 screen pixels away from the pointer

 57. Which of the following options will you select to view all pages in a multipage document?
 Answers: • View > Page Sorter View

 58. Drop Shadows cannot be added to which of the given objects?
 Answers: • Contoured objects

 59. Which of the given keyboard shortcuts is used to reset the Current workspace?
 Answers: • Hold down F7 while the application is starting

 60. What does WPD file format stand for?
 Answers: • WordPerfect Document

 61. Refer to the given image.

 The Remove Face Check Box is available for which of the given lenses, as shown in the picture?
 Answers: • Invert

 62. How will you separate a Drop Shadow from an object?
 Answers: • Select an object's Drop Shadow. Click Arrange > Break Drop Shadow Group Apart

 63. Which of the following options will you use to detect a Watermark?
 Answers: • Bitmaps > Plug-ins > Digimarc > Read Watermark

 64. Refer to the given image.

 Which feature has been applied on Picture1 to achieve the result of Picture2?
 Answers: • Create boundary

 65. Refer to the given image.

 Which of the following Lens types has been applied on Picture1 to achieve the result of Picture2?
 Answers: • Invert

 66. Refer to the given image.

 Which of the following Tabs will you select to print Registration Marks?
 Answers: • C

 67. Refer to the given image.

 Which of the given Bevel styles is applied on the given picture?
 Answers: • Emboss

 68. Which of the following is not a correct method to reverse the direction of the Blend?
 Answers: • Select the Blend object. Click Arrange > Order > Reverse Order

 69. Refer to the given image.

 Which of the given button lets you work only on the Active layer and the Desktop layer when it is disabled?
 Answers: • B

 70. Refer to the given image.

 When will you disable the Maintain Aspect Ratio check box as shown in the picture?
 Answers: • When you want to specify nonproportional height and width values

 71. Which of the following parameters can you change of a PostScript Texture Fill?
 Answers: • All of the above

 72. Refer to the given image.

 Which of the following Standard tools is used to access the Corel Graphics Community web site?
 Answers: • D

 73. Which of the following types of Text can you not Link?
 Answers: • Artistic

 74. State whether True or False:

 You can lock or unlock a guideline by right-clicking the guideline and then clicking Lock object or Unlock object.
 Answers: • True

 75. Which of the following Color Mode images is not supported by the Image Adjustment Lab?
 Answers: • CMYK

 76. Which among the following options will you choose to add Bullets?
 Answers:• Select the Paragraph text. Click Text > Bullets

 77. Refer to the given image.

 Which of the following Tabs will you select to print a negative?
 Answers: • A

 78. Which of the given options will you use to Greek a text?
 Answers: • Both a and b

 79. Which of the following Color Modes is supported by CorelDraw?
 Answers: • Paletted

 80. Which of the files is called an Animated File?
 Answers: • GIF

 81. Which of the following is not true about Symbols?
 Answers: • Selection handles for symbols are blue

 82. Which of the following options will you choose to rename a Page?
 Answers: • Click Layout > Rename page

 83. Which of the following File formats is developed by Hewlett Packard, and used in programs such as AutoCAD for printing drawings on plotters?
 Answers: • Both a and b

 84. State whether True or False:

 You can convert a Rollover to a Symbol.
 Answers: • False

 85. Which of the given Wrapping styles follow the curve of the object?
 Answers: • Square Straddle Text

 86. Which of the following options will you use to Lock an object?
 Answers: • Right-click the object and select Lock object from the list

 87. Which of the following is not a Trace Bitmap type?
 Answers: • Template

 88. Which of the following options will you set to enable or disable the Dynamic Guides?
 Answers: • View > Dynamic Guides

 89. Refer to the given image.

 Which of the following Zoom tools is available only when you select one or more objects?
 Answers: • A

 90. Which among the following is not a type of Transparency?
 Answers: • Structure

No comments:

Post a Comment