Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Data Sufficiency Test Answers (new)

Data Sufficiency Test is Upwork's Miscellaneous Certifications category test. Here you will find most recent Upwork test questions and correct answers of Upwork Data Sufficiency Test.

Here you can search your desired answers of Upwork Data Sufficiency Test by pressing Ctrl + F button.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Which one of the following operations does the operator # represent: addition, subtraction, multiplication or division?

 (1)For all S, 10 # S = S # 10
 (2)For all S, 10S # 3S = 30S2
 Answers: • Statement (2) alone is sufficient to answer the question, but statement (1) alone is not.

 2. How is Mary related to Jack?

 1)Peter, the husband of Mary's only sister Rosy is a doctor.
 2)Jack is Peter's sister-in-law's husband.
 Answers: • Both statements together are sufficient to answer the question, but neither statement alone is sufficient.

 3. In the figure above, is PQ parallel to RS?

 1)Angle PRS and angle QSR are equal.
 2)PR = QS
 Answers: • Either statement by itself is sufficient to answer the question.

 4. In a fair, a lady bought a purse and a pair of sandals. Which item did she buy at a lower price?

 1)The lady bought the purse at a 15% discount.
 2)She bought the sandals at a 25% discount.
 Answers: • Even both the statements together are not sufficient to answer the question.

 5. Does Peter have more coins in his pocket than Sam?

 1)Mary has more coins in her pocket than Sam.
 2)Peter has less coins in his pocket than Mary.
 Answers: • Both statements together are sufficient to answer the question, but neither statement alone is sufficient.

 6. What is the value of A, if A and B are two distinct integers and their difference is 50?

 1)A is an even integer.
 2)A < B
 Answers: • Even both the statements together are not sufficient to answer the question.

 7. Which employee got a bigger salary raise in absolute terms?

 1)Jack got a 10% raise.
 2)Mark got a 25% raise.
 Answers: • Even both the statements together are not sufficient to answer the question.

 8. If the average of the marks obtained by three students of a class is 75, are the minimum marks obtained less than 50?

 1)The highest marks obtained are 90.
 2)One student has scored more than 75 marks.
 Answers: • Even both the statements together are not sufficient to answer the question.

 9. If x and y are both positive integers, how much greater is x than y?

 Statement (1): x + y = 20
 Statement (2): x = y2
 Answers: • Both statements together are sufficient to answer the question, but neither statement alone is sufficient.

 10. What is the area of the circle?

 1)The radius of the circle is 5.
 2)The circumference of the circle is 5π.
 Answers: • Either statement by itself is sufficient to answer the question.

 11. Students in a school speak only English or only French or both the languages. How many students speak only English?

 1)1/5th of the students in the school speak both English and French.
 2)200 students in the school speak only French.
 Answers: • Even both the statements together are not sufficient to answer the question.

 12. Is w an integer?

 1)3w is an odd number.
 2)2w is an even number.
 Answers: • Both statements together are sufficient to answer the question, but neither statement alone is sufficient.

 13. Suppose 7A + 8B = 11. What is the value of B?

 1)A is prime.
 2)B = -5A
 Answers: • Statement (2) alone is sufficient to answer the question, but statement (1) alone is not.

 14. Is P > 0?

 Statement (1): P2 > 0
 Statement (2): P3 > 0
 Answers: • Statement (2) alone is sufficient to answer the question, but statement (1) alone is not.

 15. Which company reported to be the largest exporter of cotton in the year 2002?

 1)Company A reported that its cotton consumption in the year 2002 increased by 10%.
 2)Company B reported that its cotton consumption in the year 2002 increased by 20%.
 Answers: • Even both the statements together are not sufficient to answer the question.

 16. If p and q do not equal 0, is p/q an integer?

 1)p is prime.
 2)q is even.
 Answers: • Even both the statements together are not sufficient to answer the question.

 17. In the figure above, what is the value of AC?

 1)Angle CBA = 900
 2)CB + BA = 14
 Answers: • Even both the statements together are not sufficient to answer the question.

 18. What is the value of x?

 1)x2=4
 2)x<0
 Answers: • Both statements together are sufficient to answer the question, but neither statement alone is sufficient.

 19. What is the duration of the solar eclipse?

 1)A solar eclipse begins at 10:00 a.m. on Monday and ends at 10:00 a.m. on Sunday.
 2)The solar eclipse is 6 days long.
 Answers: • Statement (2) alone is sufficient to answer the question, but statement (1) alone is not.

 20. What was the percentage decrease of a company's production between 1st December and 31st December 2008?

 1)The production reduced by $2000 in value during December 2008.
 2)The production reduced by 15% from 2nd December 2008 to 20th December 2008.
 Answers: • Even both the statements together are not sufficient to answer the question.

 21. What is the value of P?

 1)P2 - 1 = 0
 2)P = (10)0
 Answers: • Statement (2) alone is sufficient to answer the question, but statement (1) alone is not.

 22. What is the fifth term in the sequence S?

 1)The seventh term of S is 5.
 2)The sixth term of S is four times the fifth, and the seventh term is eight times the sixth.
 Answers: • Both statements together are sufficient to answer the question, but neither statement alone is sufficient.

 23. Three persons have a combined weight of 500 pounds. What is the weight of the heaviest person?

 1)One person weighs 150 pounds.
 2)One person weighs 250 pounds.
 Answers: • Statement (2) alone is sufficient to answer the question, but statement (1) alone is not.

 24. What percentage of the items inspected in a unit are defective?

 (1)The total production of items in the unit is 300.
 (2)The ratio of the defective items to the non defective items is 12:35.
 Answers: • Statement (2) alone is sufficient to answer the question, but statement (1) alone is not.

 25. How many marbles are kept in a container?

 1)If 5 marbles are taken out from the container, the number of marbles remaining in the container will be less than 15.
 2)If 8 more marbles are put into the container, the total number of marbles in the container will rise to more than 20.
 Answers: • Even both the statements together are not sufficient to answer the question.

 26. What is the value of P?

 1. P + 20 = 100
 2. P3 = 45
 Answers: • Either statement by itself is sufficient to answer the question.

 27. In the triangle ABD, BD is a straight line. What is the measure of angle CAB?

 1)x = 800
 2)y = 400
 Answers: • Either statement by itself is sufficient to answer the question.

 28. What is the value of 3x2 + 2x - 1?

 1) x2 + 2x = 0
 2) x = -2
 Answers: • Statement (2) alone is sufficient to answer the question, but statement (1) alone is not.

 29. How many cows in a herd of 50 cattle are black?

 1)There are 12 oxen in the herd.
 2)Forty two percent of the animals are black.
 Answers: • Both statements together are sufficient to answer the question, but neither statement alone is sufficient.

 30. What is the value of even integers?

 (1)3 < a < 21
 (2)3√a is also an even integer.
 Answers: • Even both the statements together are not sufficient to answer the question.

 31. If P is a positive number, what is 30% of P?

 (1)50% of (50 / P) is less than 10.
 (2)10% of (50 x P) is 225.
 Answers: • Statement (2) alone is sufficient to answer the question, but statement (1) alone is not.

 32. Is xy > 0 ?

 1)x/y < 0
 2)x + y < 0
 Answers: • Statement (1) alone is sufficient to answer the question, but statement (2) alone is not.

 33. If P is a cube of an integer and is between 5 and 100, what is the value of P?

 1)P is odd.
 2)P is the square of an integer.
 Answers: • Statement (2) alone is sufficient to answer the question, but statement (1) alone is not.

 34. What is the sum of A, B and C?

 (1)A, B and C are odd numbers.
 (2)The average of A, B and C is 5.
 Answers: • Statement (2) alone is sufficient to answer the question, but statement (1) alone is not.

 35. Is A greater than 0?

 1)A3 is less than 0.
 2)10A = -10
 Answers: • Either statement by itself is sufficient to answer the question.

 36. How many people in a city go to the office by car?

 1)The total population of the city is 125000.
 2)The total number of people going to the office by bus and train is1/3rd of the total population.
 Answers: • Statement (1) alone is sufficient to answer the question, but statement (2) alone is not.

 37. Is a > b?

 1)a/3 > b/3
 2)-a + c < -b + c
 Answers: • Either statement by itself is sufficient to answer the question.

 38. Is the product of A and B smaller than 100?

 1)The sum of A and B is smaller than 100.
 2)Both the numbers are smaller than 10.
 Answers: • Statement (2) alone is sufficient to answer the question, but statement (1) alone is not.

 39. What is the area of the square ABCD?

 1)AB=10 yards
 2)Diagonal BD = √128
 Answers: • Either statement by itself is sufficient to answer the question.