Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Dreamweaver 8 Test Answers (new)

Please press Ctrl + F to find your desired answers of the Dreamweaver 8 Test Answers, here you will have most recent test answers of Upwork Dreamweaver 8 Test for Web Designing category.

This is very important test for web designers, all web designer should pass this test for their strong and successful profile for upwork.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. What is the name of the property that lets you specify the number of
 pixels between the cell content and the cell edge?
 Answers: • Cellpadding

 2. How do you Lock up a file on the remote server to prevent other team members from editing it while you can edit the file yourself?
 Answers: • Make the file read only

 3. The Code inspector works just like Code view but allows you to work in a separate coding window.
 Answers: • True

 4. What is the use of the property "text-decoration=none"?
 Answers: • It will remove the underline (especially if applied to hyperlinks)

 5. Pick the statement which is true.
 Answers: • You can use Behaviors, Styles, and Timelines in templates

 6. Can Editable regions be exported from one template to another?
 Answers: • No, Dreamweaver does not have any such feature

 7. A navigation bar:
 Answers: • Consists of a sequence of images, arranged either horizontally or vertically, that make up a series of navigational buttons

 8. The start page contains buttons for inserting various types of objects such as images, tables, layers into the document?
 Answers: • False

 9. Which among these file formats lets you export and import sites in dreamweavers while keeping all the site's settings intact?
 Answers: • xml

 10. What is shown in the given image?
 Answers: • The style rendering toolbar


 11. Which among the following file types does not support dynamic pages?
 Answers: • cfm

 12. Which two events add up to an 'onClick' event?
 Answers: • An onClick event consists of the onMouseDown and onMouseClick events

 13. In which ways can you sort a table automatically in Dreamweaver?
 Answers: • Both a and b

 14. Which among the following gives information for correcting the code when an invalid code is highlighted with yellow?
 Answers: • Property inspector

 15. In the figure, what is the function of the options marked in green?
 Answers: • They are used for clearing columns widths and row heights

 16. For a website that you create in Dreamweaver, where are the working copies of site files on your hard disk?
 Answers: • Local Folder

 17. Which regions, editable or locked, are highlighted when you are editing the original template file?
 Answers: • Both editable and locked regions are highlighted with different colors

 18. While working in split view how do you switch the view in order to take the design view on the top half and the code view to the bottom half?
 Answers: • Click on the view options button on the document toolbar and select design view on top

 19. What type of objects are shown in the figure?
 Answers: • Frames

 20. In the given figure, what does the highlighted item in blue show?
 Answers: • A Dreamweaver site

 21. You cannot work in the design view when live data is turned off, in case of dynamic pages?
 Answers: • False

 22. Which one of the following attributes limits the number of characters a user can enter in the form text field?
 Answers: • MaxChars

 23. What is an orphaned file?
 Answers: • A file that has no outgoing links to other pages

 24. You have created a page with a background image. You want the page to be displayed in such a manner that the image remains fixed in its position when the page is scrolled. How will you do this using Dreamweaver?
 Answers: • You will make a class and put it in . In that class you will turn on the option Scrolling="fixed" in background styles while making the CSS Style.

 25. How would you create a new page based on existing built-in Page Designs in Dreamweaver?
 Answers: • Click File>New, Select Page design in the general tab and choose the desired design

 26. In the Sitemap, what is the appearance of a file that is checked out?
 Answers: • It has a green check mark beside it

 27. Which among these features is used as a guide to re-create a page design that was created in a graphics application such as Macromedia Freehand or Fireworks.
 Answers: • Tracing Image

 28. Preload images is a handy action you can tie to the onLoad event for a page:
 Answers: • True

 29. The given image shows a suggestion box that can be turned on and off from?
 Answers: • Edit>Preferences>Code Hints

 30. Do you need to have a target layer to use the Drag Layer Behavior?
 Answers: • No

 31. Where do you specify which particular file types should be opened in the code view by default?
 Answers: • Select Edit>Preferences and access Types/Editors preferences

 32. Jump menus are drop-down lists that contain entries for every page on your site.
 Answers: • False

 33. In the given figure, what is the Split Button used for?
 Answers: • It allows you to see both the code and layout of one area in a file on which you are working

 34. Which among the following lets you manage your documents and folders, whether they are part of a Dreamweaver site or on a remote server?
 Answers: • The file panel

 35. Under which style category does the Z-index option appear?
 Answers: • Box

 36. What is History Panel used for?
 Answers: • To log steps taken in the current document, undo or save them, or automate tasks

 37. The Drag Layer action assigns three properties to each draggable layer about the position and state of the layer. Which three are these?
 Answers: • MM_LEFTRIGHT, MM_UPDOWN and MM_SNAPPED

 38. Dreamweaver can attach a Design Note to any file, whether its a web page or another type of file in a web site. Is this statement true?
 Answers: • Yes, Dreamweaver can attach a design note to any file in a web site

 39. You want all the pages of your website to be have a uniform appearance. You decide to use stylesheets to achieve this. What will you do?
 Answers: • Create an External Style sheet and link it to each page of your website

 40. How can you change the Z-index of the dragging layer with the Drag Layer Behavior?
 Answers: • You can make the layer come to the front by checking the ''Bring Layer to Front'' check box. You can then leave it on top or restore it to its original Z-index

 41. In the image, what does word wrap do when clicked upon?
 Answers: • It makes the code lines appear on the new line whenever the maximum length limit of the view is encountered but does not actually insert line breaks into the code

 42. When working in a collaborative environment using FTP, it doesn't matter if everyone is using Dreamweaver's Check In/Out functionality. True or False?
 Answers: • False, one member of your group could overwrite the work of another member if everyone is not using Check In/Out functionality

 43. How many style sheets can you link to a web page?
 Answers: • As many as needed

 44. Which among these options lets you check how the page appears on a handheld device, such as a mobile phone or a BlackBerry device?
 Answers: • The style rendering toolbar

 45. Which option on the property inspector do you select to create a nested list?
 Answers: • The indent button nests one list within another

 46. A Sitemap can be used to add and delete pages, change page titles and check internal links:
 Answers: • True

 47. Which among the following is not a menu item on the selection sub menu?
 Answers: • Remove all tags

 48. What is true about live data?
 Answers: • Dreamweaver sends a temporary copy of the open document to the webserver folder for processing. The resulting page is returned and displayed in Design view and the temporary copy is deleted.

 49. How can you convert tables into layers?
 Answers: • Select the 'Convert tables to layers' option from the Convert submenu under the Modify menu

 50. How does an Editable Region differ from an Optional Region?
 Answers: • Editable Regions can only contain text where as optional regions can have an option to contain text or images

 51. Stylesheets cannot be used for specifying border styles:
 Answers: • False

 52. In the figure, which field is necessary to fill while defining a site?
 Answers: • All of the above

 53. You can resize an image in the dreamweaver but cannot crop the image, for that you need an external image processing application?
 Answers: • True

 54. The bottom left of the design view shows the tags as given in the image. What happens when we click on the td tag?
 Answers: • The td cell is selected

 55. In the given figure, what has been shown?
 Answers: • The start page

 56. What is a dynamic page?
 Answers: • That has the source computed in the browser window to generate the output html

 57. How can you tell which images in your entire site are missing the Alt text?
 Answers: • Run the Missing Alt Text report on the entire site

 58. Which of the server behaviors let you display multiple items returned from a database query, and let you specify the number of records to display per page.
 Answers: • Repeated Region

 59. What is indicated by the region marked Green?
 Answers: • That the region marked green is a comment

 60. Which among the following workspace elements contains buttons that provide options to switch between Design view and Code view?
 Answers: • The document toolbar

 61. What does the Dreamweaver cache do?
 Answers: • The cache also enables the application to accomplish link and site management tasks quickly

 62. In the above Dialog box, where will you specify the name of the Rollover image?
 Answers: • You have to add it in the textbox called ''Image Name''

 63. What will you use to create a Hyperlink Rollover?
 Answers: • CSS class styles

 64. The applyBehavior() function:
 Answers: • Inserts an event handler into the user''s document to call the action function

 65. Which menu option brings up this popup box?
 Answers: • File > Export > table

 66. Where should the embedded stylesheet be placed in an HTML page?
 Answers: • In the <Head> part of the document within <style></style> tags

 67. State which is true:
 Answers: • Layers can inherit the visibility of their parent tags or can be set independently of the parent to be either visible or hidden

 68. How do you disable automatic code re-writing on opening and closing of asp, php or cfm files?
 Answers: • Choose Edit>Preferences>Code Rewriting. Ensure that Never Rewrite Code is selected and In Files with Extensions contains the appropriate file type.

 69. Which of the given options lets Dreamweaver automatically save multiple versions of a document?
 Answers: • Contribute compatibility

 70. In which of the following modes is the "visual aid" button on the document toolbar disabled?
 Answers: • Show Design view

 71. Templates can be used to import and export XML content:
 Answers: • True

 72. Dreamweaver does not have an in built webserver, rather it provides connectivity to the local or remote web servers for the site management.
 Answers: • True

 73. From where can you insert events?
 Answers: • None of the above

 74. What is "Set text of frame"?
 Answers: • It is a powerful action that lets you completely replace the content of a frame with new text you supply

 75. In the figure, what happens if you do not select a delimiter value?
 Answers: • The file will not import properly, and your data will not be correctly formatted in a table

 76. The buttons shown in the given image appear in the property panel when an image is selected. What functions are these buttons used for?
 Answers: • Custom selection of the image

 77. When does a person viewing a web page get to see the active link color of a hyperlink?
 Answers: • After visiting a link

 78. In the given image what radio buttons would you choose to insert the pseudo-class a:hover into the HTML of a Web page?
 Answers: • Advanced this document only

 79. What tag is used to embed the animated GIF file in a document?
 Answers: • embed

 80. Which of the following elements can be added to a template?
 Answers: • All of the above

 81. Word-spacing and letter-spacing for a class is specified under the Block category:
 Answers: • False

 82. Which among the following is not considered as the document's dependent file?
 Answers: • None of the above

 83. While working on a large site, how do you set Dreamweaver to exclude certain folders from site operations such as Get or Put that you perform?
 Answers: • You make the concerned folders read only

 84. Suppose you have set the width of a table column to a certain value, say 50 pixels, but when the page is opened in the browser, the column is not 50 pixels wide. What is the most likely reason?
 Answers: • None of the above

 85. What does the z-index value signify in the layers property inspector?
 Answers: • The stacking order of the layer

 86. How do you define a template's editable regions?
 Answers: • From the menu, choose Insert > Template Objects > Editable Region

 87. What is the File Extension for template files?
 Answers: • None of the above

No comments:

Post a Comment